MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

ZD

#41292 Také podporuji našeho prezidenta jménem Zeman

2015-03-06 19:07

Jsem hrdá na našeho prezidenta pana Zemana. Ten jako téměř jediný z našich zástupců naší České Země hájí zájmy této republiky.  Je sice vulgární, ale podívejte se všichni sami do sebe, jak mluvítě VY a jak sprostě jste naučili mluvit své vlastní děti, či vnoučata. Když malé dítě řekne sprosté slovo, tak se tomu rodiče či prarodiče smějí, místo aby se zamysleli, "kde to to naše dítě slyšelo?" a "od koho se to naučilo?". Od koho se to naučila většina dnešní mládeže, které je slušné slovo cizí? Všichni to svalujete na druhé, ale kolik sprostých slov VY sami denně řeknete? Ono je pro VÁS vůbec  jednoduché svalovat vinu na druhé,že? Tento pan prezident je jen odrazem této populace. Ten si nehraje na svatýho. Je prostě českým člověkem.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#41295 Re: Také podporuji našeho prezidenta jménem Zeman

2015-03-06 19:24:30

#41292: ZD - Také podporuji našeho prezidenta jménem Zeman 

 Ty jsi blba, jak daleko vidis.  Nevim, kolik mas deti, nebo vnoucat, ani jak se u vas doma mluvi.  V okruhu svych znamych neznam rodinu, kde by se mluvilo vulgarne a deti dostavaly za sproste vyrazy tresty.  Urcite se jim nikdo nesmal !  Musis se pohybovat v podivne spolecnosti, pokud mas takove zkusenosti !

Káča

#41300 Re: Také podporuji našeho prezidenta jménem Zeman

2015-03-06 19:58:40

#41292: ZD - Také podporuji našeho prezidenta jménem Zeman 

 To myslíte vážně?Jestliže mluví sprostě kdokoliv z nás,nemluví tak z postu prezidenta republiky.Pokud bude Zeman řadovým občanem,může mluvit sprostě třeba čtyřiadvacet hodin denně a nikomu z nás to nebude vadit.Jako řadový občan může být pod vlivem klidně od rána do večera,protože bude dělat ostudu jen sám sobě.Ale jako prezident zostuzuje celou Českou republiku.Nevím,jak se mluví u Vás doma,ale v normálních rodinách nejsou vulgarizmy na denním pořádku.Slušní lidé používají sprostá slova jen v krajních případech a svým dětem vulgaritu v žádném případě netolerují.Ale zřejmě se pohybujete v jiné společnosti,než já.A to je právě ten velký rozdíl mezi Vámi a mnou a mezi zemandrtálci a antíky. Káča