MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#41207 Re: Re:

2015-03-06 12:10

#41189: - Re:  

Jestli nekdo v nasi zemi nechape, co je to demokracie, tak je to predevsim Zeman.  Pokud by se choval jako demokrat, tak ani jeho oponenti nebudou mit duvod ho kritizovat.  Pokud se prezident v zemi, kde je parlamentni system, chova jako neomezeny monarcha, Ustavu CR si vyklada po svem, ustavni zvyklosti poklada za pitomosti, jeho nejblizsi spolupracovnici nemusi dodrzovat zakon ( Mynar - proverka) a dalo by se jmenovat dal, tak proc vyzadovat pouze po volicich demokraticke chovani ?  On je vlastne zamestnancem obcanu CR a mel by jit prikladem.  Realitu vsichni zname !

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#41222 Re: Re: Re:

2015-03-06 13:28:54

#41207: - Re: Re:  

 A to jste ještě zapoměl, že jmenoval ministrem Babiše v rozporu s lustračním zákonem. Za to měli být pohnáni před soud Zeman i Sobotka.

 Babiš nemá negativní lustrační osvědčení do dnes a mít ho nebude. Ve vedení svých firem zaměstnává desítky bývalých agentů StB a StBáků. Stačí se podívat na www.cibulka.com.

Také jste zapoměl, že zlikvidoval Poslaneckou sněmovnu PČR a nastolil vládu svých kamarádů, většinou bývalých komunistů.

Toto jsou veledůležité věci.

Chystá se jmenovat své kamarády do bankovní rady ČNB. Pomalu si chystá pozici, abychom nebyli překvapeni a on mohl říkat "Už dávno jsem o tom mluvil". Pokud bychom přijali Euro při kurzu 1 EUR= 16 až 20 CZK, tak jsou z nás žebráci a důchodci by rovnou mohli spáchat sebevraždu.