MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#38470

2015-02-14 12:50

Rusko má dilema. Jak může pracovat na mírových řešeních ukrajinského konfliktu – a vyhnout se širší a strašlivější válce – když musí komunikovat s imbecily a vazaly? Tím míním americké a evropské vůdce, v daném pořadí.

Problémem u pokusu rozmlouvat s imbecilem je, že ten prostě není schopen pochopit cokoliv mimo jeho tupou realitu. Trpí kognitivní disonancí a je na to hrdý. Vlastně čím více jsou kognitivně dysfunkční, tím více jsou imbecilové oslavování jako silní. Imbecilové nemohou být osvícení; jejich ignorantský a křupanský způsob nazírání na svět je nepřístupný jakémukoliv jinému, dokonce i správnějšímu, pohledu. Skutečně, mají tělesnou averzi vůči korekci, což jen nadále zvyšuje jejich imbecilitu.

Problémem u jednání s vazaly je, že jsou bezmocní u změny kurzu – dokonce i když mají reziduální schopnost myslet nezávisle a uznávat alternativní pohledy jako správnější, či aspoň rozumnější. Tudíž zde máme dilema, kterému Rusko čelí při jednáních s Washingtonem a jeho evropskými spojenci o ukrajinském konfliktu.

Merkelová a Hollande mohou nakonec pochopit vzkaz milionů běžných občanů EU, kteří mají silné námitky vůči americkému válečnému štvaní ve vztahu k Rusku, na úkor Evropy. Ale vzhledem k tradici evropského poddanství ve vztahu k imbecilním Američanům zůstává pravděpodobnost pozitivního průlomu u mírových vztahů mizivou. Evropské vedení je stále sevřeno v drápech Washingtonu, což ale cílevědomou prací V. Putina nemusí trvat věčně a znechucené evropské masy si nakonec mohou zlomení imbecilních okovů vynutit.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#38471 Kam se seres Ivane na J. I. Joe.:

2015-02-14 12:59:12

#38470: -  

 Tak to je vsechno,to by stacilo. Rude Pravo hadr. A nebude to dlouho trvat a udela to nad Kremlem BUM a vsichni kdo v nem zustanou se vykouri jak SNEHURKY.


Nepřihlášený uživatel

#38475 Re:

2015-02-14 14:03:24

#38470: -  

 Diskuze o mentální retardaci a vazalství by byla stejně produktivní jako diskuze o čurá... a sráč...

Drápy Washingtonu a cílevědomá práce Lenina a Stalina, (Putina), jakož i znechucené masy a lámání vazalských okovů, to už tu bylo.

Putin cílevědomě pracuje na programu, který vytvořil jeho předchůdce Andropov. Jenže ten to měl vymyšlené tak, že ty znechucené masy si vynutí lámání okovů samy. Putin nechce čekat, není nesmrtelný.

Andropov ale nepočítal s pučem proti Gorbymu (KGB) a nástupem opilce Jelcina, který neprošel strukturami KGB.

Putin (pracovník KGB - propuštěný a šéf FSB díky Jelcinovi) zatím hraje s potenciálem, který má k dispozici v bývalých Prognostických ústavech zřízených Andropovem.

Andropov chtěl svůj proram uplatnit v SSSR. Putin ho chce uplatnit také v SSSR, ale ten už neexistuje. Takže ho musí nejdříve vzkřísit. Na to nemá dost fyzického času.

Každá Ruská, Sovětská a znovu Ruská ? výhra znamenala ve své podstatě PROHRU. Kromě Hitlera, který zradil smlouvu se SSSR, aby si zajistil loajalitu na západě, nikdo po jejich území a bohatství netouží.

Tato krásná země s milými a "krásnými" lidmi nikdy sama sebe nezvládla. A nebude tomu jinak ani teď. Ani s Putinem nebo bez něho.