MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#37628 Putin je směšný a navíc demagog....

2015-02-08 09:14

Mělo snad světu vyhovovat, že komunistický zločinecký režim okupoval půlku Evropy? Proč? Co bylo na komunistickém režimu legálního? Co jej legalizovalo, ty miliony mrtvých v Rusku a statísíce ve východní Evropě? Kam se chce soudruh Putin vlastně "vrátit"? Do stavu CCCP a jeho satelitů?  Co je to za absurdní představu? Nebo se vrátit do stavu carského ruska? Je snad Putin idiot? 

Čím jsme (EU a USA) vlastně chtěli Rusko "omezit"? Že tam podnikatelé z EU masivně investovali, učili ruskou pakáž dělat auta např. a dnes tam masivně prodělávají díky tomu, že Putin rozpoutal válku na Ukrajině? Nebo jsme jej snad chtěli omezid dodávkami super moderních válečných lodí, které Rusko evidentně není schopno vyprodukovat a které chce evidentně použít proti NATO, což je dnes zřejmé? 

My jsme snad omezovali Rusko tím, že jsme od něj kupovali to jediné, co skutečně dokáže exportovat plyn a ropu a platili jsme Rusku ve skutečné měně ne v těch jejich bonech, které dokonce ani Rusové neberou vážně? 

Putin je opravdu šílenec velmi podobný Hitlerovi, to je bohužel jednoznačné. 

 Co soudruh KGBák Putin tedy nábídl "Světu", když se mu nelibí současné "uspořádání"? Nabídl hybridní válku za změny hranic v Evropě? Nabízí svůj "zlatý standard" ruských bonů? Nabízí svojí propagandu na Parlementních listech, aeronetu, zvedavci? Nabízí bandu KGBáků, která bude okrádat občany ve sféře vlivu a nabízí jeho doživotní carství? 

I BRIC už se v podstatě rozpadl. Co tedy Rusko může nabídnout světu, že mu bude prodávat ropu a plyn na základě těchto komodit bude svět vydírat? 

 

 „Válku, díky Bohu, nemáme. Ale zcela jasně existuje snaha zamezit různými prostředky našemu rozvoji, existuje snaha ‚zmrazit‘ světový pořádek, který vznikl v posledních desetiletích po rozpadu Sovětského svazu a v jehož čele je jediný nepochybný vůdce, který jím chce zůstat. Chce jím zůstat ve víře, že on může vše a ti druzí mohou jen to, co on jim dovolí a co je v jeho zájmu,“ řekl podle agentury Putin na sjezdu ruských odborářů.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#37631 Re: Putin je směšný a navíc demagog....

2015-02-08 09:42:21

#37628: - Putin je směšný a navíc demagog.... 

 a ty jsi v podstatě debil 


Nepřihlášený uživatel

#37645 Re: Putin je směšný a navíc demagog....

2015-02-08 10:37:15

#37628: - Putin je směšný a navíc demagog.... 

 Doložte svůj blábol, že se Brics rozpadl