MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#37626 Re: Re: Pár faktů k hradnímu kořalovi...

2015-02-08 09:11

#37624: - Re: Pár faktů k hradnímu kořalovi... 

 Kritici Zemana kritizují jeho superdebilitu. Ta skutečně existuje, ale není v tom, že říká superdebility. Zeman má suprdebility připraveny s největší pravděpodobností od FSB. Jeho superdebility korelují nejen s jeho superdebilním zjevem, ale především s ruskou profeionálně vedenou propagandou nejen v Parlamentních listech a tzv. jeho "příznivci" z "řad občanů", ať už je to Jelena nebo Arabela či Dáša. 

Profesionálové z Ruska přesně odhadují náladu ve společnosti a této náladě servírují zárměrně upravené informace ("názory" na názorových serverech) tak, aby západní demokracie vypadala jako proradná, zločinná, řízená odkusi ze zákulisí tajemnými silami. Do takového prostředí následně mohou pustit cokoliv jakýkoliv "názor". 

Podstatné je narušit hodnoty demokracie. Zpochybnit lidi, kteří jsou spjati s demokracií a vždy jeji principy hájily a dodržovali. Proto Miloš Zeman hovoři o Churchilovi jako o "jeho milovaném", aby mu následně přisoudil obdiv k nacismu. Proto mluví o "milovaném" Peroutkovi, aby následně zpochybnil jeho mravní integritu. 

Miloš Zeman je superdebil, ale nikoliv proto co říká veřejně, ale protože je jedním článkem ruské propagandy a to bohužel nutno říci nejen v ČR, ale v EU či dokonce ve Světe. Tato kampaň je skutečně superdebilní ve své ničitelské podstatě, lží a zločinnosti, ale bohužel není superdebilní v tom, jak je vedena, právě proto takové kampani Zeman vyhuvoje svým nejen superdebilním zjevem. 

Novináři by tedy neměli zkoumat a kritizovat jednotlivé superdebilní výroky, ale superdebilní jednání v celé jeho šíři a ukázat komplexnost superdebility Hradu, která sahá od Zemanovců, přes Mynáře, Nejedlého, Kmnoníčka, jeho tzv. "podporovatele z řed občanů" až do Ruska ke KGBákovi Remkovi...


Nepřihlášený uživatel

#37627 Putin je směšný......

2015-02-08 09:13

Na to, by Rusku mohlo být nezávislé ekonomicky na zbytku světa, ale onen zbytek světa velmi potřebuje, kdyby pro nic jiného tak jen proto, aby od Rusko kupoval to jediné, co jsou schopni vyvážet, tedy ropu a plyn. Putin a jeho parta KGBáků neudělal ale vůbec nic proto, aby Rusko ve skutečnosti bylo ekonomicky nezávislou zemí. Rusko neumí vyrobit prakticky nic, parta KGBáků rozkrádá masivně stát a z Ruska utíkají desítky tisíc tech nejschopnějších lidí ročně. Tak co tedy vlastně Putin chce? Ať si to sám vyjasní. Bez západního managementu není schopen vyrobit ani tak banální věc, jako je osobní auto, které by bylo alespoň trochu použitelné. 

„Nynější pokusy, které se odehrávají mimo jiné s pomocí takzvaných sankcí, v konečném výsledku podle mého názoru nikoho nepotěší... Ve vztahu k takové zemi, jako je ta naše, zcela určitě nemohou být efektivní, i když určitou škodu způsobí. To si musíme uvědomit a musíme zvyšovat úroveň naší suverenity, a to i v ekonomice,“ řekl šéf Kremlu.


Nepřihlášený uživatel

#37628 Putin je směšný a navíc demagog....

2015-02-08 09:14

Mělo snad světu vyhovovat, že komunistický zločinecký režim okupoval půlku Evropy? Proč? Co bylo na komunistickém režimu legálního? Co jej legalizovalo, ty miliony mrtvých v Rusku a statísíce ve východní Evropě? Kam se chce soudruh Putin vlastně "vrátit"? Do stavu CCCP a jeho satelitů?  Co je to za absurdní představu? Nebo se vrátit do stavu carského ruska? Je snad Putin idiot? 

Čím jsme (EU a USA) vlastně chtěli Rusko "omezit"? Že tam podnikatelé z EU masivně investovali, učili ruskou pakáž dělat auta např. a dnes tam masivně prodělávají díky tomu, že Putin rozpoutal válku na Ukrajině? Nebo jsme jej snad chtěli omezid dodávkami super moderních válečných lodí, které Rusko evidentně není schopno vyprodukovat a které chce evidentně použít proti NATO, což je dnes zřejmé? 

My jsme snad omezovali Rusko tím, že jsme od něj kupovali to jediné, co skutečně dokáže exportovat plyn a ropu a platili jsme Rusku ve skutečné měně ne v těch jejich bonech, které dokonce ani Rusové neberou vážně? 

Putin je opravdu šílenec velmi podobný Hitlerovi, to je bohužel jednoznačné. 

 Co soudruh KGBák Putin tedy nábídl "Světu", když se mu nelibí současné "uspořádání"? Nabídl hybridní válku za změny hranic v Evropě? Nabízí svůj "zlatý standard" ruských bonů? Nabízí svojí propagandu na Parlementních listech, aeronetu, zvedavci? Nabízí bandu KGBáků, která bude okrádat občany ve sféře vlivu a nabízí jeho doživotní carství? 

I BRIC už se v podstatě rozpadl. Co tedy Rusko může nabídnout světu, že mu bude prodávat ropu a plyn na základě těchto komodit bude svět vydírat? 

 

 „Válku, díky Bohu, nemáme. Ale zcela jasně existuje snaha zamezit různými prostředky našemu rozvoji, existuje snaha ‚zmrazit‘ světový pořádek, který vznikl v posledních desetiletích po rozpadu Sovětského svazu a v jehož čele je jediný nepochybný vůdce, který jím chce zůstat. Chce jím zůstat ve víře, že on může vše a ti druzí mohou jen to, co on jim dovolí a co je v jeho zájmu,“ řekl podle agentury Putin na sjezdu ruských odborářů.


Nepřihlášený uživatel

#37629 Re: Re: Pár faktů k hradnímu kořalovi...

2015-02-08 09:32

#37624: - Re: Pár faktů k hradnímu kořalovi... 

 Koukám soudruhu že tě FSB královsky platí že tady píšeš takové ptákoviny.


Nepřihlášený uživatel

#37630

2015-02-08 09:41

Francie nemá svojí samostanou zahraniční politiku a doplácí na to ekonomickyFrancie v Indii se svými stíhačkami zřejmě domistralovala!

Zástupce CASOZ také řekl, že zdaleka neposlední možnou příčinou odmítnutí stíhaček Rafale Indií se může stát "zmrazení" dodávky vrtulníkových lodí typu "Mistral" francouzskou stranou Rusku. "Protahování a možné následné odmítnutí Francie dodat "Mistraly" Rusku poskytne důvod pochybovat o tom, že tato země je spolehlivým partnerem v oblasti vojensko-technické spolupráce. Je možné, že Paříž může z těch či oněch politických důvodů pozastavit i plnění smlouvy na dodávku Rafale. Proto možné přeorientování se Indie na Su-30MKI je nejlepší volbou pro letectvo země," řekl.

Obecně lze říci, že Francie se ocitla v poněkud trapné pozici - smlouvu na "Mistraly" nemůže pod tlakem z USA realizovat a penále platit nechce. Chce-li se dostat z této situace, byť s poškozenou pověstí, měla by tím častěji mluvit o tom, jak Moskva pomáhá při řešení vnitřní ukrajinské krize, aby byly co nejdříve zrušeny sankce a ona mohla splnit smlouvu bez jakýchkoli finančních ztrát.


Nepřihlášený uživatel

#37631 Re: Putin je směšný a navíc demagog....

2015-02-08 09:42

#37628: - Putin je směšný a navíc demagog.... 

 a ty jsi v podstatě debil 


Nepřihlášený uživatel

#37632 Re: Re: Pár faktů k hradnímu kořalovi...

2015-02-08 09:42

#37624: - Re: Pár faktů k hradnímu kořalovi... 

 Aspon vidite, jak jsou USA velkoryse.  CIA nam, ochotnym sockam dava praci a moooc dobre nas plati !   A jak vy to mate s Ruskem, taky jste s vyplatou spokojeni ?  Nebo jste dobrovolnici, kteri to delaji pouze z velke lasky a obdivu k ruskym bratrum ?  Dobre, ze se o nas nekdo postara, kdyz vlada je neschopna.  A na Hrade sedi snuska alkoholiku, podvodniku a lharu, kteri maji plne ruce prace s ochranou a obhajobou Nejvyssiho Opilce a hlavne se mezi sebou nesezrat !


Nepřihlášený uživatel

#37633 Re:

2015-02-08 09:45

#37630: -  

 Izpravy jsou dvojkou neonacistických parlamentních listů? Co je zase za "názor" vyvovezený ze spekulace, že si indie nekoupí stíhačky ve Francii.? Který idiot tento "názor" vlastně vyslovil, znáte ho, co ještě napsal? 

Indie si snad koupí stíhačky z Ruska :-), na to nejspíš nemá dostate ropných zásob, aby takové věci uživila.  

 


Nepřihlášený uživatel

#37634 Re: Re: Putin je směšný a navíc demagog....

2015-02-08 09:50

#37631: - Re: Putin je směšný a navíc demagog.... 

 A čím to chcete doložit? 

Neváhejte a napište, co KGBák Putin s jeho bandou vykrádající Rusko vlastně "Světu" tedy nabízí? 

Jsou to skutečně Parlamentní listy, zvedavec, aeronet, ožírání Zemana na ruské ambasádě, večírky KGBáků studentů MGIMO na Ruské ambasádě, ruské mafie na našem území, vydírání (ne) dodávkami plynu a ropy? 

Nebo nám snad chce prodávat jeji zbraně? Nebo nám snad nabízí "ochranu"? 

Neváhejte pište, co Rusko dokáže Světu nabídnout, zatím vše co kdy Rusko vytvořilo zkrachovalo. Putin se ovšem tváří, že to není jeho ubohostí a zločinností jeho KGBácké party, ale že az to můžou "temné síly", které Rusko "omezují".  Mimochodem toto přesně přece také říkal Hitler. 


Nepřihlášený uživatel

#37635 Re: Re: Pár faktů k hradnímu kořalovi...

2015-02-08 09:53

#37608: Arabela - Re: Pár faktů k hradnímu kořalovi... 

Jetli ona "Arabela" není ta odporná vzorová příznivkyně toho na hradě co jí ukazovali v "Máte slovo s M. Jílkovou" ve státní televizi, její výrazivo a chování tomu vcelku   odpovídá.


Nepřihlášený uživatel

#37636 Re: Re: Re: Pár faktů k hradnímu kořalovi...

2015-02-08 09:55

#37635: - Re: Re: Pár faktů k hradnímu kořalovi... 

 Jako jestli je to Jelena? Tak o tom díky oplzlostem, co zde Asenad, Danesa, Arabela, Matka, Dáša a to vše Jelena předvedla není pochyb. 


Nepřihlášený uživatel

#37637 Re: Re: Putin je směšný a navíc demagog....

2015-02-08 10:00

#37631: - Re: Putin je směšný a navíc demagog.... 

 Když to napsal soudruh-soukmenovec zemanovec, tak je to jakoby to řekl nejvyšší a nejjasnější a to je jakoby to řekl jeho řídící orgán z rusákova a to znamená že to je čirá pravda jako když to píše FSB.


Nepřihlášený uživatel

#37638 Re: Re: Re: Re: Pár faktů k hradnímu kořalovi...

2015-02-08 10:02

#37636: - Re: Re: Re: Pár faktů k hradnímu kořalovi... 

 Kdo jiný by to mohl být, maximálně nějaký jiný vzorový zemanovec.


Nepřihlášený uživatel

#37639 Re: Re:

2015-02-08 10:21

#37633: - Re:  

 co to meleš?

 


Nepřihlášený uživatel

#37640 Re: Re:

2015-02-08 10:24

#37633: - Re:  

 ty idiote je úplně jedno kdo co napsal, ale podstatné je, že si Indie nekoupí Francouzké stíhačky a přijde o 10 miliard dolarů


Nepřihlášený uživatel

#37641 Re: Re: Re: Putin je směšný a navíc demagog....

2015-02-08 10:26

#37634: - Re: Re: Putin je směšný a navíc demagog.... 

 Rusko je garant míru jinak by se USA svoji silou roztahovala všude ve světě 

 


Nepřihlášený uživatel

#37642 Re: Re: Re: Putin je směšný a navíc demagog....

2015-02-08 10:30

#37634: - Re: Re: Putin je směšný a navíc demagog.... 

 Jsi havloidní debil!!!!!!!!!!!!!!!!! Rusko nedobil ani Napoleon ani Hitler. Rusko bylo na pokraji krachu v době kdy se o to hodně snažil západ bohužel i s pomoci nekterých rusů(Čubajs)


Nepřihlášený uživatel

#37643

2015-02-08 10:32

Tak co havloidní hovada? Co tady děláte? Proč už nejedete na Ukrajinu bránit jí proti teroristům.


Nepřihlášený uživatel

#37644 Re: Re: Re: Putin je směšný a navíc demagog....

2015-02-08 10:35

#37637: - Re: Re: Putin je směšný a navíc demagog.... 

 kryple to jsi tak argumentačně ubohý? že za všim vidíš FSB


Nepřihlášený uživatel

#37645 Re: Putin je směšný a navíc demagog....

2015-02-08 10:37

#37628: - Putin je směšný a navíc demagog.... 

 Doložte svůj blábol, že se Brics rozpadl


Nepřihlášený uživatel

#37646 Re: Re: Re: Re: Putin je směšný a navíc demagog....

2015-02-08 10:44

#37642: - Re: Re: Re: Putin je směšný a navíc demagog.... 

 Dodělej si základní vzdělání a pak něco piš.


Nepřihlášený uživatel

#37647 Re: Re: Re: Re: Putin je směšný a navíc demagog....

2015-02-08 10:44

#37642: - Re: Re: Re: Putin je směšný a navíc demagog.... 

 Radši se vraťte na základku a naučte se pravopis, pitomče!


Nepřihlášený uživatel

#37648 Re: Re: Re: Re: Putin je směšný a navíc demagog....

2015-02-08 10:46

#37641: - Re: Re: Re: Putin je směšný a navíc demagog.... 

 Jediné co může Rusko garantovat je bída, hlad, otroctví a smrt.


Nepřihlášený uživatel

#37649 Re: Re: Re: Re: Putin je směšný a navíc demagog....

2015-02-08 10:49

#37644: - Re: Re: Re: Putin je směšný a navíc demagog.... 

 A vida, zese jeden vulgární a tupý rusofilní zemanomilec.


Nepřihlášený uživatel

#37650

2015-02-08 10:54

Rafale in storm clouds, Parrikar says IAF can make do with Sukhoi-30s

doufám že se zase nějaký ukrajinskohavloidní debil zeptá kdo to psal.