MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#37563 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-02-07 16:07

#37542: - Re: Re: Re: Re:  

Kde spatřujete v USA "světové teroristy"? Stále platí, války provokují totality velmi podobné té ruské totalitě. Také platí, že vlády těchto totalit vraždí své občany, novináře. kritiky režimu..... 

 Neváhejte, popište demokracii v Rusku, nic vám v tom nebrání. Popište jak skvěle Rusko funguje, jakou je zemí ctící práva občanů, soukromé vlastnictví, hranice okolních států a obecně slušnost a demokracii. 

Rád si to přečtu. 

Zatím ale to vypadá tak, že komunista a KGBák Putin je obklopený bandou zločinců z KGB, jemu velmi podobných a tudíž se jedná o stát ovládaný zločinci, kteří masivně okrádají své spoluobčany a to ve dne i v noci a co více, snaží se je zatáhnout do války s tí, že jim celý svět upírá právo na úspěch. To je zločinnost za pomocí politiky a je to vůbec ta nejhorší zločinnost, které se politik může dopustit, neboť důsledky jsou vždy v podobě vraždění. 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#37575 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-02-07 17:41:19

#37563: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Já o voze, vy o koze...

tolik lidských obětí, jako mají američtí vrazi a teroristé od roku 1945 na svědomí, po celém světě žadný, ani německý fašismus nedokázal. 

Ani v tom případě, když německému národu "přišijete" ty údajné oběti tzv.holokaustu-. chorého výmyslu židobolševických plutokratů...


Nepřihlášený uživatel

#37581 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-02-07 17:59:45

#37563: - Re: Re: Re: Re: Re:  

Legální vláda v Syrii, vzešlá z demokratických voleb je podle Vás určitě totalita a naproti tomu Saudská arábie je demokratický stát, kterému jistě občané Švýcarska závidí...

Meritem je vždy postoj vedení státu k americkému světovému četníkovi a teroristovi.

Tam, kde je u moci diktátor, krterý je ale vazalem USA, je vše OK, tam, kde vládne demokracie ale ve vedení státu není vazal USA, je tam toralita.

Tak to platí obecně u těch států, které si američtí teroristé troufnou "zpacifikovat"...

Na Čínu, Indii, Rusko, to si přímo netroufnou, tam jdou na to "od lesa" pomocí placených "disidentů," obhájců tzv. lidských práv.

Nejvíce ale lidská práva ve světě pošlapává mutant z bílého domu a jeho nohsledi.