MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#37551 Re:

2015-02-07 13:17

#37540: Káča -  

 Kaco, Kacenko.  Dohnala jste me opravdu k slzam, je to nadherna a hlavne pravdiva pisen.  Dokazete vzdy mistrne "vypichnout" pravdu.  Nedivim se, ze Vas zemandrtalci tak nenavidi.  Mate vsak take spoustu fanousku, kteri Vas obdivuji. Doufejme spolecne s Verou Martinovou, ze jednou se nam bude - lip dychat ! Pa       P.S. Uz beru jako samozrejmost, ze nemame pouze stejne politicke nazory, ale i spoustu dalsiho, vcetne hudebniho vkusu.


Nepřihlášený uživatel

#37552 Re: Re: Re:

2015-02-07 13:22

#37550: Káča - Re: Re:  

 Je vidět že má teorie je pravdivá, milý hloupý zemanovče.


Nepřihlášený uživatel

#37553 Re: Re: Re:

2015-02-07 13:26

#37546: - Re: Re:  

 Mohu se zeptat, co je to za patvar "plamenni projev" ?  Jo, jo, cim jste blbejsi, tim jste aktivnejsi.  Vasim vzorem je stale Milous Jakes a dnes ten druhy Milous na Hrade. 


Nepřihlášený uživatel

#37554 Re: Re: Re: Re:

2015-02-07 13:32

#37553: - Re: Re: Re:  

 Co chcete po rusákovi který ani neumí opsat zadaný text.

Káča

#37555 Re:

2015-02-07 14:12

#37547: Káča -  

 Já vím,že si inteligenta s hlupákem místní antizemanovci splést nemohou.Ale vydávat se za někoho jiného,je známkou nespokojenosti se svým vlastním "já".Myslím,že by Vás lépe vystihoval nick "krůta".Rozhodnutí je ale pochopitelně na Vás. Káča

Káča

#37556 Re: Re:

2015-02-07 14:27

#37555: Káča - Re:  

 Tak se za mě nevydávej, a už o sobě netvrď, že jseš inteligentní! Nejseš, oproti mě jsi hovno!!! Káča


Nepřihlášený uživatel

#37557 Re: Re: Re:

2015-02-07 14:30

#37556: Káča - Re: Re:  

 Koukám že zeman si pořídil klaku ze samých méně inteligentních soudruhů.


Nepřihlášený uživatel

#37558 Re: Re: Re:

2015-02-07 15:47

#37545: - Re: Re:  

Vy jste opravdu blázen. Ničím s velkou pravděpodobností dokonce ani nedoložíte, že je to tentýž stadion natož, že je to z onoho proklamovaného setkání. 


Nepřihlášený uživatel

#37559 Re: Re: Re:

2015-02-07 15:52

#37546: - Re: Re:  

 To, že ČT přebírá agenturní zprávy je logické. Že by ČT měla potřebu záměrně manipulovat zprávy, tak to vypadá jako naprostá hovadina. Jaký by k tomu měla ČT důvod? Problém je v tom, že pokud by se to provalili, tak by se vystavila velmi tvrdému postihu. 

Neváhejte, použijte vaše video a zažalujte jí za šíření poplašné zprávy. Nic vám v tom nebrání, proč jste to dosud neudělal? Pokud by tomu tak bylo, ČT se vystavuje nejen obrovské pokutě, ale také se vystavuje ztrátě důvěryhodnosti. 

Divná věc, na jednu stranu mluvíte, jak by toho bylo plné you-tube a přitom se nic takového neděje? To jste tak neschopný? 

Víte proč nelze zažalovat vás za šíření poplašné zprávy? Protože uniknete do pozice "názoru", proto také všechny neonacisticko komunistické servery neposkytují zpravodajství, ale "názory" a to, že je názor poněkud hodně zkreslen, je to přece názor :-/. 


Nepřihlášený uživatel

#37560 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Signatáři této petice čekají co bude dál..(situace se dále radikálně zhoršil

2015-02-07 15:53

#37544: - Re: Re: Re: Re: Re: Signatáři této petice čekají co bude dál..(situace se dále radikálně zhoršila od 

 A co jiného si o takovém člověku, který oslovuje v úředním dopise jak ten poslední StBák mám myslet? Co si vůbec myslet o straně, která si na do názvu jméno svého vůdce? Jsou to snad nacisté? Mám jej charakterizovat jako soukmenovce? 


Nepřihlášený uživatel

#37561 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-02-07 16:04

#37542: - Re: Re: Re: Re:  

 To, že Rusko aktuálně válčí na Ukrajině, okupuje Čečensko, Tatarstán, okupuje kus Gruzie, neznamená, že válčí málo a válčí nějak "spravedlivě". 

Těžko také může "supervelmoc" která na sebe vyhlásila v roce 1998 státní bankrot (tedy prostě nesplatila dluhy) s někým nějak moc válčit.  Navíc Rusko ve skutečnosti rovnou okupuje a zavádí totalitu, alespoň v posledních 100 letech tomu tak je. ČR byla pod jejich péčí více jak 40 let. z toho dvacet pod přímou okupací. Tedy jejich způsob zahraniční politiky je vskutku daleko agresivnější, jak si ČR zkusila na vlastní kůži. 

Stále platí co jsem napsal, není to demokracie, které provokují ozbrojené konflikty, jsou to totality velmi podobné Rusku. 

Káča

#37562 Re: Re:

2015-02-07 16:06

#37551: - Re:  

 Moc Vám děkuji za tak úžasnou pochvalu.Velmi si jí vážím,i když vím,že mě přeceňujete.Ale krásně se to čte.. Pevně věřím,že se začne konečně něco dít a že se nám bude líp dýchat.Snad už brzy.. Káča P.S.Myslím na D.(B.) i na P.


Nepřihlášený uživatel

#37563 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-02-07 16:07

#37542: - Re: Re: Re: Re:  

Kde spatřujete v USA "světové teroristy"? Stále platí, války provokují totality velmi podobné té ruské totalitě. Také platí, že vlády těchto totalit vraždí své občany, novináře. kritiky režimu..... 

 Neváhejte, popište demokracii v Rusku, nic vám v tom nebrání. Popište jak skvěle Rusko funguje, jakou je zemí ctící práva občanů, soukromé vlastnictví, hranice okolních států a obecně slušnost a demokracii. 

Rád si to přečtu. 

Zatím ale to vypadá tak, že komunista a KGBák Putin je obklopený bandou zločinců z KGB, jemu velmi podobných a tudíž se jedná o stát ovládaný zločinci, kteří masivně okrádají své spoluobčany a to ve dne i v noci a co více, snaží se je zatáhnout do války s tí, že jim celý svět upírá právo na úspěch. To je zločinnost za pomocí politiky a je to vůbec ta nejhorší zločinnost, které se politik může dopustit, neboť důsledky jsou vždy v podobě vraždění. 

 


Nepřihlášený uživatel

#37564 Zeman se do superdebila pouze stylizuje, je ideálním hercem superdebila má superdebilní zjev.....

2015-02-07 16:08

Kritici Zemana kritizují jeho superdebilitu. Ta skutečně existuje, ale není v tom, že říká superdebility. Zeman má suprdebility připraveny s největší pravděpodobností od FSB. Jeho superdebility korelují nejen s jeho superdebilním zjevem, ale především s ruskou profeionálně vedenou propagandou nejen v Parlamentních listech a tzv. jeho "příznivci" z "řad občanů", ať už je to Jelena nebo Arabela či Dáša. 

Profesionálové z Ruska přesně odhadují náladu ve společnosti a této náladě servírují zárměrně upravené informace ("názory" na názorových serverech) tak, aby západní demokracie vypadala jako proradná, zločinná, řízená odkusi ze zákulisí tajemnými silami. Do takového prostředí následně mohou pustit cokoliv jakýkoliv "názor". 

Podstatné je narušit hodnoty demokracie. Zpochybnit lidi, kteří jsou spjati s demokracií a vždy jeji principy hájily a dodržovali. Proto Miloš Zeman hovoři o Churchilovi jako o "jeho milovaném", aby mu následně přisoudil obdiv k nacismu. Proto mluví o "milovaném" Peroutkovi, aby následně zpochybnil jeho mravní integritu. 

Miloš Zeman je superdebil, ale nikoliv proto co říká veřejně, ale protože je jedním článkem ruské propagandy a to bohužel nutno říci nejen v ČR, ale v EU či dokonce ve Světe. Tato kampaň je skutečně superdebilní ve své ničitelské podstatě, lží a zločinnosti, ale bohužel není superdebilní v tom, jak je vedena, právě proto takové kampani Zeman vyhuvoje svým nejen superdebilním zjevem. 

Novináři by tedy neměli zkoumat a kritizovat jednotlivé superdebilní výroky, ale superdebilní jednání v celé jeho šíři a ukázat komplexnost superdebility Hradu, která sahá od Zemanovců, přes Mynáře, Nejedlého, Kmnoníčka, jeho tzv. "podporovatele z řed občanů" až do Ruska ke KGBákovi Remkovi...

 


Nepřihlášený uživatel

#37565 Ovčáček je snad idiot? To je jako by tvrdil, že Václav Havel v Rudém právu básnil v roce 1949 ....

2015-02-07 16:13

...o komunistech. Dokonce i kdyby nějaký  takový text v Rudém právu vyšel před rokem 1989, tak by tomu asi nikdo nevěřil, že to napsal Václav Havel. Je to neuvěřitelné, co blb z Halo novin dokáže vyprudukovat. 

„Zatím se nám podařilo díky této činnosti nalézt některé problematické Peroutkovy články, jeden z nich, věnující se osobě Adolfa Hitlera, u příležitosti jeho narozenin, byl publikován už v období nacistické okupace v dubnu,“

 

Káča

#37566 Re: Re: Re:

2015-02-07 16:17

#37556: Káča - Re: Re:  

 Jakoby Vás Mark Twain znal.. "Buďme vděčni za existenci hlupáků.Bez nich bychom my ostatní nemohli vyniknout." Káča


Nepřihlášený uživatel

#37567 Putin je směšný......

2015-02-07 16:28

Na to, by Rusku mohlo být nezávislé ekonomicky na zbytku světa, ale onen zbytek světa velmi potřebuje, kdyby pro nic jiného tak jen proto, aby od Rusko kupoval to jediné, co jsou schopni vyvážet, tedy ropu a plyn. Putin a jeho parta KGBáků neudělal ale vůbec nic proto, aby Rusko ve skutečnosti bylo ekonomicky nezávislou zemí. Rusko neumí vyrobit prakticky nic, parta KGBáků rozkrádá masivně stát a z Ruska utíkají desítky tisíc tech nejschopnějších lidí ročně. Tak co tedy vlastně Putin chce? Ať si to sám vyjasní. Bez západního managementu není schopen vyrobit ani tak banální věc, jako je osobní auto, které by bylo alespoň trochu použitelné. 

„Nynější pokusy, které se odehrávají mimo jiné s pomocí takzvaných sankcí, v konečném výsledku podle mého názoru nikoho nepotěší... Ve vztahu k takové zemi, jako je ta naše, zcela určitě nemohou být efektivní, i když určitou škodu způsobí. To si musíme uvědomit a musíme zvyšovat úroveň naší suverenity, a to i v ekonomice,“ řekl šéf Kremlu.

 


Nepřihlášený uživatel

#37568 Putin je směšný a navíc demagog....

2015-02-07 16:36

Mělo snad světu vyhovovat, že komunistický zločinecký režim okupoval půlku Evropy? Proč? Co bylo na komunistickém režimu legálního? Co jej legalizovalo, ty miliony mrtvých v Rusku a statísíce ve východní Evropě? Kam se chce soudruh Putin vlastně "vrátit"? Do stavu CCCP a jeho satelitů?  Co je absurdní představu? Nebo se vrátit do stavu carského ruska? Je snad Putin idiot? 

Čím jsme (EU a USA) vlastně chtěli Rusko "omezit"? Že tam podnikatelé z EU masivně investovali, učili ruskou pakáž dělat auta např. a dnes tam masivně prodělávají díky tomu, že Putin rozpoutal válku na Ukrajině? Nebo jsme jej snad chtěli omezid dodávkami super moderních válečných lodí, které Rusko evidentně není schopno vyprodukovat a které chce evidentně použít proti NATO, co je dnes zřejmé? 

My jsme snad omezovali Rusko tím, že jsme od něj kupovali to jediné, co skutečně dokáže exportovat plyn a ropu a platili jsme Rusku ve skutečné měně ne v těch jejich bonech, které dokonce ani Rusové neberou vážně? 

Putin je opravdu šílenec velmi podobný Hitlerovi, to je bohužel jednoznačné. 

 

 „Válku, díky Bohu, nemáme. Ale zcela jasně existuje snaha zamezit různými prostředky našemu rozvoji, existuje snaha ‚zmrazit‘ světový pořádek, který vznikl v posledních desetiletích po rozpadu Sovětského svazu a v jehož čele je jediný nepochybný vůdce, který jím chce zůstat. Chce jím zůstat ve víře, že on může vše a ti druzí mohou jen to, co on jim dovolí a co je v jeho zájmu,“ řekl podle agentury Putin na sjezdu ruských odborářů.

 


Nepřihlášený uživatel

#37569 Toto je bohužel velmi pravděpodobné, z toho co tu předvádí Zeman a ruská propaganda.....

2015-02-07 16:38

Bývalý generální tajemník Severoatlantické aliance Anders Fogh Ramussen tento týden v rozhovoru poskytnutém listu The Daily Telegraph varoval, že Putin má nebezpečné ambice sahající za Ukrajinu: chce prý vyzkoušet rozhodnost Západu, pokud jde o Pobaltí. Skutečným cílem Kremlu je narušit solidaritu aliance a obnovit nadvládu Ruska ve východní Evropě, soudí Rasmuussen, podle něhož by Putin mohl provést hybridní útok na některý z pobaltských států, aby otestoval, zda se NATO zmobilizuje.

 


Nepřihlášený uživatel

#37570 Re: Toto je bohužel velmi pravděpodobné, z toho co tu předvádí Zeman a ruská propaganda.....

2015-02-07 16:39

#37569: - Toto je bohužel velmi pravděpodobné, z toho co tu předvádí Zeman a ruská propaganda..... 

 Dokonce je to stejné, jako v letech po válce. Je to stejný model, nic se nezměnilo a co je děsivé, poměrně velké množství lidí v této zemi na to skáče. Je dokonce velmi pravděpodobné, že na území ČR masivně pracuje ruská FSB a to už je věc, která je velmi nebezpečná. 


Nepřihlášený uživatel

#37571 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Signatáři této petice čekají co bude dál..(situace se dále radikálně zho

2015-02-07 17:31


Nepřihlášený uživatel

#37572 Re: Re: Toto je bohužel velmi pravděpodobné, z toho co tu předvádí Zeman a ruská propaganda.....

2015-02-07 17:34


Nepřihlášený uživatel

#37573 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Signatáři této petice čekají co bude dál..(situace se dále radikálně

2015-02-07 17:36

#37571: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Signatáři této petice čekají co bude dál..(situace se dále radikálně zho 

 Něco bylo v mém příspěvku nepochopitelného? Nešlapate si např. v mluvené řeči na jazyk jak blb Kmoníček? 

Tedy jak byste "lingvistu" Augustina charakterizoval, jako nácka? 


Nepřihlášený uživatel

#37574 Re: Re: Re: Toto je bohužel velmi pravděpodobné, z toho co tu předvádí Zeman a ruská propaganda.....

2015-02-07 17:38

#37572: - Re: Re: Toto je bohužel velmi pravděpodobné, z toho co tu předvádí Zeman a ruská propaganda..... 

 Vám skutečně 40 let bolševické totality nestačilo? Co byste tedy chtěl? Co by vlastně chtěl soudruh Putin? Aby stejně jako po válce okupoval půlku Evropy a pod pohrůžkou vraždění tam k moci opět dosadil jemu podobnou pakáž z KGB?


Nepřihlášený uživatel

#37575 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-02-07 17:41

#37563: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Já o voze, vy o koze...

tolik lidských obětí, jako mají američtí vrazi a teroristé od roku 1945 na svědomí, po celém světě žadný, ani německý fašismus nedokázal. 

Ani v tom případě, když německému národu "přišijete" ty údajné oběti tzv.holokaustu-. chorého výmyslu židobolševických plutokratů...