MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#37518 Re: Re:

2015-02-07 07:42

#37476: - Re:  

 Nejúčinější propaganda je ta, co se nejlépe kryje s pravdivými jevy. To co se vám právě lumpenkavárno nelíbí, je v tomto případě ale právě takové. Kryje se to s pravdou.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#37522 Zeman se do superdebila pouze stylizuje, je ideálním hercem superdebila má superdebilní zjev.....

2015-02-07 08:50:56

#37518: - Re: Re:  

 

Kritici Zemana kritizují jeho superdebilitu. Ta skutečně existuje, ale ní v tom, že říká superdebility. Zeman má suprdebility připraveny s největší pravděpodobností od FSB. Jeho superdebility korelují nejen s jeho superdebilním zjevem, ale především s ruskou profeionálně vedenou propagandou nejen v Parlamentních listech a tzv. jeho "příznivci" z "řad občanů", ať už je to Jelena nebo Arabela či Dáša. 

Profesionálové z Ruska přesně odhadují náladu ve společnosti a této náladě servírují zárměrně upravené informace ("názory" na názorových serverech) tak, aby západní demokracie vypadala jako proradná, zločinná, řízená odkusi ze zákulisí tajemnými silami. Do takového prostředí následně mohou pustit cokoliv jakýkoliv "názor". 

Podstatné je narušit hodnoty demokracie. Zpochybnit lidi, kteří jsou spjati s demokracií a vždy jeji principy hájily a dodržovali. Proto Miloš Zeman hovoři o Churchilovi jako o "jeho milovaném", aby mu následně přisoudil obdiv k nacismu. Proto mluví o "milovaném" Peroutkovi, aby následně zpochybnil jeho mravní integritu. 

Miloš Zeman je superdebil, ale nikoliv proto co říká veřejně, ale protože je jedním článkem ruské propagandy a to bohužel nutno říci nejen v ČR, ale v EU či dokonce ve Světe. Tato kampaň je skutečně superdebilní ve své ničitelské podstatě, lžích a zločinnosti, ale bohužel není superdebilní v tom, jak je vedena, právě proto, že Zeman má superdebilní nejen zjev. 

Novináři by tedy neměli zkoumat a kritizovat jednotlivé superdebilní výroky, ale superdebilní jednání v celé jeho šíři a ukázat komplexnost superdebility Hradu, která sahá od Zemanovců, přes Mynáře, Nejedlého, Kmnoníčka, jeho tzv. "podporovatele z řed občanů" až do Ruska ke KGBákovi Remkovi.