Petice za odvolání Zdeňka Kapitána z funkce ředitele ÚMPOD

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#110 Re: Plebs chce někoho odvolávat

2015-02-05 19:42

#70: Thomas Hagen - Plebs chce někoho odvolávat 

 Milý pane Hagene,

zřejmně u tohoto případu nejde jen o tyto děti, ale je to pro našince pohled do sociálního systému v norsku.

A někdo měl toliko kuráže že se postavil byrokratickýmu šimlovi.

Když pomineme případ Michalákových, je vidět poněkud něco zkaženého na tomto donebe vychvalovaném systému, pod záštitou ochrany dětí. Stačí si jen přečíst nějaké důvěryhodné posudky.Kupříkladu.

A to Vám garantuji že ty posudky nejsou hra na city.To může říci jen člověk věci neznalý.Páč ani jeden člověk kteří psali posudky a vytýkali to norsku, nejsou ve stejné situaci jako Michalákovi, ale ze své působnosti se zabývají touto problematikou na mezinárodní úrovni.

PS: k vašemu nadpisu -- asi ste z plebsovské rodiny a máte z toho doživotní komplex, jinak byste to ani nemohl napsat.

A upřímě je mi líto vašich klientů

A pro všechny kterým vadí ve slovu norsko velké N , ani to si nezaslouží tento stát.

S pozdravem Martin Karas

Odpovědi

Hana

#113 Re: Re: Plebs chce někoho odvolávat

2015-02-08 12:28:01

#110: - Re: Plebs chce někoho odvolávat 

 Včera jsem strávila víc jak 4h sledováním různých článků na internetu, čtením fb skupin dotčených rodičů a navrátivších se dětí v dospělosti ze spárů Barnevernetu, viděla jsem hrůzy, ze kterých se mi ježily chlupy na celém těle a slzy tekly proudem. Děje se to nejen v Norsku, ale stejně prolezlý je i finský a britský systém. Polovinu noci jsem nespala, můj malej dvouletej synek zřejmě vycítil moje rozpoložení a celou noc se ke mně tiskl.. To co se děje tam venku, je největší zločin proti lidskosti a neumím pochopit, jak je možné, že zatímco slováci svým venku postiženým rodičům opravdu pomáhají, tenhle Kapitán je ignorance a samolibost sama, evidentně si užívající pocit nadvlády nad postiženými rodiči a absolutně neochotný cokoliv pro ně udělat ? Už dávno měl táhnout od válu a lidi v celé Evropě by měli vyrazit do sjednoceného boje a tyto fašistické praktiky už jednou pro vždy zarazit !

Tom Hagen

#116 Re: Re: Plebs chce někoho odvolávat

2015-02-09 10:51:49

#110: - Re: Plebs chce někoho odvolávat 

Chybí vám fakta, jako právník pracuji s fakty, klientům vždy říkám, že soud zajímají fakta, dokazatelné skutečnsti ne domněnky, hra na city.

Tahle kauza je o domněnkách a citech, ne o faktech. Nepochybuji o tom, že sociální systém je v Norsku na mnohem lepší úrovni než v ČR, u nás jsou desetitice dětí vychovány v nuzných podmínkách o hladu, ve špíně a často týrané. Toto bohužel nikoho nezajímá. Místo chytání se za vlastní nos dělá tahle skupina lidí zastupující disfunkční  a velmi pravděpodobně i zvrhlou rodinu ostudu naší vlasti. Do této ostudy se postupně zapojuje, ministr zahraničí, premiér a prezident.

Jedná se o osobní problém jedné nefunkční rodiny, to je vše, nikdo nikoho neunesl, nikdo nepách zločin, vše je po právu.

PS. Vysvětli nekdo nějak ono krvácení ze zadku dětí?