PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#115 Re: Re: Re: Re: Re: petici a Kláře ANO

2015-02-04 18:39

#114: - Re: Re: Re: Re: petici a Kláře ANO 

 Účelem schválené veřejné sbírky je doslova "...na pomoc rodině Alexandry Kiňové, které se narodila první paterčata v České republice, především na zajištění podmínek pro poskytování péče, nezbytné ho vybavení, ubytovacího zařízení a všestranné komplexní pomoci v počátečním období všestranného vývoje paterčat."

Z toho vyplývá, že veškeré částky byly vynaloženy ve prospěch rodiny paterčat, zejména dětí. K žádnému pochybení ani zneužití peněz nedošlo. 
Všem dárcům děkujeme.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#116 Re: Re: Re: Re: Re: Re: petici a Kláře ANO

2015-02-04 18:49:35

#115: - Re: Re: Re: Re: Re: petici a Kláře ANO 

 souhlasím

a jen upozorňuji, že když rodiče dostali větší byt, nebyli schopni zaplatit první dva nájmy z vlastních peněz. Otec pracoval, matka s dítětem doma, úspory ani vybavení do malého bytu neměli,  nezodpovědnost. Tehdy se ze sbírky  tyto dva nájmy zaplatily.  To rodičům nevadilo, nevadilo to ani veřejnosti. Když se ale zaplatí matkou vyžádané  terénní pracovnice, (přesto, že má rodina  dvě pečovatelky od státu), vznikne honba na Mgr. Rulíkovou. Neuvěřitelné.  O děti tedy pečují matka, (možná), otec, babka, k dispozici je i dědeček dětí, o domácnost se starají pečovatelky. To mně rozum nebere. 

Vidím, že  v provním případě  rodina chápala, že nájem zaplatit "nějak" musí, ale  zaplatiti za vyžádané terenní pracovnice to podle   nich asi nemusí. To ať "někdo" zaplatí.   Neuvěřitelné.