PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Quoted post

M.

#98 Re:

2015-02-04 11:26

#97: Etana -  

 

Peněz je v systému dost, jen se někdy ztrácí a tunelují. Podpora rodin a dětí by měla být prioritou společnosti. „Cizí“ děti budou živit „cizí“ rodiče v důchodovém věku. Vy by jste chtěla, aby někdo zasahoval do vaší výchovy? Vyjadřuje Vám stát vděčnost, že platíte daně? Menšími daněmi by byli znevýhodněni někteří OSVČ.

 

Pro pěstouna je výše příspěvku na úhradu potřeb dítěte činí za kalendářní měsíc: 4500,- Kč pro dítě do 6 let. Tím nechci snižovat práci pěstounů, jen zde vidím velký nepoměr ve výši příspěvků, pokud osoba pečuje o dítě v pěstounské péči nebo o vlastní dítě.

 

Odpovědi

Etana

#99 Re: Re:

2015-02-04 12:16:37

#98: M. - Re:  

 já nechci, aby mne živily cizí děti, chci, aby mi stát nebral cca 70% příjmů a nehospodařil s nimi místo mne, ale na můj účet.

Co se týče vděčnosti a svolení k zasahování do výchovy dětí, toto požaduje cca 90% podporovatelů Kláry...proč se neptáte jich, jakým právem tak činí? Mezi dobrovolným příspěvkem na transparentní účet ( na který, troufám si tvrdit, většina té "rozhořčené skupiny" neposlala ani vorla nebo jen zanedbatelnou částku) a výběrem daní ve prospěch cizích dětí na základě zvolených zástupců občanů a jejich legislativními aktivitami nevidím VELKÝ rozdíl.

Paní Kiňová by měla poděkovat dárcům, což, jak jsem si všimla na stránkách CT opakovaně udělala...a tím to hasne.