MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#37073 Je nepochybné, že to co rozpoutalo Rusko na Ukrajině a Zeman v ČR....

2015-02-03 22:24

...povede k tomu, že z ČR opět budou odcházet ve velkém lidé, kteří nebudou ochotni sdílet svůj osud s lhářem Milošem Zemanem a bohužel také s jeho voliči. Je možné, že dokonce dojde obecně k přesídlování demokratů více na západ, pokud tito lidé ve svém okolí pocítí tendence k vlivu Ruska na východ Evropy. 

Evropa se bohužel opravdu může stát  zase rozdělenou a vlastně to opět bude rozdělení na tu část demokratickou a na část která tíhne k totalitě ruského typu. Pokud by k tomu došlo, tato emigrace by se na západě plně asimilovala a už by se nikdy k české národnosti nechtěla znát. 

Situace je opravdu velmi vážná. Ruská propaganda je velké části populace velmi účinná a aktuálně se administrativa státu jeví vůči neobolševické a neonacistické propagandě naprosto bezbranná. Možná je to díky tomu, že na Hradě skutečně sedí komunistický nacista. 

Bohužel přesně o to Putinovi vlastně jde. Potřebuje hloupé otroky, ty chytré by potřeboval jen na vývoj zbraní a technologií obecně, které by nedokázal ukrást. 

Toto už ale ve východní Evopě bylo, není to tak dávno, co to celé zkrachovalo, stálo to miliony životů přímo zavražděných bolševikým režimem. Proč to některým spoluobčanům imponuje? Já se domnívám, že je to i způsobem ruské propagandy, kterou část občanů není schopna detekovat jako propagandu. Je to bohužel naprosto totožné jako v poválečném období. 

Možná, že dnes kustečně jsme v poválečném období a teprve nyní pociťujeme odpovědnost z demokracie. 

Odpovědi

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-02-03 22:38:59


KVZ

#37079 Re: Je nepochybné, že to co rozpoutalo Rusko na Ukrajině a Zeman v ČR....

2015-02-03 22:47:27

#37073: - Je nepochybné, že to co rozpoutalo Rusko na Ukrajině a Zeman v ČR.... 

 Vidím že se zde s časovým posunem v USA začínají houfovat agenti CIA a lákat svojí pohádkou o vlku Rusku a nebohé Karkulce Evropě ryby do sítí :-D