MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#36712 KARIKATURA NA HRADĚ

2015-02-02 08:54

 

 

Díky lživé a populistické kampani nyní dlí na hradě českých králů osoba (nebudu psát osobnost), která krom toho, že neumí ovládat své sklony k alkoholu, je nesmírně mstivá a sebestředná. Nepochopitelné ovšem je, že tato karikatura politika byla volena dost velkým množstvím voličů. Ne, to, kdo byl zvolen, ale to, jací jsou naši spoluobčané a jak asi myslí, to je tragický pohled na naši dobu.

Vše, alespoň podle mne, vyplývá z toho, že jsme si vzali heslo :"nejsme jako oni!", příliš doslova. KSČ a její nohsledové měla bát již těsně po revoluci postavena mimo zákon a donašeči STB potrestáni. Tak se to stalo v Německu a proto tam nyní nemají podobnou pátou kolonu, se kterou se naše politická scéna potýká. Pokud by se tak stalo, náš současný pan prezident by zcela jistě nemohl kandidovat, v parlamentu by se nepromenádovali komunističtí dinosauři a mohli jsme být mnohem dál.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#36717 Re: KARIKATURA NA HRADĚ

2015-02-02 09:33:31

#36712: - KARIKATURA NA HRADĚ 

Sdilim Vas nazor.  S cistym svedomim bych se pod Vas prispevek podepsala.


Nepřihlášený uživatel

#36735 Re: KARIKATURA NA HRADĚ

2015-02-02 10:29:44

#36712: - KARIKATURA NA HRADĚ 

 ANO. Podepisuji a doplňuji:

ANO. KSČ měla být zakázána ihned jak z Ústavy vypadl článek o vedoucí úloze KSČ.

Pokud jde o potrestání. Měli být potrestáni všichni, kteří se dopouštěli trestných činů. NESTALO SE.

Ostatní, a to řadoví StBáci, TS, agenti a držitelé konspiračních bytů, domovní důvěrníci, členové domovních buněk KSČ měli být vystaveni veřejnému opovržení.

StBáci dostali fantastické důchody a odstupné vyplácené do jejich smrti. TS a Agenti jsou dodnes ve státních funkcích (Babiš a dal.). Rusko nám odmítá vydat archiv KGB, týkalící se našich občanů. Členové domovních buněk KSČ a domovní důvěrníci, kteří rozhodovali o tom, které děti z domu budou studovat a které ne, kteří rozhodovali o tom, zda vám bude či nebude vydán pasport a o dal. věcech, nkdy nebyli vystaveni veřejnému opovržení.

Teoreticky se s tím dnes nedá moc do dělat, ale prakticky - žijí pamětnící. Mohou promluvit a my musíme zachytit jejich vzpomínky na jednání konkrétních osob. Nechť jejich trestem je zveřejnění jejich jména a jejich konkrétních činů.

Ani v nejmenším jsem nepředpokládal, že v této věci budeme v r. 2015 na počátku r. 1990. Je mi téměř 70, jsem šťastný, že jsem dožil........a jsem smutný, že se nedožiji alespoň veřejného odsouzení a opovržení některých našich spoluobčanů.

Štěstí je stav mysli. Hezký den všem.