MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

KVZ

#36701 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sdružení má požadovat Zemanovu rezignaci. Omluva toto ne

2015-02-01 21:35

#36695: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sdružení má požadovat Zemanovu rezignaci. Omluva toto nevyře 

 To je veřejně známá věc, k uším havlistů se to copak ještě nedostalo?


Nepřihlášený uživatel

#36702 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-02-01 21:38

#36700: - Re: Re: Re: Re:  

 Ale s Miloškem nechce mít nic společného nikdo ze zde podepsaných.

Kateřina Z.

#36703

2015-02-01 22:53

Souhlasím s tátou, Ferdinand Peroutka lezl Hitlerovi do prdele a stejně mu to k ničemu nebylo, skončil v koncentráku!


Nepřihlášený uživatel

#36704 Re: Re: Ohrožuje nás superdebilita Miloše Zemana a neonacistických webů na kterých svojí superdebili

2015-02-01 23:05

#36676: KVZ - Re: Ohrožuje nás superdebilita Miloše Zemana a neonacistických webů na kterých svojí superdebilitu č 

Hodnotné příspěvky - 36670 a další,  si tady každý slušný člověk rád přečte, nemluvte za druhé !!! Pokud tu někdo obtěžuje vulgaritami a ubohostmi, pak to jste právě Vy !


Nepřihlášený uživatel

#36705

2015-02-01 23:21

Obcas se podivam, jak pribyvaji podpisy na prozemanovske petici.  Nikdy jsem tam nenasla vulgarni a oplzlou prezdivku od nasich priznivcu !  Pokud se podivam na podpisy nasi petice, chce se mi zvracet.  Tolik hnusu se jen tak nevidi.  Pratele, muzeme byt na sebe hrdi !  Inteligentni lide se k takovym svinarnam nesnizi.  To je pouze vlastnosti zemanovcu.  Snazi se priblizit svemu vzoru, ozralemu, prohulenemu a prolhanemu soudruhu Zemanovi.


Nepřihlášený uživatel

#36706 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sdružení má požadovat Zemanovu rezignaci. Omluva tot

2015-02-02 01:31


Nepřihlášený uživatel

#36707 Re:

2015-02-02 01:54

#15: -  

 Svatá pravda, to se již 100 x potvrdilo.


Nepřihlášený uživatel

#36708 Mrazivá podobnost

2015-02-02 02:35

Jinými slovy Miloš Zeman  si nevidí do úst, plete se do věcí, o kterých neví zhola nic. Opravdu v mnohém začíná připomínat severokorejského vůdce a to je strašné !!!

Oba jsou přesvědčeni, že vždy mají pravdu, bez ohledu na to, co se děje kolem nich, vedle nich, či za nimi. U obou mužů toto přesvědčení extrémně zesílilo s tím, jak se dostali do nejvyšších funkcí ve svých zemích. Že pro některá jejich tvrzení neexistují žádné důkazy? To je jim úplně jedno. Důležité je něco říct, ať je to cokoli. Představa Kima i Zemana, že právě kolem nich se točí svět, je zdá se u obou neodbytná.

Oba dnes chodí s hůlkou a není úplně vyloučeno, že mají podobné zdravotní problémy. V tomto směru jim přejeme uzdravení. Zásadní rozdíl je pouze v tom, že některé Zemanovy problémy se objevily například poté, co mu údajně pes v noci sroloval koberec, on zakopl a narazil prudce do skříně (oficiální verze Hradu). Verze vlády v Pchjongjangu není žádná, protože o zdravotním stavu Kima se žertovat a spekulovat nesmí, za to je kulka či provaz.

Další podobnost je v tom, že Kim se po 40 dnech, kdy ho postrádal celý svět (všude se dokonce spekulovalo, že vůdce KLDR byl pučem odstraněn, což se Miloši Zemanovi rozhodně stát nemůže, protože naše armáda nemůže žádný puč uskutečnit, neboť trpí podle NATO akutním nedostatkem peněz a nemá moc vojáků), objevil a na jeho stolku mu ležela nezbytná krabička cigaret. Bez toho český prezident také nedá ani ránu.  

Oba mají i zjevnou zálibu v alkoholu a u obou z toho plynou zdravotní problémy. Jenže když „řídíte“ svět, co vás může zastavit?


Nepřihlášený uživatel

#36709 Re: Dehonestace handicapovaných lidí a další...

2015-02-02 02:37

#33653: - Dehonestace handicapovaných lidí a další... 

 Na začátek si připomeňme první přímou prezidentskou volbu v lednu 2013. Před ní i po ní Zeman opakoval, že chce být prezidentem „dolních deseti milionů“ a že bude „hlasem občanů“. Nebyla to pravda tehdy a dnes se to už s realitou míjí zcela. Nová hlava strana státu samozřejmě měla možnost získat si další příznivce a podporovatele, ale nevyužila ji.

Jmenoval například svoji vlastní vládu, kterou v přestrojení vedl Jiří Rusnok. Tvrdil, že je plná odborníků, jak se ale ukázalo, opak byl pravdou. Navíc v posledních měsících má Zeman velmi špatnou konfiguraci planet.

Stačí si připomenout jen několik věcí:

Podpora ruského autoritativního vůdce Putina a slepota k ruské podpoře rebelů na východě Ukrajiny.

Nadbíhání Číně. Výrok o tom, že se tam učíme stabilizaci společnosti, byl za hranicí myslitelného.

Následoval nepochopitelný let soukromým letadlem z Pekingu.

Nesmysly o tom, že masakr na Národní třídě 17. listopadu 1989 nebyl masakr. U toho se ani neobtěžoval přijít na Národní, což se ještě žádnému porevolučnímu prezidentovi nestalo 

 Provokování názorových oponentů.

Ku.da sem, ku.da tam v živém rozhlasovém přenosu.

Prázdné vánoční poselství.

Dehonestace handicapovaných lidí 

Mohli bychom pokračovat dál a dál. U toho všeho Miloš Zeman používá neověřené a někdy dokonce přímo nepravdivé informace.

Mezitím nemá kancléř Vratislav Mynář už dva roky bezpečnostní prověrku a kupuje podezřele levně domy.

Mluvčí Jiří Ovčáček se pak sám hlásí o slovo, pořádá konference a tam dovysvětluje a upravuje výroky „pana prezidenta“.

Problémem ale je, že z „pana prezidenta“ se postupem doby stal jen „prezident“, pak pouhý Zeman a další přidělená jména nelze před desátou večerní zveřejňovat.

Miloši Zemanovi a jeho věrným se podařilo za velmi krátkou dobu zcela zničit důstojnost, která se tak dlouho vázala k Pražskému hradu.


Nepřihlášený uživatel

#36710 Re: Rusko, CCCP, nové CCCP Ruskou federaci ovládají zločinci...

2015-02-02 02:41

#34903: - Rusko, CCCP, nové CCCP Ruskou federaci ovládají zločinci

Nejdříve Rusové předají moc zločincům, když konečně tito zločinci zemřou Lenin, Stalin, Chruščov, Brežněv, Andropov, Jelcin, tak je prohlásí za zločince i když celý svět po celou dobu, co tato pakáž byla u moci velmi dobře věděl, že se o zločince jedná a Rusům to sděloval. Nedali si říci, nechávají se vraždit, zavírat do kriminálu, vraždit ve velkém v gulagu a to i přesto, že jim to sdělovali jejich vlastní spisovatelé. Mnohé zločince zavraždí ještě větší zločinci na cestě k moci, dělal to Lenin stejně jako Stalin a s největší pravděpodobností i jejich pokračovatelé a nejinak je tomu i se soudruhem Pitino-Medveděvem, neb to je vlastně jedna a tatáž osoba. 

I dnes je všem okolo Ruska naprosto jasné, že jsou Putin a Medveděv zločinci, jen Rusové je oslavují jako hrdiny.  

Jaká bude budoucnost - už dnes je naprosto zřejmé, že až Putin zemře bude dalším v řadě zločinců nejen z toho důvodu co rozpoutal na Ukrajině. 

Rusko je opravdu velmi podivná země, jediné co je na ní konzistentní, že se v ní vždy dostanou k moci zločinci. 

Připadá mi velmi zvláštní, že to Rusům není divné, přestože se to opakuje se železnou pravidelností. Důvod je přitom zřejmý - totalita - která umožňuje skutečným zločincům masovým vrahům, zrůdám typu Stalin či KGBák Putin získat moc a tu dále upevňovat vražděním. 


Nepřihlášený uživatel

#36711 Re: Re: Dehonestace handicapovaných lidí a další...

2015-02-02 08:54

#36709: - Re: Dehonestace handicapovaných lidí a další... 

 Kolik za to berete, za takovou propagandu? Stejně to tady nikdo už 1-2 měsíce nebere vážně, média tuto petici ani skoro nebraly vážně nikdy, politici ji mají u prdele. A přesto zde existují placení hlasatelé a papušci, kteří budou hlásat za peníze bláboly i když by se loď potopila.


Nepřihlášený uživatel

#36712 KARIKATURA NA HRADĚ

2015-02-02 08:54

 

 

Díky lživé a populistické kampani nyní dlí na hradě českých králů osoba (nebudu psát osobnost), která krom toho, že neumí ovládat své sklony k alkoholu, je nesmírně mstivá a sebestředná. Nepochopitelné ovšem je, že tato karikatura politika byla volena dost velkým množstvím voličů. Ne, to, kdo byl zvolen, ale to, jací jsou naši spoluobčané a jak asi myslí, to je tragický pohled na naši dobu.

Vše, alespoň podle mne, vyplývá z toho, že jsme si vzali heslo :"nejsme jako oni!", příliš doslova. KSČ a její nohsledové měla bát již těsně po revoluci postavena mimo zákon a donašeči STB potrestáni. Tak se to stalo v Německu a proto tam nyní nemají podobnou pátou kolonu, se kterou se naše politická scéna potýká. Pokud by se tak stalo, náš současný pan prezident by zcela jistě nemohl kandidovat, v parlamentu by se nepromenádovali komunističtí dinosauři a mohli jsme být mnohem dál.


Nepřihlášený uživatel

#36713 na víc než pololži, lži a urážky všech, kteří ho intelektuálně převyšují, nezmůže

2015-02-02 08:58

Notorický alkoholik

 

se na víc než pololži, lži a urážky všech, kteří ho intelektuálně převyšují, nezmůže.


Nepřihlášený uživatel

#36714 Zeman je patologický lhář a mluvka

2015-02-02 09:03

 

 

jeho lži bývají povětšinou velmi rychle odhaleny, snaží se lhát trochu obezřetněji (nikoli jako jeho lež o "nemasakru" na Národní) a vymýšlí si neexistující události a fakta, aby mu to vydrželo aspoň o týden déle. Je to děsná ostuda, co jsme s to zvolili za SUPERDEBILA...


Nepřihlášený uživatel

#36715 Re: na víc než pololži, lži a urážky všech, kteří ho intelektuálně převyšují, nezmůže

2015-02-02 09:06

#36713: - na víc než pololži, lži a urážky všech, kteří ho intelektuálně převyšují, nezmůže 

 Je to provokatér a někteří na to skáčou. Bohužel vkus už nemá pod kontrolou. Příčina, asi stáří a zdraví poškozené životosprávou.


Nepřihlášený uživatel

#36716

2015-02-02 09:20

Jací opravdu byli a jsou, se ukazuje při projevech sympatizantů poraženého prezidentského kandidáta. Opravdu se projevují jako tolerantní demokraté a vzdělanci? Zatím se to – s přihlédnutím ke komentářům v mediích a k debatám na sociálních sítích - opravdu tak nejeví. Spíše lze pozorovat skuhrání ukřivděných chlapečků, kteří se navzájem dlouho ujišťovali jak jsou skvělí, silní a báječní, než přišli kluci z vedlejší vesnice a nabančili jim. A tak se alespoň navzájem utěšují, že kdyby se bojovalo podle jejich pravidel a na jejich humnech, byli by skvělí a vyhráli by. A navíc, co je to za vítězství, když ti hoši od vedle mluví jiným dialektem, vrtají se v nose a neumějí se tak svěle plácat po zádech jako oni? A ani ti burani z okolních vesnic jim nepřišli na pomoc! Opravdových osobností, kteří jsou nad věcí, je mezi nimi vidět velmi, velice, převelice poskrovnu! Ostatním se hroutí svět: ne ten skutečný, ale ten převážně v Praze vysněný a mediálními spanilými jízdami šířený. Obávám se ovšem, že se nevrátí do reality a nezačnou tedy každodenně politicky pracovat na alternativním „nezemanovském“ programu, aby s ním příště slavně vyhráli, ale s pravděpodobností hraničící s jistotou se ukřivděně pustí do tradičního českého okopávání nohou protivníka…


Nepřihlášený uživatel

#36717 Re: KARIKATURA NA HRADĚ

2015-02-02 09:33

#36712: - KARIKATURA NA HRADĚ 

Sdilim Vas nazor.  S cistym svedomim bych se pod Vas prispevek podepsala.

Arabela

#36718

2015-02-02 09:39

Kavárníci se zase mohou posrat, že prezident Zeman označil Peroutku naprosto trefně za obdivovatele nacismu!!

Káča

#36719 Re: Re: Re: Dehonestace handicapovaných lidí a další...

2015-02-02 09:39

#36711: - Re: Re: Dehonestace handicapovaných lidí a další... 

 Musím se pousmát vždy,když si přečtu příspěvek od zemanovce,jež poukazuje na nesmyslnost naší petice a na zbytečné,nicneříkající a nesmyslné diskuzní příspěvky antizemanovců.Prskáte,štěkáte a vyskakujete,ale držíte se tady jako klíšťata.Na tomto diskusním fóru jste de facto na návštěvě,na nezvané návštěvě.Tak by jste se podle toho měli začít chovat.Tedy,pokud na to Váš rozum,Vaše schopnosti a inteligence stačí!!! Káča

Dáša Veškrnová

#36720 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: proč se všichni zemanomilci projevují jako vulgární nevzdělanci

2015-02-02 09:44

Dáša Veškrnová

#36721 Re:

2015-02-02 09:45

#36718: Arabela -  

Nejen trefně, ale i oprávněně! 

Dáša Veškrnová

#36722 Re: Zeman je patologický lhář a mluvka

2015-02-02 09:50

#36714: - Zeman je patologický lhář a mluvka 

Koukám vašnosto, že Vám 17.11.1989 na Národní třídě, na barikádě u Národního divadla,  v té líté řeži   tenkrát ještě oddaný a zapálený soudruh Vladimír Štětina  houfnicí ustřelil kus mozku...

 

Dáša Veškrnová

#36723 Re: Re: Re: Re: Re: Zítra 1. 2. 2015 ve 14 hodin

2015-02-02 10:03

#36659: Káča - Re: Re: Re: Re: Zítra 1. 2. 2015 ve 14 hodin 

Kdepak, tak rozšafného pana presidenta jako byl Véna z Hrádečku už mít nebudeme..

Vzpomínám, jak nám jednou (to žila ještě Olga a já se s Vašíkem pelešila tajně), vyprávěl kamarád Špaček jak si Vašek ráno oblékal trenýrky. 

Nevěděl, jak si je má natáhnout.

Láďa mu prý řekl: dneska si je vem Vašku jek chceš, ale zítra tím hnědým dozadu...

 

Dáša Veškrnová

#36724 Re: Mrazivá podobnost

2015-02-02 10:09

#36708: - Mrazivá podobnost 

 Vašnosto, co řídíte Vy?

Vás, podle debilit, které jste zde z Vaší vodnaté makovice vypotil řídí zřejmě Vaše tchyně tím, že Vás občas přetáhne mokrým hadrem na podlahu přes čenich...

Nechte toho žvanění, vždyť jste tu všem pro legraci...


Nepřihlášený uživatel

#36725 Re:

2015-02-02 10:09

#36716: -  

Ano, ano.  Okopavani kotniku soupere jsme videli ze strany Zemana dost.  I kdyz se ohanel gentlemanskou dohodou "neokopavat kotniky" protikandidatovi, on sam ji soustavne porusoval.  Volici Zemana se Vam jevi jako tolerantni demokrate a vzdelanci ?  Prectete si jejich prispevky na techto strankach. Tak se projevuje slusnost a inteligence ?    Nejsme "kluci ze sousedni vesnice", ani se necitime ukrivdene.  Nas spise zarazi fakt, ze je u nas mozne, aby necestni, prolhani a agresivni jedinci "prevalcovali" lidi slusne a charakterni. A to se netyka pouze prezidentskych voleb.