MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#35816 Re:

2015-01-29 07:52

#35803: -  

 Novorusko? Je nějaký důvod ke vzniku nových státních útvarů tedy "novotvarů"? 

K čemu by to bylo dobré? Jaký by to mělo smysl? Proč se teroristé za pomoci profesionálů z Ruska vlámali do skladů zbraní, proč se vlámali do kasáren armády, která byla na svém území? Proč se do toho vůbec míchalo Rusko, to je nějaký nový způsob dodržování smluv a dokonce vlastních zákonů? Ruská federace se přece prohlásila za nástupce CCCP a tedy má dokonce ve svém právním řádu jaké jsou hranice Ukrjainy a to včetně Krymu a ty se přece po rozpadu CCCP rozhodli dobrovolně respektovat jako hranice nezávislého státu. 

Byl snad bolševický režim v CCCP vraždící vlastní obyvatele standardním politickým uspořádáním? Je snad něco standardního na vraždění vlastních obyvatel za pomocí politky? Je snad něco standardního na Rudých Khmérech? Je snad něco standardního na komunistech v Sevrení Koreii, bylo snad normální, že tady Gottwald podepisoval politické rozsudky smrti? 

Víta kam běžte s tímto Novovražděním? 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#35819 Re: Re:

2015-01-29 07:56:27

#35816: - Re:  

 Zalez imbecile kdo je zvědavý na ty tvoje bláboly. Ukrajinská armáda provádí systematickou likvidaci lídí co nechtějí žít pod Banderovskou Ukrajinou. Jako jsme se mi uměli rozejit v míru se Slovenskem. To samé musí udělat Kyjev