MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#35796 Re: Re: Úkolem moderní demokratické společnosti je zastat se i nejslabších proti těm nejmocnějším.

2015-01-28 21:51

#35774: - Re: Úkolem moderní demokratické společnosti je zastat se i nejslabších proti těm nejmocnějším. 

 Ano, máte pravdu, měl tam někdo zareagovat ihned po " projevu ". Asi byla řada lidí též šokována, museli to v sobě nejprve zpracovat a tak reagovali později.

Uráží mě též, že si s námi dolními deseti miliony dělá, co chce. Když byl  " zvolen " dostal přece možnost získat si i nevoliče. Naše rodina v to tedy vůbec nevěřila..Je to grázl, měl to vše propočítané do posledního detailu.

10 let se skrýval na Vysočině, kde si mohl v klidu promyslet celý rafinovaný podraz. 

Na Zemana bych též nešel.. Ani se podívat, co by na exota, nemám na to žaludek.  Ta drzost už z něho čišila tehdy , viděli jsme  v listopadu 89 , když se drze chytnul mikrofonu na manifestaci.. 

Hrozivé opravdu je, že zneužívá politické moci. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#35798 Re: Re: Re: Úkolem moderní demokratické společnosti je zastat se i nejslabších proti těm nejmocnější

2015-01-28 21:59:20

#35796: - Re: Re: Úkolem moderní demokratické společnosti je zastat se i nejslabších proti těm nejmocnějším. 

 Ano, je děsivé, jakým způsobem tato zrůda "ovládá prostor", je to demagogie. Matlanice lží, polopravd a účelově použitých reálných fakt na které se kdykoliv, když je v nouzi může odkázat. 

Nelze s ním diskutovat, žádou diskusi nepřipouští, neboť by jej průměrně vzdělaný politolog v půlce studia musel utlouct argumenty. 

Miloš Zeman je opravdová zrůda a tak je potřeba k němu také přistupovat. Tedy sdělit mu své, otočit se a odejít nebo jej ignorovat a po poslancích požadovat, že děsivou a to potom co předvedli na konferenci opravdu děsivou situaci na Hradě začali okamžitě řešit. 

Já jsme "svému" poslanci již dopis samozřejmě napsal. Senátorka z mého obvodu se neobtěžuje ani zveřejnit e-mailovou adresu, natož aby odpovídala na dopisy je to logicky socanka. Tak to tady teď vypadá.

Skutečně je to bohužel ten "nový způsob" jak o něm mluvil Kalousek ve Sněmovně potom, co se StBák Babiš nepřišel představit do Sněmovny, když po ní chtěl odhlasovat dluhopisy za 650 mild. tedy více než polovinu celkého státního rozpočtu!!!!