MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#35758 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-28 19:29

#35671: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 To by nás čekalo, ty čípky a kamery spíš asi s Američany, kteří by to dělali pod záminkou boje a ochrany proti terorizmu. Ten ovšem po většině buď sami sponzorují, nebo infiltrují teroristickou organizaci a pak ji sami úkolují.

Jak se s tím pak mediálně pracuje? Anglicky plynule mluvící agenti nadšeně zinscenují popravu v přímém přenosu, s nimi spolupracující o něco najivnější vedení teroristé s tím nadšeně souhlasí, myslí si, že Západ tak dostane patřičný vzkaz, přitom nevědí, komu to slouží doopravdy.

Evropa se vyděsí a začne jednak mohutně zbrojit a půjčovat si na to od MMF nebo jinýho čerta. Akce Alkaidy v paříži se opatrně mediálně podsune, jako by to mělo společného něco s ISIL. Jenom akorát Alkaida pochází spíš ze Šítského prostředí islámu a distancovala se od sunitského  ISIL, navíc vojáci ISIL se nesmí pokoušet beztrestně přiblížit k hranicím šítského ÍRÁNU.

Bezpečnostní prioritou podle pana Obamy ani není nakonec ISIL, ale Bašár Asad. ISIL nebo IS, má jakože obrovské územní nároky, prý by hranice IS měli sahat na severu až na hranice Česka, Rakousko a Maďarsko by bylo už soušástí IS a na jih až po skoro Jižní afriku....Akorát je taky možný, že hodně těch nedšenejch vedenejch bojovníků třeba ani v životě nevidělo Glóbus a neví kde to Rakousko a Česko možná je ...

Takže je to možná leda nafouknutý velký šmečko (Spining).

A následně nás pak čekají ty zmíněný čípky a kamery, taky se mládeži, která by jednou byla povolána proti Islamistům podsouvá myšlenka, že se nikdy nesmí vzdát, mohou jenom zvítězit, nebo si nechat poslední kulku, nebo si nechat uříznout hlavu. Nálady se zextremizují. 

....je to teda takový múj dojem ...doufám že se pletu.........

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#35807 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-29 03:26:28

#35758: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 A to i prave asi Milos Zeman taky ví, že nebude žádná vůle nakonec k žádnému takovému společnému tažení. Protože Isil je potřeba aby se v konečném důsledku zase někdo napakoval. A bude moci argumentovat tím, že to bylo naopak od něho prozíravé říkat že se měl problém s IS utnout hned v zárodku. Jednou by tím jistě zase sbíral u voličů body. Asi ale už kandidovat nejspíš příště stejně nebude.