MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#35702 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-28 16:16

#35670: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Tak to náhodou vím. Můj praprapradědek ukradl Mexiku Texas, Nové Mexiko, Arizonu a Kalifornii. Byl strašné hovado můj ......dědek. A když k tomu přičtu, že nám ti potomci Španělů zavraždili císaře mexického Maxmiliána a že celé Mexiko a jih USA mohl patřit nám, tak se mi dělá slabě od žaludku a v tříslech mám třes.

Naprosto Vás chápu Pane. Ty americké (evropské,africké, mexické-španělské a také indiánské) kurvy bojovaly ve Velké válce (díky tomu vzniklo Československo). Pomohl nám jejich zasraný prezident Wilson. Bojovaly i ve 2.světové. Bez jejich pomoci Anglii a Evropě bychom dnes mluvili německy (tedy já určitě, ale vy byste nebyl na světě). Války neprobíhaly jejich územím. Tak se ti hajzli vydali do světa, aby pro sebe urvali co se dá. Pochopil jsem to správně ?

A to jim nestačilo. Vydali se pod hlavičkou OSN do Korea a vydrželi tam i když všechny ostatní síly odpadly. A dnes drancují Jižní Koreu. Ale to jim nestačí. Chtějí také Severní Koreu. Říkám to správně, Pane ?

Vtrhli do Vietnam, když Francie nestačila s dechem (jako ostatně vždycky od dob Napoleona). Naštěstí se ztáhli, takže dnes Vietnam drancuje Evropu.

Vletěli pod hlav. OSN do Iráku, když ten napadl Kuwajt. Vytlačili (to už i s námi) Saddáma a pak toho nechali. Chyba. Mohlo to být z jedné vody a ne na 2x.

Prostě ty americké kurvy drancují svět. Říkám to OK, Pane ?

Kolonizovali Evropu. Teď se pustili do kolonizace Blízkého východu. Afriku přenechali Číně. A chystají se na kolonizaci Ruska a Dálného východu. Tatíček car (blbec) jim prodal za pakatel Aljašku a kus území až k San Francisku. Jen to Britské imperium uhájilo dnešní Kanadu, a to i přes vydatnou pomoc bojovných Francouzů v čele s La Fayett. Bernadot dostal Švédsko na podnose, Napoleon šel na onen svět a smaží se v pekle a francouzi dobojovali. Postavili Maginottovu linii, aby z ní při prvním útoku utekli. Zůstala jenom Británie. A ta by bez pomoci USA velmi rychle skončila.

Už se mi nechce psát. Snad jsem tě uspokojil. V hlavě nemám nablito !!!! Jsem spokojený stařec (70).

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#35713 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-28 17:14:50

#35702: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Upřímně, klobouk dolů před Vašimi vědomostmi.

Omlouvám se, za tu hlavu, ale vy jste první člověk v této diskusi, který to má v hlavě srovnaný a ví o co kráčí.

Držím palce a přeji pevné zdraví.Upřímně.

Ještě jednou se omlouvám. 


Nepřihlášený uživatel

#35734 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-28 17:51:46

#35702: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Strejdo, je vidět že ti na písmenku sem nebo tam nezáleží.Maginotova linie se píše s jedním "t".Tak když chceš opruzovat, nauč se pravopis obejdo, nebo nikam nepiš a běž babičce vybírat blechy z drdolu.


Nepřihlášený uživatel

#35746 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-28 19:08:33

#35702: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Nějak jim ti soudruzi vymyli hlavu.