MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#35671 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-28 14:58

#35652: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ruské záruky hranic ? CHACHACHA a LOL.

Jen co skončí Ukrajina. Finsko, Estonsko, Lotyšsko už se třesou. Litva má záruky v Polsku. Bělorusko se chvěje a dělá, že nic, protože je na řadě. Jejich diktátor už brzy umře a jeho syna Bělorusi nechtějí.

Ať žije SSSR a jeho satelité. ČR, SR, MLR. Pracuje se na tom. Stačí jakmile se dostanou do vlády komunisté za podpory Sobotky (ČSSD), japončíka a dalších. Vystoupí z NATO. Policajty si už teď hýčkají (čti Aktuálně.CZ), posilují stavy, přidávají peníze. Ani prdel si neutřeme bez přítomnosti kamer. Ani si neuprdneme bez odposlechu. Pachové stopy jsou dnes důkazem. DNA budeme odevzdávat do registru při narození a k tomu dostaneme čip (neplést s čípkem). Už teď jsme policejním státem a to není zdaleka konec.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#35673 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-28 15:08:45

#35671: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Musíte být optimista...

Já bych to tak fatálně neviděl.

S těma čipama, co dají novorozencům za ucho ihned po porodu je to hotová věc. 

Ono bude humánnější takového jedince, ihned při odchodu do důchodu "humánně vypnout" přes ten čip, než mu vyplácet důchod.

Udělají v ČT u pana Moravce anketu a uvidíte, že všichni "zpracovaní"mladí do třiceti let budou souhlasit.

Už dnes dostávájí v ČT plno prostoru ti, kdo mluví o důchodcích jako o obtížném hmyzu.

To je totiž ta pravá, ryzí, nezdeformovaná humanita.... 


Nepřihlášený uživatel

#35730 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-28 17:43:00

#35671: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Vašnosto, nemívate v noci často poluce? 

Pokud je Vám kolem sedumdesátky, mohl byste mít z nadměrného přemýšlení (zvlášť, když jste celý život pracoval lopatou a krumpáčem) nádor na Vašem chabém mozečku.

Nepodceujte to a také omezte chlast a kouření.


Nepřihlášený uživatel

#35758 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-28 19:29:10

#35671: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 To by nás čekalo, ty čípky a kamery spíš asi s Američany, kteří by to dělali pod záminkou boje a ochrany proti terorizmu. Ten ovšem po většině buď sami sponzorují, nebo infiltrují teroristickou organizaci a pak ji sami úkolují.

Jak se s tím pak mediálně pracuje? Anglicky plynule mluvící agenti nadšeně zinscenují popravu v přímém přenosu, s nimi spolupracující o něco najivnější vedení teroristé s tím nadšeně souhlasí, myslí si, že Západ tak dostane patřičný vzkaz, přitom nevědí, komu to slouží doopravdy.

Evropa se vyděsí a začne jednak mohutně zbrojit a půjčovat si na to od MMF nebo jinýho čerta. Akce Alkaidy v paříži se opatrně mediálně podsune, jako by to mělo společného něco s ISIL. Jenom akorát Alkaida pochází spíš ze Šítského prostředí islámu a distancovala se od sunitského  ISIL, navíc vojáci ISIL se nesmí pokoušet beztrestně přiblížit k hranicím šítského ÍRÁNU.

Bezpečnostní prioritou podle pana Obamy ani není nakonec ISIL, ale Bašár Asad. ISIL nebo IS, má jakože obrovské územní nároky, prý by hranice IS měli sahat na severu až na hranice Česka, Rakousko a Maďarsko by bylo už soušástí IS a na jih až po skoro Jižní afriku....Akorát je taky možný, že hodně těch nedšenejch vedenejch bojovníků třeba ani v životě nevidělo Glóbus a neví kde to Rakousko a Česko možná je ...

Takže je to možná leda nafouknutý velký šmečko (Spining).

A následně nás pak čekají ty zmíněný čípky a kamery, taky se mládeži, která by jednou byla povolána proti Islamistům podsouvá myšlenka, že se nikdy nesmí vzdát, mohou jenom zvítězit, nebo si nechat poslední kulku, nebo si nechat uříznout hlavu. Nálady se zextremizují. 

....je to teda takový múj dojem ...doufám že se pletu.........