MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#35532 Re: Re: Re: Je Miloš Zeman idiot?

2015-01-28 07:11

#35531: - Re: Re: Je Miloš Zeman idiot?  

 Že Evopa Hitlera podcenila, to je jednoznačné a je velmi dobře, že nyní nepodceňuje ani terorismus s přívlastkem islámský, ale také ani dnes už z velké části nacistický stát tedy Ruskou federaci a nového Hitlera současnosti Putina. 

"Kdyby v roce 1936 během obsazení demilitarizované zóny v Porýní dvě britské a dvě francouzské divize reagovaly na toto porušení Versailleské smlouvy vojenskou akcí, nebyla by mnichovská dohoda, nebyl by holokaust a nebyla by druhá světová válka."

Toto je samozřejmě spíše hovadina, než cokoliv jiného. Hitlera nechala Evropa vyzbrojit Německo a motivovat zvrhle občany Německa. Dnes je vidět, jak obtížně se do takové motivace zasahuje na tom, co se aktuálně děje v Rusku a jakou podporu tam má zločinec rozpoutávající válku zatím jen na Ukrajině. 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#35534 Re: Re: Re: Re: Je Miloš Zeman idiot?

2015-01-28 07:16:45

#35532: - Re: Re: Re: Je Miloš Zeman idiot?  

 Následující odstavec je šikovnou ruskou propagandou. Rusku zůstane Krym a všíchni budou spokojeni, navíc přece Ukrajinská vláda je dle člena RB OSN s právem veta tedy dle Ruské federace teroristická. 

Podstatou celého problému nejspíš budou již zakládací listiny OSN a RB, tedy to k čemu slouží a co se za desetiletí její existence jeví jako funkční. 

Následující odstavec má tedy hned dvě propagandistické a velmi nebezpečná sdělení. Začneme přestaovat ustálenou mezinárodní celosvětovou a jedinou organizace a zároveň začneme válčit, to je naprostá katastrofa, co by přišlo a jak moc by taková věc posílila zločinný režim v Rusku a pravděpodobně min. přišel pokus o rozvrat demokracií. 

Miloš Zeman je zločinec!

"Tak i dnes máme-li zabránit superholokaustu a masivnímu vyvražďování lidí, potřebujeme sjednocenou ozbrojenou akci, akci vedenou na mezinárodní úrovni, akci vedenou pod egidou Rady bezpečnosti spojených národů, akci, do jejíchž mezinárodních sil rychlého nasazení by měly vyslat své síly pokud možno všichni stálí členové Rady bezpečnosti, akci, která by eliminovala v zárodku výcvikové tábory teroristů, která by nepracovala s bezvýchodným plošným obsazováním území, ale využívala moderních technických prostředků, například bezpilotních letadel a podobně, akci, v níž by se celé mezinárodní společenství spojilo proti svému úhlavnímu nepříteli."