MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#35531 Re: Re: Je Miloš Zeman idiot?

2015-01-28 07:05

#35530: - Re: Je Miloš Zeman idiot?  

 I následující odstavec z "projevu" Miloše Ubu má velkou trhlinu. Adolf Hitler nikdy své plány na zotročení světa neukázal do doby, než se zotročováním začal. I v tomto je spíše podobný Putinovi než teroristům z organizace, která si do názvu rovnou šikovně dala stát. 

"Chtěl bych citovat výrok jednoho z vojenských velitelů Islámského státu, který prohlásil: „Zabijeme sto, dvě stě nebo pět set milionů lidí, nám je to jedno.“ A tato výhrůžka zabíjením, opakuji ještě jednou, se týkala i muslimů. Nevím, kdo z vás viděl mapu islámského chalífátu do roku 2020. Je to mapa, která zabírá půlku Evropy, půlku Afriky a velkou část Asie. Řeknete mi, že je to mapa, jejímž autorem je blázen, a budete mít pravdu. Ale Adolf Hitler byl také blázen, a přesto se jeho vize zotročené a judenfrei Evropy téměř naplnila."

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#35532 Re: Re: Re: Je Miloš Zeman idiot?

2015-01-28 07:11:07

#35531: - Re: Re: Je Miloš Zeman idiot?  

 Že Evopa Hitlera podcenila, to je jednoznačné a je velmi dobře, že nyní nepodceňuje ani terorismus s přívlastkem islámský, ale také ani dnes už z velké části nacistický stát tedy Ruskou federaci a nového Hitlera současnosti Putina. 

"Kdyby v roce 1936 během obsazení demilitarizované zóny v Porýní dvě britské a dvě francouzské divize reagovaly na toto porušení Versailleské smlouvy vojenskou akcí, nebyla by mnichovská dohoda, nebyl by holokaust a nebyla by druhá světová válka."

Toto je samozřejmě spíše hovadina, než cokoliv jiného. Hitlera nechala Evropa vyzbrojit Německo a motivovat zvrhle občany Německa. Dnes je vidět, jak obtížně se do takové motivace zasahuje na tom, co se aktuálně děje v Rusku a jakou podporu tam má zločinec rozpoutávající válku zatím jen na Ukrajině.