MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#35530 Re: Je Miloš Zeman idiot?

2015-01-28 07:02

#35529: - Je Miloš Zeman idiot?  

 Milošovi jeho poradci nesdělili, že Islámský stát je název teroristické organizace a ne skutečný státní útvar s hranicemi, administrativou, občany, kteří by v něm chtěli žít atd? Co tam tedy soudruzi Kmoníček, Nejedlý, Mynář, Ovčáček a především soudruh Audustin ředitel "analytického odboru" vlastně dělají? 

 

"Právě proto bych chtěl uvítat, že se umírněné arabské země nedávno připojily k válce proti Islámskému státu. A tento Islámský stát, často podceňovaný, má obdobnou povahu, jako mělo nacistické Německo počátkem třicátých let. To, co nám podle mého názoru hrozí, je superholokaust, jehož oběťmi budou stovky milionů lidí."

Pokud existujie skutečný stát podobný předválečnému Německu, tak to je bohužel Ruská federace a to čím dále tím více. Nejen tím, že porušuje roky dohodu o konvenčním zbrojení, obdobně jako Německo před II. světovou válkou, ale také zabralo území státu, s kterým přitom mělo dohodu o zachování hranic navíc za jederné odzbrojení tohoto státu. Taky tam mají šílence z KGB, který zemi "ovládá" a občané, přestože je to šílenec jej "milují" nejspíš proto, že si jejich "lásku" vyrábí tím, že jim prostě říká takovou vlastní "pravdu" prostřednictvím medií, která plně ovládá. I v tom je Putin velmi podoběn Hitlerovi. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#35531 Re: Re: Je Miloš Zeman idiot?

2015-01-28 07:05:48

#35530: - Re: Je Miloš Zeman idiot?  

 I následující odstavec z "projevu" Miloše Ubu má velkou trhlinu. Adolf Hitler nikdy své plány na zotročení světa neukázal do doby, než se zotročováním začal. I v tomto je spíše podobný Putinovi než teroristům z organizace, která si do názvu rovnou šikovně dala stát. 

"Chtěl bych citovat výrok jednoho z vojenských velitelů Islámského státu, který prohlásil: „Zabijeme sto, dvě stě nebo pět set milionů lidí, nám je to jedno.“ A tato výhrůžka zabíjením, opakuji ještě jednou, se týkala i muslimů. Nevím, kdo z vás viděl mapu islámského chalífátu do roku 2020. Je to mapa, která zabírá půlku Evropy, půlku Afriky a velkou část Asie. Řeknete mi, že je to mapa, jejímž autorem je blázen, a budete mít pravdu. Ale Adolf Hitler byl také blázen, a přesto se jeho vize zotročené a judenfrei Evropy téměř naplnila."