MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#35529 Je Miloš Zeman idiot?

2015-01-28 06:53

"A my se musíme ptát, zda je možná dokonce ještě ve větších rozměrech recidiva, která tentokrát nezahrne šest milionů Židů, ale zahrne příslušníky celé řady vyznání, ateisty, a dokonce i muslimy."

Tedy Miloš při své všeobjímající idiocii tu holokaustem nazývá vraždění naprosté většiny menšínou. Skutečně člověk žasne, co se v tom jeho zvráceném chlastem prosáklém mozku dokáže urodit. 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#35530 Re: Je Miloš Zeman idiot?

2015-01-28 07:02:20

#35529: - Je Miloš Zeman idiot?  

 Milošovi jeho poradci nesdělili, že Islámský stát je název teroristické organizace a ne skutečný státní útvar s hranicemi, administrativou, občany, kteří by v něm chtěli žít atd? Co tam tedy soudruzi Kmoníček, Nejedlý, Mynář, Ovčáček a především soudruh Audustin ředitel "analytického odboru" vlastně dělají? 

 

"Právě proto bych chtěl uvítat, že se umírněné arabské země nedávno připojily k válce proti Islámskému státu. A tento Islámský stát, často podceňovaný, má obdobnou povahu, jako mělo nacistické Německo počátkem třicátých let. To, co nám podle mého názoru hrozí, je superholokaust, jehož oběťmi budou stovky milionů lidí."

Pokud existujie skutečný stát podobný předválečnému Německu, tak to je bohužel Ruská federace a to čím dále tím více. Nejen tím, že porušuje roky dohodu o konvenčním zbrojení, obdobně jako Německo před II. světovou válkou, ale také zabralo území státu, s kterým přitom mělo dohodu o zachování hranic navíc za jederné odzbrojení tohoto státu. Taky tam mají šílence z KGB, který zemi "ovládá" a občané, přestože je to šílenec jej "milují" nejspíš proto, že si jejich "lásku" vyrábí tím, že jim prostě říká takovou vlastní "pravdu" prostřednictvím medií, která plně ovládá. I v tom je Putin velmi podoběn Hitlerovi.