MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Matka Tereza

#35403 Re: Re: Re: Re: Re: Jaká je aktualní podpora prezidenta

2015-01-27 16:48

#35329: - Re: Re: Re: Re: Jaká je aktualní podpora prezidenta 

Kdyby Vám z rekta tekla zelená voda proudem, na dané situaci nic nezměníte. Jste tlupa morálních deviantů, kteří jedním dechem dští na řádně zvoleného presidenta oheň a síru, vulgarismy za každým slovem.

Když vás někoho ten, kdo s polofašistickou sebrankou, ke které se zde hlásíte, nesouhlasí, je to podle vás všech komouš, blbe c, debil čurák ...však vy dobře víte..

Smysl vašeho zdejšího žvanění je poškodit pana presidenta.

To se vám daří u těch jako jste vy, nové ovečky težko seženete..

A přesvědčovat ty, kteří s vámi v jednom šiku s pěnou u prasečí tlamy na pana presidenta nadávají je snad zbytečná práce... 

Odpovědi

Demokrat

#35406 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jaká je aktualní podpora prezidenta

2015-01-27 16:58:25

#35403: Matka Tereza - Re: Re: Re: Re: Re: Jaká je aktualní podpora prezidenta 

 Sodružko Terezo .......(oplzle -  mužský pohlavní úd) jsme přece rezervovali pro soudruha Miloše Zemana, když se o něm baváme, aby nikdo nevěděl o kom je řeč. Je v tom teď naprostý zmatek, jakou jeho voliči jako Miloš Zeman nebo nejsou. 

Jak má o tomto referofat soudruhům, že neplníte příkazy UV KSČM? Zaplaceno nedostanete, to je hotová věc. Voliči Miloše jsou stejný jako Miloš Zeman sám, tedy jsou to přece také oplzle mušké pohlaví údy, na tom se přece schodneme, že tak se o nich v soukromí bavíme a tak také o nich v soukromí smýlíme. 

Jestli ještě jednou použiješ tento výraz na veřejnosti mimo naši stranickou buňku, budeš exkomunikována, aniž bych přesně tušil co to znamená, je to jistě něco hrozného, používal to náš intelektuál soudruh, jak my říkáme, křivá huba soudruh Ransdorf a ten ví co říká.  Čest soudružko čest. 


Nepřihlášený uživatel

#35407 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jaká je aktualní podpora prezidenta

2015-01-27 16:59:29

#35403: Matka Tereza - Re: Re: Re: Re: Re: Jaká je aktualní podpora prezidenta 

 Nejvetsi nepritel Zemana je on sam sobe. Kdo ho bere z vedoucich predstavitelu cizych statu jeste vazne? Pozval na  vzpominkovou oslavu do Terezina 15 prezidentu a prijel jenom jeden- slovensky Kiska a ten mohl prijet jenom v pondeli. Ostatni na Zemanovo pozvani reagovali negativne.


Nepřihlášený uživatel

#35442 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jaká je aktualní podpora prezidenta

2015-01-27 19:07:23

#35403: Matka Tereza - Re: Re: Re: Re: Re: Jaká je aktualní podpora prezidenta 

 To tvoje blekotání je jasná rusácká propaganda akorát tak k smíchu. Dík za pobavení.