MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#35332 Re: Re: Re: Re: Jaká je aktualní podpora prezidenta

2015-01-27 14:01

#35330: - Re: Re: Re: Jaká je aktualní podpora prezidenta 

Připadá vám něco nepochopitelného na tomto příspěvku, že sem pořád dáváte ty vaše naprosté nesmysly sekretariátní pisálku komunistickou nacistické zrůdy Milloše Zemana?  

Važte slova blbe. Miloš Zeman se na průzkumy odkazoval v situaci, kdy naprosto proti Ústavě ničil Sněmovnu v době vládní krize. 

Je také až vzácná shoda mezi agenturami, co se týče výsledků důvěry v Zemana, neboť je to dáno tím, co zkoumají. Zkoumají ve skutečnosti jedinou věc, jestli mluví pravdu, to je smyslem důvěry v prezidenta. 

Tedy nejdřív se dohodněte mezi sebou s komunistickým náckem Milošem Zemanem, jestli důvěřujete průzkumům či nikoliv, ale selektivně, když není důvěra ve Sněmovnu tak jí zniči a když není důvěra v komunistického nácka Miloše Zemana tak říci, že je průzkum nedůvěryhodný to dohromady opravdu moc nejde. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#35480 Re: Re: Re: Re: Re: Jaká je aktualní podpora prezidenta

2015-01-27 21:17:45

#35332: - Re: Re: Re: Re: Jaká je aktualní podpora prezidenta 

Co to meleš ty havloidní kryple. Já Jsem dal průzkum agentůry, která je mnohokrát v TV nebo v tisku jsou její průzkumy zveřejnované

 

Exkluzivní internetový průzkum společnosti SANEP byl proveden ve dnech 9 – 16.1. 2015 na vybrané skupině 4.981 dotázaných, kteří představují reprezentativní vzorek obyvatel ČR ve věku 18-70 let. Celkově se průzkumu společnosti SANEP zúčastnilo v rámci respondentního panelu více jak 220 tisíc registrovaných uživatelů 20.739 dotázaných. Reprezentativní vzorek byl vybrán metodou kvótního výběru a odpovídá sociodemografickému rozložení obyvatel ČR dle údajů Českého statistického úřadu