MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Irenei

#34823 Re: vulgarita je zástupná

2015-01-25 01:25

#26: mh - vulgarita je zástupná 

 Naprosto správně :DD....nejlépe volit toho, kdo leze do zadku afroameričanovi Obamovi, kdo nás naservíruje na zlatém podnose fašistickému západu a amíkům aby zde ještě dorozkradli co tu zůstalo a udělali z naší republiky rezervaci. Haha, vy jste tedy vlastenci....necháváte si nakukat nesmysly a přitom si sami do úst nevidíte. Prezident s vámi komunikuje jen tak jak si zasloužíte. Ještě by mě zajímalo o jaké zahraniční politice hovoříte? My ještě nějakou máme? Pokud vím, tak jen plníme rozkazy, zákazy a příkazy EU a USA. Nakonec vám opravdu vtlučou do hlavy že nás Ukrajina osvobodila od našich současných přátel němců jako první a jediná na světě. Ale vaše věc, čiňte to co považujete za správné, ale v tom případě potom neplačte nad rozlitým mlékem až budete s mávátkama povinně pobíhat okolo Obamových raket středního a dlouhého doletu :DD. Sláva vám všem

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#34825 Re: Re: vulgarita je zástupná

2015-01-25 06:25:14

#34823: Irenei - Re: vulgarita je zástupná 

Je neskutecne, jak jsou lide nepoucitelni a zaslepeni. V USA, ani jinem civilizovanem state nenuti nikoho pobihat s mavatkama.  Povinneho jasani s mavatkama jsme si dost uzili, kdyz nas ridil "velky bratr" z Kremlu.  A prave za komunisticke ery jsme nemeli zadnou vlastni zahranicni politiku. O vsem rozhodovala Moskva.  Mate alespon pribliznou predstavu, o kolik padlych mohlo byt na konci valky mene, kdyby se americka armada nemusela zastavit v Plzni ?  Co se tyce vykradani naseho statu - Kazdy rusky buran, chtel by cesky uran. Neznate, nebo zapominate?  Nikdo Vam nebrani vyrazit 1. kvetna do pruvodu, nebo oslavovat vyroci VRSR.  Nebo jeste lepe, odstehujte se do mirumilovneho a blahobytneho Ruska. Jeste jedna poznamka - pokud Zeman s nami komunikuje, jak si zaslouzime, vidi ve vlastnich obcanech, tedy i ve Vas, bandu pitomcu.  Nevim jak Vas, ale me to hluboce urazi !


Nepřihlášený uživatel

#34829 Re: Re: vulgarita je zástupná

2015-01-25 07:50:15

#34823: Irenei - Re: vulgarita je zástupná 

Mám pocit že většina odmítačů demokracie zde opisuje zadaný, více či méně kvalitně, text z podkladů FSB šířených ksč(m) a zemanovci.

Demokrat

#34831 Re: Re: vulgarita je zástupná

2015-01-25 07:55:08

#34823: Irenei - Re: vulgarita je zástupnhá 

 Správně soudružko Ireno, jen soudruh Vladimir Vladimirovič Hitelrovič Pitinovič Putin je zárukou míru nejen na Ukrajině, ale dokonce na celém světě. Jen ruské bony ve zlatém standardu, který právě vstoupil v platnost jsou zárukou prosperity celého světa. 

S heslem moskviče Moskvě a gulagy Rusům váš oddaný soudruh demokrat. 


Nepřihlášený uživatel

#34833 Re: Re: vulgarita je zástupná

2015-01-25 08:03:11

#34823: Irenei - Re: vulgarita je zástupná 

 Tady je vemli dobré zmínit, že stejnou úrovní idocie jakou trpíte vy, trpí také soudruh KGBák Klaus. 

EU má několik klíčových orgánů, prvním z nich je Evropská rada, v které zasedají premiéři (v některých ojedinělých případech prezident - např. Francie) národních vlád. Další strukturou jsou rady ministrů - logicky v nich zasedají ministři národních vlád podle kompetencí. 

Pak je tu EK, kterou opět nominují národní vlády a která má dva základní klíčové úkoly, naplňovat smlouvy mezi státy EU, tedy dnes Lisabonskou smlouvu, která nahradila smlouvy postupně tvořené během desetilí spolupráce v Evropě, druhou věcí, kterou EK dělá je, že plní úkoly zadané od Evropské rady a rad ministrů, tedy nic se v EU neodehraje bez vědomí národních vlád, nic EK neudělá, aniž by to předem nebylo zadáno. Co více, změny v legislativě musí nejdříve schválit přímo volený parlament EU a pak následně i národní parlamenty a to v takové drtivé většině, že se jedná jen o naprosté výjimky předem předané do EK, které naopak národní státy musí akceptovat, ale na tom se národní státy a jejich parlamenty dopředu usnesly, že takový výjimky budou existovat. 

Tedy velmi važte vy komunistická zrůdo jakákoliv hanlivá slova na to jak v Evropě spolupracujeme a jak Evropa spolupracuje s demokratickými Spojenými státy. Važte ta slova velmi komunistická zrůdo, protože účelově lžete stejně jako KGBák Klaus či komunisticko nacistická zrůda Miloš Zeman. 


Nepřihlášený uživatel

#34954 Re: Re: vulgarita je zástupná

2015-01-25 16:41:06

#34823: Irenei - Re: vulgarita je zástupná 

 Vy jste komunista tělem i duchem..