MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#34833 Re: Re: vulgarita je zástupná

2015-01-25 08:03

#34823: Irenei - Re: vulgarita je zástupná 

 Tady je vemli dobré zmínit, že stejnou úrovní idocie jakou trpíte vy, trpí také soudruh KGBák Klaus. 

EU má několik klíčových orgánů, prvním z nich je Evropská rada, v které zasedají premiéři (v některých ojedinělých případech prezident - např. Francie) národních vlád. Další strukturou jsou rady ministrů - logicky v nich zasedají ministři národních vlád podle kompetencí. 

Pak je tu EK, kterou opět nominují národní vlády a která má dva základní klíčové úkoly, naplňovat smlouvy mezi státy EU, tedy dnes Lisabonskou smlouvu, která nahradila smlouvy postupně tvořené během desetilí spolupráce v Evropě, druhou věcí, kterou EK dělá je, že plní úkoly zadané od Evropské rady a rad ministrů, tedy nic se v EU neodehraje bez vědomí národních vlád, nic EK neudělá, aniž by to předem nebylo zadáno. Co více, změny v legislativě musí nejdříve schválit přímo volený parlament EU a pak následně i národní parlamenty a to v takové drtivé většině, že se jedná jen o naprosté výjimky předem předané do EK, které naopak národní státy musí akceptovat, ale na tom se národní státy a jejich parlamenty dopředu usnesly, že takový výjimky budou existovat. 

Tedy velmi važte vy komunistická zrůdo jakákoliv hanlivá slova na to jak v Evropě spolupracujeme a jak Evropa spolupracuje s demokratickými Spojenými státy. Važte ta slova velmi komunistická zrůdo, protože účelově lžete stejně jako KGBák Klaus či komunisticko nacistická zrůda Miloš Zeman. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#34845 Re: Re: Re: vulgarita je zástupná

2015-01-25 10:17:04

#34833: - Re: Re: vulgarita je zástupná 

 A ačkoli má úžasné množství kontrolních orgánů, smlouvy typu TTIP, se projednávají na tajno. 

Korporátní krysy pak budou zažívat žně, pomocí nadnárodních soudů budou tunelovat rozpočty národních států. Úřad státu, který zaobstarává teritorium, kde se mluví stejným jazykem, to je místním petentům nejspíš největším trnem v oku.