MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Martin

#33923 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-21 02:02

#33920: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Radši si představujte jak zase vládne ODS a top v čele s Nečasem, že vše byl jen špatný vtip a prezidentské volby vyhrál pan Schwarzenberg. Už slyším vaše chrochtání blahem. Jen vás žádám o jednu věc, pokud nezměníte pohled na celou věc a to že potřebujeme lidi v oborech, které nedají vydělat tolik, kolik si vy myslíte že se vydělává, tak prosím nereagujte. Mne vaše postoje velice uráží, i když se řadím mezi lidi s průměrným celostátním měsíčním výdělkem. A to hlavně proto,  že si vážím všech pracujících lidi, což se o vás říct nedá!!!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#33927 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-21 02:16:40

#33923: Martin - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Proč mne zase odsuzujete? Kde berete tu drzost? 

Já si vážím každého kdo pracuje a co více, ještě více si vážím každého, kdo je schopen kohokoliv zaměstnat, zapllatit mu vše co je potřeba platit a dát mu mzdu, za kterou je onen dotyčný ochoten práci odvádět. Těch si vážím opravdu velmi, mimo jiné proto, že jsem nikdy nenašel odvahu kohokoliv zaměstnávat jako zaměstnance. To je obrovský závazek, který na sebe tito lidé uvážkou, neboť v momentě, kdy nejsou schopni zajistit pro takové zaměstnance práci, je velmi obtížné takové lidi propustit "bez nákladů", tedy musí mít stále připraveny násobky jejich hrubých platů včetně odvodů sociálnío a zdravotního pro případ, že by se tak stalo. 

Takových lídí si vážím nesmírně a stejně tak si vážím každého, kdo chce pracovat a pracuje, byť skutečně některé "typy" "práce" považuji za opovržení hodné, nepř. sekretariátní pisálky píšící do diskusí. To je skutečně odporná sorta "zaměstnanců". 


Nepřihlášený uživatel

#33929 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-21 02:29:42

#33923: Martin - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 "Kdo ty lidi v oněch vámi vágně definovaných oborech potřebuje"?  "Kdo jsme to my"? 

Potřebujeme snad restaurace? Proč? Copak si neumíme uvařit doma? Musíme tam snad pít pivo? Je restarace zbytná či nezbytná pro život? Jsou lidé, kteří do restarací prakticky nechodí, nejen proto, že na to nemají dostatek prostředků. 

Jaká povolání máte na myslí, které by měl stát "preferovat" či nějak "dotovat" nebo motivovat mladé, aby je šli studovat či vyučit? 

Myslíte si, že parta tří volů se soudruhem Chládkem studentem komunistické lampasácké VŠ Klementa Gottwalda vůbec udělá za celé čtyři roky i jen analýzu, jaké obory by se měly preferovat v jakém typu školství? To skutečně od soudruha Chládka očekáváte? Neuvěřitelné! To máte vskutku velmi bujnou fantazii o schopnostech tohoto soudruha lampasáka. 

Tedy kde mám měnit postoje? Musíte mi to napsat, než mne zase bude "hodnotit" ci zařazovat mezi arogantní a sebestředné. 

My nevím, ale obecně se dá říci, že je pro společnost dobré, když má lidi ve všech oborech, které se v daném sáttě objevují, tedy od těch placených 12 000,- až po ty placené 1 000 000,- či více měsíčně, abych někoho v nízkém příjmu neurazil a ve vysokém nepreferoval. To je jednoznačné, není na tom nic s čím bych nesouhlasil. Kolik bude kterých a jaký bude jejich plat ovšem na vládě vskutku mnoho nezáleží, snad až na ty, kteří jsou skutečně placeni přímo z naších daní, tedy úředníci (správci) vědci, atd.