MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#33908 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-21 00:31

#33902: Martin - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ještě tedy, co si představujete pod pojmem nižší třída? Jsou to ti, kteří neplatí daň z příjmu z důvodu jejich nízkých příjmů? Kdo to je? Jsou to příjemci sociálních dávek? Jsou to ti, kdož mají základní vzdělání? Kdo to vlastně má být "nižší třída"? Podle čeho poznám takového člověka na ulici? 

A vy chcete diskutovat o budoucím prezidentovi? Proč vlastně? Vy jste hrdým příslušníkem nížší třídy? Jste nad jako v Indii nedoktnutelní? 

Medián mzdy za celou čr je vcíe jak 22 000,- kdy průměr je 25 000,-, tedy 50 % zaměstnanců má nad 22 000,- a přesně také 50 % zaměstnanců má pod 22 000,-. 

Přičemž pouze 5 % zaměstnanců má mzdu těsně nad 10 000,- korunami. 

Tedy co tu zaše řešíme? Zase nějaké lži Miloše Zemana, že je tu pro "dolních" 10 mil. lidí a má vedle sebe takové devianty jako Mynář a Nejedlý na kterých pozitivního není opravdu vůbec nic? 

Demokracie je úžasná v tom, že je to život sám, který není dokonalý, umírá se na něj a přenáší se jak pohlavní nemoc, ale stojí za to jej žít a to bez ohledu na příjem. Bohatý je ten, do více vydělá než utratí a tato šance je dána v demokracii v Evropě skutečně každému, řekl bych. Co je podstatné, není k takvé věci potřeba komunista Zeman na Hradě, naopak je nutné, aby obsazení ústavních pozic bylo v souladu s Ústavou, tedy byli v ních jen a pouze demokraté. 

 

Odpovědi

Martin

#33911 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-21 00:51:22

#33908: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Zde nabídky práce pro číšníky a servírky v moravskoslezském kraji

https://m.prace.cz/hledej/?srch%5Blocal%5D=R277469&srch%

Když si je postupně otevřete, zjistíte, že u prvnich 20 inzerátů není přesáhnutá mzda 13000,- a to je vše v hrubém. U prvních dvou nebo tři není uveden plat vůbec.

Chcete další profese? Kuchař, pekař, cukrář, řidič. Mám pokračovat?

Jste přesně jako Kalousek, ten taky jen žvaní o průměrech, ale víc jak dvě třetiny Čechů nedosáhne ani na ten váš medián. A když, tak jedině díky tomu, že mají dvě zaměstnání