MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#33905 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-20 23:58

#33901: Martin - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Nikoliv tato vláda doposud neudělala nic navíc, co neudělal jiná vláda a co horší, co by nedělala vláda Nečase už v roce, kdy jí nahradila banda komunistů soudruha Rusnoka. 

To, že je někdo ochoten pracovat za minimální mzdu a že jí někdo nabízí, je věc velmi podivná a svědčí to o tom, že systém minimální mždy je vlastně zaveden jen z důvody výběru sociálního a zdravotního pojištění, nikoliv proto, aby chránil občany. 

Ten kdo nabízí práci za minimální mzdu by mi byl jako zaměstnavatel velmi podezřelý. 

Co se týče důchodů a nákladů na důchodců, nepochybuji o tom, že to nemají jednoduché, také mám rodiče v důchodovém věku, byť si uvědomuji jejich výjímečnost, kdy jsou schopni přes svůj vysoký věk stále pracovat a tedy si zajistit své potřeby důstojně prací, myslím si, že stát je k těm, kdož tak činit nemohou velmi ohleduplný. Náš "domov důchodců" je v podstatě plný lidí o deset a více let mladších, než jsou moji rodiče. 

Milá servírka v ČR je poněkud porotimluv. Milá servírka je v Rakousku, Italii, Německu, Anglii, Irsku atd. ale v ČR nic takové prakticky neexistuje a řekl bych, že i to má svůj důvod v její mzdě. Logicky při vší úctě ke všem milým servírkám. 

Já mám zkušenost, že lidé v ČR, kteří se kdy ucházeli o práci vlastně nechtěli práci, ale zaměstnání. Přečetl jsem stovky žovotopisů při výběru zaměstnanců a bohužel z jedné stovky je skutečně zaměstnantelný jeden, přesto i ostatních 99 najde práci, což je pro mne vlastně záhada. Mluvím o vysokoškolácích. 

Není pravda, že by vláda Nečase nic nedělala a to především proto, že v době krize měla tato vláda 7 % nezaměstnaných, což jak jsem již psal, je pro mnohé státy snem i v době konjunktury a co více, přibrzdila zadlužování a snížila deficity sátních rozpočtů, aniž by došlo k nárůstů šedé ekonomiky, aniž by došlo k zvýšení nezaměstnanosti, aniž by došlo zastavení rozvoje ekonomiky. 

Znovu, byl to právě Zeman, kdo zadělal na obrovské problémy tohoto státu a to oposmluvní změnou mandatorních výdajů státu tak, že se prakticky žádná další vláda nemohla obejít bez deficitního financování, aniž by došlo k sociálnímu otřesu. 

Byl to Miloš Zeman, kdo vyloženě "projedl" celé jedno děsivé čtyřleté zadlužování. Nejodpornějším asociálním jednáním je zadlužovat chůdé, to přesně Miloš Zeman udělal. Při pohledu na stav Estonska dnes, které platí Eurem a na nás a co tu Zeman vyváděl, je skutečně s podivem, že to nevidíte. 

Zemanovi nic nebránilo stavět dálnice, opravovat silnice, udělat pořádek ve zdravotnictví, atd. atd., ale nic z toho neudělal, masivně zadlužil stát a tento dluh se objevil ojediněle v růstu DPH, tvořeném právě spotřebou. Proč najednou tedy Zeman má starost o "chudé"? Nic takového ve skutečnosti toti vůbec nemá, pokud by měl, měl k tomu příležitost jako premiér. 

Odpovědi

Martin

#33907 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-21 00:19:31

#33905: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Omlouvám se, ale odmítám s vámi dále diskutovat. A důvody jsou jednoduché........ Jste až příliš zahleděn do své pravdy a nechcete vidět pravou realitu. Věřte nevěřte, i v našem státě je spoustu milých servirek, které přes výmysly hostů chodí do práce s úsměvem a i když mají někdy své hosty chuť někam nakopat a s prací seknout, tak to neudělají. Mají totiž obavy ze ztráty příjmu. Zatím co vy budete stále hájit ODS a topku a nekonstruktivními řečmi dokola omýlat svou chybnou pravdu, tak já uznám, že Zeman byl jeden z viníků tak vysokého státního dluhu, jelikož to ví každý. Ale nikdy neuznám politiku ODS a top a nikdy se za výroky proti těmto politickým stranám nemluvím!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#33939 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-21 03:04:08

#33905: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 bla bla bla lži a překrucování . Jestliže za Zemana se dluh zvíšil o 200 miliard Kalousek je odpovědní za 600 až 700 miliard korun a nevím o tom, že by se nějak masivně stavěly dálnice a zdravotnictví bylo vyřešeno


Nepřihlášený uživatel

#33948 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-21 06:37:59

#33905: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Nejodpornějším asociálním jednáním je zadlužovat chůdé, to přesně Miloš Zeman udělal.