MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Martin

#33907 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-21 00:19

#33905: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Omlouvám se, ale odmítám s vámi dále diskutovat. A důvody jsou jednoduché........ Jste až příliš zahleděn do své pravdy a nechcete vidět pravou realitu. Věřte nevěřte, i v našem státě je spoustu milých servirek, které přes výmysly hostů chodí do práce s úsměvem a i když mají někdy své hosty chuť někam nakopat a s prací seknout, tak to neudělají. Mají totiž obavy ze ztráty příjmu. Zatím co vy budete stále hájit ODS a topku a nekonstruktivními řečmi dokola omýlat svou chybnou pravdu, tak já uznám, že Zeman byl jeden z viníků tak vysokého státního dluhu, jelikož to ví každý. Ale nikdy neuznám politiku ODS a top a nikdy se za výroky proti těmto politickým stranám nemluvím!!!!!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#33909 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-21 00:43:01

#33907: Martin - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Omluvte se především vládě Petre Nečase za vše sprostoty. To je podstatné. 

To, že tady vykřikujete, že chcete diskutovat a v momentě, když nemáte argumenty se omlouváte a přitom mne nevybíravě napadáte z neobjektivity je skutečně velkou lidskou ubohostí. 

Já nepochybuji o tom, že to všíchni v životě máme těžké. Platí to o každém, nikoliv jen o jakési "nižší třídě". Všichni to máme těžké, vy máte představu, že existuje skupina lidí, kteří to mají snažší, protože mají vyšší příjem. Tedy neváhejte a pracujte tak, jako ti kdož mají tento vyšší příjem. Za svůj život jsem potakl vskutku velkou řádku lidí, kteří chtěli dělat to co já, ale znám jen jediného, který to skutečně dělal. Ostatní chtěli můj příjem, nikoliv mojí práci, velmi zvláštní, ten jediný chtěl mojí práci a příjem dostal jako bonus. 

Miloš Zeman nikdy v životě nevyprodukoval ani korunu daní, nikdy v jeho prašovém prochlastaném a prohuleném životě tento člověk nepracoval v komerčním sekteru, vždy od svého narození až do své smrti naše daně jenom a jenom spotřebovává. Nikdy nikoho nezaměstnala, nidky neměl starost o to, co tento člověk bude dělat, jak mu zajistí práci, aby mu následně za práci mohl zaplatit a vy tohoto člověka spoludopravíte do pozice absolutně beztrestného a ještě drze sprostě mluvíte o vládě Petra Nečase, kterou Zeman v době její krize pomáhal ničit, přestože to byla vláda, která tuto zemi provedla krizí s nezaměstnaností, která byla o celá 2,5 % nížší než měl Miloš Zeman v době, kdy byl premiérem. 

Sdělte laskavě co vlastně po vládě chcete, aby všichni měli 25  000,-?  Co vlatně po vládě chcete, aby vám přidělila byt? Nebo snad chcete, aby servírce zajistila, že se na ní hosté ubdou smát, když jim prinese jídlo, které se nedá jíst? Co chcete po vládě, napište to? 

Řekl bych, že pak vyjasní, že chcete komunismus. Problém je v tom, že komunisté a náckové jako je Miloš Zeman mají plnou pusu toho, jak vše vyřeší, ale zatím svět vždy uvrhli do děsivých krveprolítí, což bohužel platí dne i Ukrajině. 


Nepřihlášený uživatel

#33910 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-21 00:46:10

#33907: Martin - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Je zvláštní, že nemáte argumenty, nechcete diskutovat, požadujete přitom korektní nevulgární diskusi, ale přitom se vládě, o které jste mluvíl vulgárně, se omluvit nechcete. 

A vy skutečně chcete diskutovat o tom, kdo má být prezident? Proč, když nejste schopen obhájit svojí vulgaritu a ani se nedokážete za ní omluvit, když nemáte argumenty proto jí používat? Jaký má v takové situaci vlastně smyl váš náhor na to, kdo má být prezidentem?