MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Martin

#33902 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-20 23:37

#33898: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Bohužel se nemohu omluvit, jelikož politika vlády pana Nečase nebyla politikou nižší třídy. Stejně tak, jako nebyly vlády předchozí. Vidíte jen průměrný plat v ČR, ale kolik lidí na něj dosáhne? To již neřešíte. Dnešní vláda se aspoň snaží nižším třídám pomoci. Romům konečně nebudou chodit složenky s částkami i trojnásobnými průměrného platu a peníze se použijí pro ty, kteří je opravdu použijí a neždímají náš stát.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#33906 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-21 00:09:54

#33902: Martin - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Co si představujete pod pojmem "nižší třída"? Jak se taková věc pozná? 

Čím chcete všechna tvrzení z tohoto příspěvku doložit?

Važte člověče slova o složenkách na trojnásobné průměrné platy. Váš přístup v této věci opravdu koreluje s "rasismem" Miloše Zemana, kterého je bohužel skutečně možné charakterizovat velmi tvrdě jako koministicko nacistickou zrůdu. (k moci se dostal lhaním jako komunisté čí náckové a moc zneuživá což je zrůdné)

Vy jste se vyjádřil sprostě o vládách minulých a přitom sám tvrdíte, že ekonomice nerozumíte, tedy se prostě především vládě Nečase, která tento stát provedla světovou krizí omluvte za vaše sprosťárny nebo prokažte, že víte o čem mluvíte, např. na rozboru makroekonomických údajů, které jsou v konečném důsledku určujících pro vládu z hlediska ekonomické správy země. 

Je zvláštní, že do Zemana vkládáte takové naděje, když to ale byl právě Miloš Zeman, kdo tu musel "přikrýt" dle vás vlády, které to tu "váš vulgární výraz"? Proč tedy Klause nepohnal před soud, když byl v pozici premiéra? Proč s ním oposmluvně kupčil? Proč masivně zadlužoval tento stát, kde jsou ty stovky miliard? Kde jsou dálnice? Kde jsou silnice? Kde jsou opravená města? Vzpomínáte si na něco, by Zeman začal a dokončil? Vzpomínáte si na něco co začal a mělo to nějaký efekt? Kde je železniční rychlostní koridor? 

Místo toho mu dnes věříte ty jeho fantasmagorie? 

Prostě se omluvte za ty vyše sprosťárny na adresu Nečasovy vlády a berte jako dobrý základ. 

Následně se postarejte o nápravu vaší volby a učiňte vše proto, aby se zločinecká banda co nejdříve odporoučela z Hradu. 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#33908 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-21 00:31:48

#33902: Martin - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ještě tedy, co si představujete pod pojmem nižší třída? Jsou to ti, kteří neplatí daň z příjmu z důvodu jejich nízkých příjmů? Kdo to je? Jsou to příjemci sociálních dávek? Jsou to ti, kdož mají základní vzdělání? Kdo to vlastně má být "nižší třída"? Podle čeho poznám takového člověka na ulici? 

A vy chcete diskutovat o budoucím prezidentovi? Proč vlastně? Vy jste hrdým příslušníkem nížší třídy? Jste nad jako v Indii nedoktnutelní? 

Medián mzdy za celou čr je vcíe jak 22 000,- kdy průměr je 25 000,-, tedy 50 % zaměstnanců má nad 22 000,- a přesně také 50 % zaměstnanců má pod 22 000,-. 

Přičemž pouze 5 % zaměstnanců má mzdu těsně nad 10 000,- korunami. 

Tedy co tu zaše řešíme? Zase nějaké lži Miloše Zemana, že je tu pro "dolních" 10 mil. lidí a má vedle sebe takové devianty jako Mynář a Nejedlý na kterých pozitivního není opravdu vůbec nic? 

Demokracie je úžasná v tom, že je to život sám, který není dokonalý, umírá se na něj a přenáší se jak pohlavní nemoc, ale stojí za to jej žít a to bez ohledu na příjem. Bohatý je ten, do více vydělá než utratí a tato šance je dána v demokracii v Evropě skutečně každému, řekl bych. Co je podstatné, není k takvé věci potřeba komunista Zeman na Hradě, naopak je nutné, aby obsazení ústavních pozic bylo v souladu s Ústavou, tedy byli v ních jen a pouze demokraté.