MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#33315 Re:

2015-01-18 10:08

#33312: -  

 Také s Vámi souhlasím a dodávám: Zeman je stará struktura u které nikdy nevíme, co z ní vypadne. Už aby jeho volební období bylo za námi. Chce to někoho s modernějšími názory a ne tohoto pantátu.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#33317 Re: Re: Zeman by měl okamžitě skončit, nelze uvažovat o tom, že dokončil volební období.....

2015-01-18 10:09:47

#33315: - Re:  

 Je zde aktuálně velice vážné téma. Zeman bez nejmenších pochybností v době volební kampaně masivně lhal, přímo v rozporu se Zákonem o volbě prezidenta republiky. Dnes mu jeho voliči už ani nevěří, že mluví pravdu. Je to tedy věc velmi vážná, neboť je zřejmé, že jeho voliči byli obelhání, neví proč jej volili, dnes mu nevěří. Pokud si ovšem chtějí zachovat konzistenci, je pro ně přirozené "prostě věřit že mluví pravdu", ale už toho nejsou schopni. Když se dívají zpětně tedy neví, proč Zeamana volili a to je bohužel již věc velmi vážná, neboť  skutečně potvrzuje, že byli obelhání v době voleb, což je věc kterou páchají zločinci, kteří se chtějí dostat k moci a následně moc zneužívat. 

Zeman dnes bez pochyby moc zneužívá na dehonestaci oponentů z řad občanů, na dehonestaci oponentů z řad politiků, ne dehonestaci lidí odvážných ve světě včetně Ruska, na relativizaci hodnot. I to je velmi vážná věc, obzvláště v kontextu toho, jakými lidmi se Miloš Zeman obklopil a jak "snadno" či naopak velmi "nesnadno" získávají tito lidé prověrku a jak pravdivě či lživě komunikují s veřejností. 

To je potřeba řešit nyní. Již dávno měla proběhnout společná schůze Senátu a Sněmovny k situaci na Hradě.


Nepřihlášený uživatel

#33319 Re: Re: možná se i uchlastá...

2015-01-18 10:20:14

#33315: - Re:  

 .. kéž to nebude tak dlouho trvat a bude sesazen, je to grázl, zákeřný, darebný, bezcítný ochlasta. Jak můžeme tolerovat jako hlavu státu odporného cynika, který se strefuje do postižených dětí ?? To je úroveň Stalina a Gottwalda.. Měl by jít od válu !!!! OKAMŽITĚ !!!

 

Tento starý vypitý páprda neměl být  totiž vůbec zvolen !!! Jeho voliči jsou hlupáci s

krátkou pamětí !!!

PS : Nepřeji nikomu nic zlého, ale na každé prase se vaří voda...