MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#33301 Re: Re: Zrcadlo infrared

2015-01-17 22:51

...
.......................█.........................
...................█.....█.............. . .......
...............█.............█.................
............█.........█.........█ .. .... ..... ..
.........█............█............█...........
.......█..............█.............. █.........
.........█............█............█............
............█.........█... .....█..............
...............█.............█..................
...................█ .....█....................
.......................█...............

 

 


Nepřihlášený uživatel

#33302 Re: Re: Re: Zrcadlo infrared

2015-01-17 23:03

#33301: - Re: Re: Zrcadlo infrared 

 Proč jsem toho Miloše Zeman kreslíte ve všech jeho polohách? Ožrelého, na funuse, zmaštěného pervitinem, ....? 


Nepřihlášený uživatel

#33303 Re: Re: Re: Re: Re: O Krymu a Kosovu....

2015-01-18 00:20

#33260: - Re: Re: Re: Re: O Krymu a Kosovu.... 

Je krásné si přečíst kvikot přitroublého zemanovského podsvinčete.


Nepřihlášený uživatel

#33304 Re: Re: Re: Re: Vzkaz pro Vás, soudruhu Pláteníku...

2015-01-18 00:25

#33277: - Re: Re: Re: Vzkaz pro Vás, soudruhu Pláteníku... 

 No vida, zemanův volič se nezapře, vždy je to kanál nejhoršího ražení.


Nepřihlášený uživatel

#33305 Re: Re: Re: Re: Vzkaz pro Vás, soudruhu Pláteníku...

2015-01-18 00:29

#33279: - Re: Re: Re: Vzkaz pro Vás, soudruhu Pláteníku... 

 To vypadá že většina voličů zemana jsou ubozí sprostí úchylové co se nezmůžou na kvalitního partnera a dávají tu k dobru vlastní onanistické zkušenosti.

Demokrat

#33306 Re: Zrcadlo infrared

2015-01-18 00:40

#33292: Zrcadlo infrared - Zrcadlo infrared 

 ****Dekuju za krasný Vůdcův portrét. ***

Je suis Donbas

#33307 Muslimové nemůžou za vaše posraný životy!

2015-01-18 02:47

Muslimové nemůžou za vaše posraný životy!


Nepřihlášený uživatel

#33308 Okénko kvalitního humoru

2015-01-18 02:53

Příjde chlápek s kalašnikovem do redakce Charlie Hebdo. "To jsou ale blbý vtipy", řekne šéfredaktor. "No právě"


Nepřihlášený uživatel

#33309

2015-01-18 08:06

Český, Moravský a Slezký národ přežijí. Mají totiž své dějiny, které přesahují jedno tisíciletí. ZEMAN je pouze jedním z Čechů.

Přežili jsme Habsburky, Lenina - agenta Německa, vraha a zakladatele koncentračních táborů, vůdce světové revoluce proletariátu, Stalina - masového vraha a ustrašeného člověka, Hitlera - masového vraha a vystrašeného člověka, Gottwalda - vraha, patolízala a ustrašeného člověka, Zápotockého - vraha, spisovatele a zvrhlíka, Brežněva - člověka bez vize, který nevěděl jak dál, Dubčeka i Husáka - smutné a politování hodné postavy našich dějin. Přežijeme i ZEMANA.ZEMAN skončí tam, kam patří.

Život je krásný. Je jedinečný. Tak si ho užijme.


Nepřihlášený uživatel

#33310 Svolejme demonstraci na symbolicky na 1.2. (petice se předávala 1.12.) - situace je opravdu kritická

2015-01-18 08:09

1.2. neděle na Hradčanském náměstí s programem:

Předčítání odpovědi blbečka Augustina, včetně všech jeho chyb v ní - symbolika 1.2. k 1.12. kdy byla petice na Hrad doručena. 

Předčítání některých příspěvků příznivců soudruha Zemana v této diskusi, především ty od slovenského blba by jistě zaujaly svojí "vtipností", stejně tak od toho idiota, co se dnes snaží demagogicky napadat kritity Miloše Zemana v této diskusi. 

Vážné téma:

Příspěvky z této diskuse zdvůvodňující proč by Miloš Zeman neměl být na Hradě. 

Prostor pro krátké projevy politiků, kteří by chtěli demonstraci podpořit. 

Výzva poslancům, senátorům a vládě, aby situaci na Hradě začala okamžitě řešit. (text výzvy zatím není, ale dám jej sem k diskusi) 

 

Znovu nejsem organizátor, ale jsem ochoten na tom již spolupracovat, situace na Hradě je opravdu děsivá, je to tam bez nejmenších pochyb jak za Gottwalda. 


Nepřihlášený uživatel

#33311 Re: Re:

2015-01-18 08:45

#32893: - Re:  

 Nech se vyšetřit, paranoický soudruhu.


Nepřihlášený uživatel

#33312

2015-01-18 08:53

Morální a duševní ubožák zůstane ubožákem, Zeman zůstane Zemanem. Nic by nás nemělo překvapit, on si zase najde, do koho se svými ubohostmi trefovat... Myslím, že příště můžou být na řadě třeba senioři, váleční veteráni, ...

Syndrom moci, kombinovaný se stařeckou demencí a deliriem může zplodit ještě hodně zla. Dokud neskončí v propadlišti Vysočiny a dějin, buďme připravení na cokoliv.

Rozumní buďme ostražití a neumdlévejme, vy přisluhovači kvičte dál, lepší nebude, i kdybyste se ukvičeli. Prase je prostě prase a prasetem zůstane.  

Káča

#33313 Re:

2015-01-18 10:01

#33312: -  

 Píšete mi z duše,mám naprosto totožný názor.Blbost a zlo spojené s mocí je ta nejhorší kombinace.Když vidím ten jeho arogantní výsměch umocněný alkoholem,chce se mi brečet a blinkat zároveň!Je mi smutno z toho,že po tom všem má ještě spoustu obdivovatelů a zastánců,nechápu! Káča


Nepřihlášený uživatel

#33314 Proč byl volen Miloš Zeman, aneb blbá blondýna v akci.

2015-01-18 10:07

 Voliči Miloše Zemana nejsou schopni říci, proč jej volili, dnes už to možná ani nechápou, stejně nechápou, proč si vzali kdysi ten spotřebitelský uvěr, který je následně uvrhl do těžkých životních situací, ale když někdo oblepí zemi za stovky milionů korun sliby na úžasné věci, proč si ten "spotřebitelský úvěr nevzít". To, že je potřeba nyní ony stovky milionů jeho sponzorům splatit a přidat k tomu desetinásobky, to jeho voličům nedošlo, stejně jako jim nedošlo, že budou muset zaplatit ony krvavé úroky ze spotřebitelského úvěru. Prostě blbá blodnýna

To je také důvod, proč Zákon o volbě prezidenta přikazuje transparetní účty, max. objem prostředků a délku kampaně. Jak tedy vlastně korelují ony stovky milionů o kterých Miloš Zeman tak "elegantně mlčí" a které utratil za ty jeho retro komunistické bilbordy a big boardy se Zákonem o volbě prezidenta? Nijak? Ano nijak s tím nekorelují, bylo to přesně to, co bylo nepřípustné, ale blbá blondýna volčika Zemana, co s tím člověk nadělá. 


Nepřihlášený uživatel

#33315 Re:

2015-01-18 10:08

#33312: -  

 Také s Vámi souhlasím a dodávám: Zeman je stará struktura u které nikdy nevíme, co z ní vypadne. Už aby jeho volební období bylo za námi. Chce to někoho s modernějšími názory a ne tohoto pantátu.


Nepřihlášený uživatel

#33316 Signatáři této petice čekají co bude dál......

2015-01-18 10:08

Jestli se svolá nějaká větší demonstrace při vhodné příležitosti, jestli se petice předá i Sněmovně a Senátu k vyjádření, kdy do Senátu půjde jednoznačně petice papírová. 

Věci mají svůj vývoj. Také přijde brzo pokles "preferencí" Zemana někam k preferencím komunistů tedy kolem 10 %, tedy drtivá většina občanů přestane věřit, že mluví pravdu. Což také jistě bude muset mít své důsledky, neboť to byl právě Zeman kdo ničil Sněmovnu v době vládní krize s odkazem na to, že "jí občané dle průzkumů nedůvěřují", tedy Zeman na věc bude muset reagovat - pravděpodobně abdikací ze zdravotních důvodů. 

Také se musí začít řešit bezpečnost. Na Hradě se pochybují lidé bez bezpečnostní prověrky v bezprostřední blízkosti Zemana a pohybují se tam dnes jíž daleko déle než rok. Zemanova pornografická dcerunka si vymínila 4 auta, která mají volný průjezd do chráněných objektů bez kontroly. Věci jsou opravdu již naprosto kritické a je potřeba je začít řešit okamžitě. Je více než pravděpodobné, že ze země unikají informace do Ruska. Je možné, že opět přijde rána v podobě výzvy USA, aby to ČR začala řešit, jinak USA přestatne předávat i onen zbytek informací, který ještě ČR poskytuje. Obdobné to bylo v době Grosse na vnitru a aféry Jakubík, který byl v přímém spojení s mafiánem Mogilevičem, v době kdy byl Zeman premiérem.  

Je možné, že nás také vyzve EU k řešení bezpečnostní situace i státy EU nemají zájem, aby bezpečnostní informace unikaly do Ruska. Je možné, že Sněmovna bude muset přistoupit k drastikým krokům mimořádných opatření, např. výběru úředníků, kteří budou moci na Hradě pracovat a přitlačení Zemana k tomu, aby je akceptoval. Možné je dnes opravdu všechno, právě proto, co Zeman nažvanil 3.1.

Velmi pravděpodobné je ale tvrdé politické řešení a abdikace ze zdravotních důvodů, je možné a že přijde do tří měsíců. Pokud bude banda kolem Zemana si chtít udržet alespoň základní zdání legitimy a mít vůbec naději na nějakou budoucnost v ČR a to především v politice ale i businessu, budou muset Zemana přinutit k abdikaci. Je logické, že se část této bandy přesune k novému kandidátovi od Zemanovců a budou chtít prodat sociální kapitál a vazby na Rusko. Je otázka, jestli občané vůbec budou ale jakéhokoliv kandidáta od Zemanovců akceptovat, když Zemanovcům jako takovým naprosto nedůvěřují. Část jich bezpochyby začně informacemi z Ruska vydírat Babiše a mnohé další a tím budou získávat zdroje na "politckou práci". 

Věci jsou velmi vážné, jsem přesvědčen, že Zeman ale již do Ruska rozhodně neodjede....


Nepřihlášený uživatel

#33317 Re: Re: Zeman by měl okamžitě skončit, nelze uvažovat o tom, že dokončil volební období.....

2015-01-18 10:09

#33315: - Re:  

 Je zde aktuálně velice vážné téma. Zeman bez nejmenších pochybností v době volební kampaně masivně lhal, přímo v rozporu se Zákonem o volbě prezidenta republiky. Dnes mu jeho voliči už ani nevěří, že mluví pravdu. Je to tedy věc velmi vážná, neboť je zřejmé, že jeho voliči byli obelhání, neví proč jej volili, dnes mu nevěří. Pokud si ovšem chtějí zachovat konzistenci, je pro ně přirozené "prostě věřit že mluví pravdu", ale už toho nejsou schopni. Když se dívají zpětně tedy neví, proč Zeamana volili a to je bohužel již věc velmi vážná, neboť  skutečně potvrzuje, že byli obelhání v době voleb, což je věc kterou páchají zločinci, kteří se chtějí dostat k moci a následně moc zneužívat. 

Zeman dnes bez pochyby moc zneužívá na dehonestaci oponentů z řad občanů, na dehonestaci oponentů z řad politiků, ne dehonestaci lidí odvážných ve světě včetně Ruska, na relativizaci hodnot. I to je velmi vážná věc, obzvláště v kontextu toho, jakými lidmi se Miloš Zeman obklopil a jak "snadno" či naopak velmi "nesnadno" získávají tito lidé prověrku a jak pravdivě či lživě komunikují s veřejností. 

To je potřeba řešit nyní. Již dávno měla proběhnout společná schůze Senátu a Sněmovny k situaci na Hradě.


Nepřihlášený uživatel

#33318 Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní pozici?

2015-01-18 10:10

Komunisté a náckové zneužívají demokratické volební zákony, aby se dostali k moci. Následně pak svojí moc zneužívají i na to, aby do země zvaly post-bolševické diktátory, dehonestovali oponenty atd. tedy přesně to co udělal a dělá Miloš Zeman

 Znovu tedy, proč nelze Zemana respektovat dokonce v jakékoliv ústavní pozici je, že není demokratem, což nejen ústava u ústavních činitelů předpokládá, ale dokonce je to nutná podmínka, aby nebyly v rozporu s Ústavou a tedy v případě prezidenta dokonce nepáchali velezradu. 

Zákon o volbách prezidenta má tři limity:

Nelhat - Zemam lhal prakticky o všem o čem promluvil, počínaje jeho povedenou rodinkou a konče privatizací MUS

Volební účet a délka kampaně - těžko říci jak nazvat období před založením volebího účtu, jestli to byla kampaň či co to vlastně tedy bylo, podstatné je, že to rozhodně nebylo financováné z volebního účtu a bez nejmenších pochyb to stálo min. desítky milionů korun jestli ne více než sto milionů korun.

Volební účet a vše z něj financovat - to by snad dodržel, pokud bychom plně věděli, co to bylo před založením volebního účtu resp. kdybychom to nazvali například nekampaň.  Podivné jsou také ony 3 mil. sekery, kterou tam zatnul a kterou kdosi uhradil již plně mimo volební účet. 

 

Lídé, kteří porušují volební zákon jsou buď komunisté nebo nacisté, obecně zločinci, kteří následně chtějí moc zneužívat např. na to, aby do země zvali post-bolševické diktátory.  Shodou nějakých podivných okolností Zeman v době krize zničil parlament a na skoro rok jmenoval a spoluvytvářel vládu složenou prakticky výhradně z členů KSČ, kdy mnozí byli zároveň nějakou shodou záhad členy Zemanovců (asi nějaká neonacistická banda, byť NSDAP si do názvu Hitlerovci dát nedovolila). 


Nepřihlášený uživatel

#33319 Re: Re: možná se i uchlastá...

2015-01-18 10:20

#33315: - Re:  

 .. kéž to nebude tak dlouho trvat a bude sesazen, je to grázl, zákeřný, darebný, bezcítný ochlasta. Jak můžeme tolerovat jako hlavu státu odporného cynika, který se strefuje do postižených dětí ?? To je úroveň Stalina a Gottwalda.. Měl by jít od válu !!!! OKAMŽITĚ !!!

 

Tento starý vypitý páprda neměl být  totiž vůbec zvolen !!! Jeho voliči jsou hlupáci s

krátkou pamětí !!!

PS : Nepřeji nikomu nic zlého, ale na každé prase se vaří voda...

 


Nepřihlášený uživatel

#33320 Re: Re: Re: možná se i uchlastá...

2015-01-18 10:35

#33319: - Re: Re: možná se i uchlastá... 

 Zeman zastava nazor, ze by postizene deti nemely vyrustat a vzdelavat se mezi normalnimi.  V tom pripade patril on zcela jiste do zvlastni skoly.  Ten musel byt blb uz jako dite !


Nepřihlášený uživatel

#33321 Proc sem kopirujes blbRe: Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní pozici?

2015-01-18 10:42

#33318: - Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní pozici? 

 Proc sem kopirujes kretene porad stejny zvasty.  Ty si myslis ze to nekdo jeste cte?  Zbytecne zabiras misto na strankach.


Nepřihlášený uživatel

#33322

2015-01-18 10:52

Zeman chce, aby byl každý tam, kam patří. Tak proč mu to jeho soukmenovci neumožní? Zeman evidentně patří na protialkohol.odd. do Bohnic, tak ať ho zavřou mezi své, s nimi by byl šťastný, ne? Mohl by jim tam přednášet ty své bláboly dementa a všichni by byli spokojení :)))


Nepřihlášený uživatel

#33323

2015-01-18 10:59

Oligarchové a estébáci si budou držet Zemana na Hradě, co to půjde. Potřebují si ještě zamést pod koberec své špinavé kšefty, nahrabat další miliardy z rozpočtu a peněz EU.

Krnáčová teď musí pod taktovkou oligarchy Babiše prodat podíl v Pražských službách mafiánovi Křetínskému, je totiž vypsán tendr na svoz odpadu na další leta v miliardách, to si oligarchové nemůžou nechat ujít!!!

Veřejnost je zahlcena excesy opilce Zemana a oligarchové potichu upevňují svoji moc, Babiš má všude nasazené své poskoky, Šlechtová samozřejmě nevidí žádný střet zájmů Babiše-ministra financí-a čerpání dotací jeho Agrofertem!!

Energetický průmysl také není k zahození, Babiš, Křetínský, Tkáč...a další a další oligarchové si parcelují stát!!!


Nepřihlášený uživatel

#33324

2015-01-18 11:01

Ovar=duševní invalida

 


Nepřihlášený uživatel

#33325 Re:

2015-01-18 11:05

#33324: -  

 Ovar není jen duševní invalida! Je to komunistická zrůda, která ráda uráží ostatní!!