MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#33170 Tohle jsem napsal den předtím, než vyšlo najevo, jak soudruh Mynář nakupuje domečky....

2015-01-17 08:46

Přesto bude možná poznat, podle milníků, které bez pochyby přijdou, kam se věci budou ubírat dál. 

 Prvním milníkem podle kterého bude možné ledacos usoudit dál, bude odchod Mynáře. 

V takové situaci už bude vláda postavena před hodotovou věc a bude muse věci na Hradě řešit lidskými zdroji, která má ona k dispozici. Zeman se bude možná snažit Mynáře nahradit Žákem nebo možná tako Fischerem, nabízí se i Balvín, v extrému Pecina.  V každém případě do toho bude masivně zasahovat vláda a především Babiš si bude chtí zachránit kůži "Nebureše", tedy dostat se k jeho kopii StBáckého spisu, který bezpochyby Rusko Zemanovi poskytlo. 

Další milník je vlna odchodů - pokud najde odvahu na odchod Buriánová, hlavní tlustý komoří a Kmoníček se umístí do nějaké důležité destinace, třeba do USA, tak je jasné, že je vymalováno a Zeman do týdne skončí u Holcáta a následně abdikuje pro "vážnou" a "těžko" nemoc. 

Obdobně ale existují milníky opačné.  Např. Mynář získá prověrku NBÚ - v takovém případě to znamená, že byly prolomeny demokratické principy v ČR a Zeman se tedy k abdikaci nechystá naopak, je zřejmé, že pracuje proti tomuto státu a viditelná banda není zatím viditelná celá. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#33178 Re: Tohle jsem napsal den předtím, než vyšlo najevo, jak soudruh Mynář nakupuje domečky....

2015-01-17 08:56:40

#33170: - Tohle jsem napsal den předtím, než vyšlo najevo, jak soudruh Mynář nakupuje domečky.... 

 Se vsemi prispevky, ktere zde uvadite, mohu jen souhlasit.  A urcite nejsem sam.  Podle me je ale zbytecne, posilat je kazdy den.  Novych diskutujicich nepribyva, my, kteri rozumi Vasim argumentum, je davno zname.  A pro blbecky typu Zemanovych volicu to nema vyznam.  Ti nemaji ani schopnost tak dlouhy text precist.  Oni se zmohou maximalne na jednu nebo dve vety sprostych urazek.