MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#32852 Re: Re:

2015-01-16 11:57

#32850: - Re:  

 Komunisté a náckové zneužívají demokratické volební zákony, aby se dostali k moci. Následně pak svojí moc zneužívají i na to, aby do země zvaly post-bolševické diktátory, dehonestovali oponenty atd. tedy přesně to co udělal a dělá Miloš Zeman

 Znovu tedy, proč nelze Zemana respektovat dokonce v jakékoliv ústavní pozici je, že není demokratem, což nejen ústava u ústavních činitelů předpokládá, ale dokonce je to nutná podmínka, aby nebyly v rozporu s Ústavou a tedy v případě prezidenta dokonce nepáchali velezradu. 

Zákon o volbách prezidenta má tři limity:

Nelhat - Zemam lhal prakticky o všem o čem promluvil, počínaje jeho povedenou rodinkou a konče privatizací MUS

Volební účet a délka kampaně - těžko říci jak nazvat období před založením volebího účtu, jestli to byla kampaň či co to vlastně tedy bylo, podstatné je, že to rozhodně nebylo financováné z volebního účtu a bez nejmenších pochyb to stálo min. desítky milionů korun jestli ne více než sto milionů korun.

Volební účet a vše z něj financovat - to by snad dodržel, pokud bychom plně věděli, co to bylo před založením volebního účtu resp. kdybychom to nazvali například nekampaň.  Podivné jsou také ony 3 mil. sekery, kterou tam zatnul a kterou kdosi uhradil již plně mimo volební účet. 

 

Lídé, kteří porušují volební zákon jsou buď komunisté nebo nacisté, obecně zločinci, kteří následně chtějí moc zneužívat např. na to, aby do země zvali post-bolševické diktátory.  Shodou nějakých podivných okolností Zeman v době krize zničil parlament a na skoro rok jmenoval a spoluvytvářel vládu složenou prakticky výhradně z členů KSČ, kdy mnozí byli zároveň nějakou shodou záhad členy Zemanovců (asi nějaká neonacistická banda, byť NSDAP si do názvu Hitlerovci dát nedovolila). 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#32859 Re: Re: Re:

2015-01-16 12:04:24

#32852: - Re: Re:  

 Pořád to tu pišu, zrušit volby, zrušit senát a parlament. 

Ten tlustý nábožný pán z podhradí by jmenoval pana profesora Putnu presidentem a ten by si vybral své věrné. a PRESIDENTOVAL BY DOSMRTI.

Konečně by byl na věky v Čechách všech buzerantů a lesbiček ráj!!!

A tu heterosexualni spodinu společnosti nahnat do reservací jako kdysi hlídači demokracie indiány.


Nepřihlášený uživatel

#32871 Re: Re: Re:

2015-01-16 12:30:36

#32852: - Re: Re:  

Kde si ty ptákoviny vyčuchal kreténe. Podepiš se pod ten slint a zítra budeš vycpanej u musea hořet jako fagule.


Nepřihlášený uživatel

#32884 Re: Re: Re:

2015-01-16 14:27:41

#32852: - Re: Re:  

 Přes uzpocenou snahu několika zdejších verbálních prostitutů, kteří za jidášský vídeňský šilink potí krev za toho přestárlého opelichaného habsburka Kcharla, je výsledek jejich snahy mizivý, přestože oni se vzájemně ujišťují o opaku.

Ta samá sebranka morálních deviantů, která z velína ČT řídila volební kampaň "českého vlastence" habsburka, (vždyť si na toho váguse Rychlého s čírem na opelichané makovici pamatujete), přes "votzebuch" lovili mládež, která šla prvně volit) a co jim to bylo platné???

Tak to zkoušejí znovu a zase to budou zkoušet.

Bohužel, demokracie jim to umožnuje. A je to tak v pořádku.

Kdyby ale opruzoval na pražském Hradě zmíněný Habsburk, ti by nám pak ukázali tu jejich demokracii.

Impresário v této žvanírně, nějaký skácel už to naznačil v jednom svém kecu.

Podle něj demokracie není pro každého. Vím. že to není z jeho makovice,ale jeho loutkovodiči ho s tím krmí.

Vulgární řvouni si myslí, že se slušní lidé nechají zahnat do kouta. Na to ale, jako vždy, dojedou.

Toho Rychlého bych zas tak nepodceňoval, zdá se, že má pořád dostatek energie. Není vyloučeno, že se zas něčím sjede a začne opět opruzovat celou republiku telefonáty z "callcentra" ať jdou všichni sesadit Zemana, že na Hrad patří Šípkovej Růženec... 


Nepřihlášený uživatel

#32886 Re: Re: Re:

2015-01-16 14:33:45

#32852: - Re: Re:  

 Ta verbež, která ty nedouky diriguje jsou kriminální živly, ale těch je v souhrnu asi polovina z těch, kteří údajně podepsali tuto stupidní petici.

Určitě by to bylo jiné kafe, kdyby účastníci dostávali místo červené karty, čůča a pervitínu kalašnikovy, granáty, řetězy, mačety a podobné argumenty jejich loutkovodičů...

Lidé bděte, i s tím v budoucnu kavárenská galerka počítá.

Dlouhé bidlo se tu presentuje jako Mirek Dušín...

Takový pastucha si otírá zobák o akademicky vzdělaného presidenta...

Nespočítá slepici nohy a chtěl by tu přednášet "Vyšší harmonické"...

To je tedy dílo...

Bohužel. Uřvaná agresivní menšina skutečně často hýbe dějinami, např. ve 30. letech v Německu. Podobné hnutí, signatáři této petice počínaje, se naneštěstí rodí i zde, už jen navlíknout hnědé košile, rajtky, vypráskat Zemana, dosadit za něj našeho rakušáckého koně a máme tu 30. léta jak vyšitá