MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#32646 Re: Re: Re: Re: To už není idiocie, to je u Zemana kretenismus.....

2015-01-15 13:31

#32642: - Re: Re: Re: To už není idiocie, to je u Zemana kretenismus..... 

 Zeman vzdělaný člověk? A jak by se mu taková věc vlastně mohla přihodit? Studiem bolševické ekonomie na jedné z nejideologičtějších VŠ v bolševickém Československu? Nebo se snad dokázal vzdělat bez znalosti základního jazyka - angličtiny? Jak? Jak by to dokázal? Kde by tedy ony znalosti potřebné k tomu, aby se o něm vůbec dalo mluvit jako o člověku znalém mohl načíst. 

Zeman je bohužel analfabet, neboť nedílnou součástí vzdělání je kromě znalostí v oboru i kultura a morálka. Zeman je amorální a nekulturní blb, to je je bohužel smutná realita. Jeho znalosti z oboru ekonomie bych řekl jsou také na úrovni absolventa bolševické VŠE, tedy dnes naprosto k ničemu, zastaralé a navíc mnohdy naprosto nepravdivé (bolševická ekonomie). 

Bylo by opravdu skvělé, kdyby bylo možné o Zemanovi říci alsespoň to, že je odborník, ale ani to možné není. Navíc Zeman nikdy za jeho prašivý prochlastaný a prohulený vlastně nevyprodukoval ani korunu daní, neboť nikdy nepracoval v komerčním sektoru a v demokracii prakticky nepracoval vůbec. Vždy tedy daně jen na jen spotřebovával. K čemu je takové hovado v ústavní pozici? Co může přinést? 

Odpovědi

Kat

#32658 Re: Re: Re: Re: Re: To už není idiocie, to je u Zemana kretenismus.....

2015-01-15 13:55:16

#32646: - Re: Re: Re: Re: To už není idiocie, to je u Zemana kretenismus..... 

 Takové hovado prospívá například analfabetickému stbáckému čobolovi, který podle vlasních slov "počítá do padesát", který je ale na rozdíl od prochlastnaného zemana v ekonomice aktivní a to tak, že "veľa". Právě i díky ožralému zemanovi se mohl tento slovenský zloděj stát českým ministrem financí. Dále tento trotl na hradě prospívá například Kellnerovi, králi českých zlodějů, který aktuálně krade ve velkém v rusku. Kellner si občas naloží svého poskoka zemana do letadla, aby ho propleskl po jeho prochlastané tlamě a dal mu další instrukce, co má mlít hubou, aby se to líbilo soudruhu putinovi, který za to pak Kellnerovo řádění toleruje. Kdyby v BIS nehnípali, tak by museli zemana dávno zavřít.