MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#32626 Re:

2015-01-15 10:16

#32623: -  

 Miloš Zeman je pilným čtenářem neonacistických parlamentních listů, zvedavce, blistů, euronetu, svetakolemnas, atd. atd. tak hezky sdružených na pravdive.eu. 

Problém se Zemanem je bohužel ale v tom, že nepodléhá propagandě těchto nesmyslů, ale bohužel je dokonce z velké části jejich zprostředkovaným autorem. 

Je to bohužel opravdu idiot. 


Nepřihlášený uživatel

#32627 Podstatné je i to , že úředník Hradu porušuje Ústavu....

2015-01-15 10:18

Místopředseda SPOZ Radek Augistin z pozice úředníka lže - porušuje Ústavu

 

Dopis panu Němcovi od místopředsedy SPOZ  Radka Augustina....obsahuje fatální lež (mimo vulgárního oslovení, překlepu a obecné plytkosti) a to, kdy tvrdí, že si Miloš Zeman "vypůjčil slova některých čelných českých politiků" pro obhájení jeho oplzlostí - to je ale odporná lež, nic takového se nestalo, neboť žádný český politik dosud nikdy neprezentoval takovou oplzlost ve veřejném mediu a co více nikdo dokonce ani nikdo z nich "jadrnou mluvu" (např. kdy Rusnok hovořil s Fischerem) pro samou jadrnou mluvu, ale protože to mělo i v případě Rusnoka s Fischerem nějaký kontext, nebylo proto, že chtějí mluvit "jadrně" pro "jadrnost" samu. 

Je potřeba tedy místopředsedovi SPOZ připomenout Ústavu konkrétně článek 2 odstavec 3. 

(3) Státní moc slouží všem občanům a lze ji uplatňovat jen v případech, v mezích a způsoby, které stanoví zákon.

Žádný a to skutečně žádný zákon natož ústava nedovoluje úředníkovi státní správy ve věci úřední lhát. 

Mistopředseda SPOZ Radek Augistín ale z pozice úředníka lže. Jediným postihem v takovém případě je, že se nejen musí nejprve za své lži omluvit, ale musí také z nich vyvodit osobní zodpovědnost, tedy podat výpověď a více se o žádnou pozici ve veřejné správě neucházet, samozřejmě pokud jej Miloš Zeman neodvolá sám, což se evidentně nedá předpokládat. 


Nepřihlášený uživatel

#32628 Toto je podstatné ............

2015-01-15 10:19

Je zde aktuálně velice vážné téma. Zeman bez nejmenších pochybností v době volební kampaně masivně lhal, přímo v rozporu se Zákonem o volbě prezidenta republiky. Dnes mu jeho voliči už ani nevěří, že mluví pravdu. Je to tedy věc velmi vážná, neboť je zřejmé, že jeho voliči byli obelhání, neví proč jej volili, dnes mu nevěří. Pokud si ovšem chtějí zachovat konzistenci, je pro ně přirozené "prostě věřit že mluví pravdu", ale už toho nejsou schopni. Když se dívají zpětně tedy neví, proč Zeamana volili a to je bohužel již věc velmi vážná, neboť  skutečně potvrzuje, že byli obelhání v době voleb, což je věc kterou páchají zločinci, kteří se chtějí dostat k moci a následně moc zneužívat. 

Zeman dnes bez pochyby moc zneužívá na dehonestaci oponentů z řad občanů, na dehonestaci oponentů z řad politiků, ne dehonestaci lidí odvážných ve světě včetně Ruska, na relativizaci hodnot. I to je velmi vážná věc, obzvláště v kontextu toho, jakými lidmi se Miloš Zeman obklopil a jak "snadno" či naopak velmi "nesnadno" získávají tito lidé prověrku a jak pravdivě či lživě komunikují s veřejností. 

To je potřeba řešit nyní. Již dávno měla proběhnout společná schůze Senátu a Sněmovny k situaci na Hradě.


Nepřihlášený uživatel

#32629 Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní pozici?

2015-01-15 10:20

Znovu tedy, proč nelze Zemana respektovat dokonce v jakékoliv ústavní pozici je, že není demokratem, což nejen ústava u ústavních činitelů předpokládá, ale dokonce je to nutná podmínka, aby nebyly v rozporu s Ústavou a tedy v případě prezidenta dokonce nepáchali velezradu. 

Zákon o volbách prezidenta má tři limity:

Nelhat - Zemam lhal prakticky o všem o čem promluvil, počínaje jeho povedenou rodinkou a konče privatizací MUS

Volební účet a délka kampaně - těžko říci jak nazvat období před založením volebího účtu, jestli to byla kampaň či co to vlastně tedy bylo, podstatné je, že to rozhodně nebylo financováné z volebního účtu a bez nejmenších pochyb to stálo min. desítky milionů korun jestli ne více než sto milionů korun.

Volební účet a vše z něj financovat - to by snad dodržel, pokud bychom plně věděli, co to bylo před založením volebního účtu resp. kdybychom to nazvali například nekampaň.  Podivné jsou také ony 3 mil. sekery, kterou tam zatnul a kterou kdosi uhradil již plně mimo volební účet. 

 

Lídé, kteří porušují volební zákon jsou buď komunisté nebo nacisté, obecně zločinci, kteří následně chtějí moc zneužívat např. na to, aby do země zvali post-bolševické diktátory.  Shodou nějakých podivných okolností Zeman v době krize zničil parlament a na skoro rok jmenoval a spoluvytvářel vládu složenou prakticky výhradně z členů KSČ, kdy mnozí byli zároveň nějakou shodou záhad členy Zemanovců (asi nějaká neonacistická banda, byť NSDAP si do názvu Hitlerovci dát nedovolila). 


Nepřihlášený uživatel

#32630 Člověku je z toho opravdu hodně smutno.

2015-01-15 10:20

Kam jsme se to díky Zemanovi dostali ? Taková velká škoda času.. Člověku je z toho  opravdu hodně smutno.


Nepřihlášený uživatel

#32631

2015-01-15 10:21

Zeman-blázen ve vysoké funkci,úžasná kombinace, která vyhovuje pakáži semknuté kolem něho.


Nepřihlášený uživatel

#32632

2015-01-15 10:24

Mynář, Ovčáček a další, to jsou ti správní poradci pro blázna Zemana.


Nepřihlášený uživatel

#32633 Re: Člověku je z toho opravdu hodně smutno.

2015-01-15 10:27

#32630: - Člověku je z toho opravdu hodně smutno. 

 Ano co se vlastně vše za 5 let stane natož 10 let které tam strávil pravděpodobný KGBák Klaus.

Děti, které byly předškoláky chodí do 4 třídy!

Začne rodit jabloň, kterou člověk zasadí.

Dřevo v dřevníku na topení je už dávno po tříletém sušení spáleno. 

Mnozí také za pět let vymění auto.

Pět let bohužel skutečně děsivě dlouhá doba. Voliči komunistického nácka Miloše Zemana by se opravdu měli velmi vážně zamyslet co spáchali. 


Nepřihlášený uživatel

#32634

2015-01-15 10:28

Ruské tajné služby, které čile působí na území ČR (i v celé Evropě), mají pod palcem estébáky ve vysokých funkcích, určitě pod jejich taktovkou byli vybíráni ti správní poradci pro opilce a proruského švába Zemana.Zatím se jim tedy daří... Zeman svými výroky vždycky rozjitří veřejnost, média mají co přemílat a v tichosti si oligarchové napojení na ruské tajné služby upevňují svoji moc,že ANO ?????


Nepřihlášený uživatel

#32635

2015-01-15 10:35

Je zřejmé, že obsedantní bláboly Zemana jsou dílem jeho chorého mozku a dílem našeptávačů, kteří potřebují odvést pozornost veřejnosti jinam, třeba pryč od energetického průmyslu, pryč od čerpání miliard ze státního rozpočtu a dalších a dalších  akcí oligarchů......


Nepřihlášený uživatel

#32636 Re:

2015-01-15 10:42

#32634: -  

 Od dob, co vlezl velmi pravděpodobný KGBáka Klaus na Hrad, se začali scházet velmi pravděpodobní KGBáci absolventi MGIMO na ruské ambasádě. 

Studovali v Moskvě a mají večírek na ambasádě. Celebrity českého byznysu

 

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-01-15 10:42



Nepřihlášený uživatel

#32638 Re: Re: Re: Člověku je z toho opravdu hodně smutno.

2015-01-15 10:53

#32637: - Re: Re: Člověku je z toho opravdu hodně smutno. 

 Myslíte ve vaší rodině? 

Já mluvím výhradně za sebe. Souhlasím ale, že je situace na Hradě již skutečně kritická a je potřeba jí začit urychleně řešit. Není den, aby Miloš Zeman nepronesl nějaké "moudro" z nenonacistických parlamentních listů či jiného ruského propagandistického serveru. 

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-01-15 11:15



Nepřihlášený uživatel

#32640

2015-01-15 11:17

„Přestože jste dostal důvěru nadpoloviční části zúčastněných voličů a slíbil jste, že zem sjednotíte a budete ji s úctou a patřičnou odpovědností zastupovat, získané funkci jste se zpronevěřil a nezastupujete občany této země na úrovni odpovídající svěřenému úřadu,“


Nepřihlášený uživatel

#32641 Re:

2015-01-15 11:27

#32640: -  

 To je bez pochyby, min. z mého pohledu. Je dobré to ale doplnit argumentací. Voliči Miloše Zemana považují za vzdělaného, moudrého a duchaplného člověka. Mně to samozřejmě nejspíš jako vám připadá naprosto aburdní a tedy je dobré to zdůvodnit proč. 


Nepřihlášený uživatel

#32642 Re: Re: Re: To už není idiocie, to je u Zemana kretenismus.....

2015-01-15 12:00

#32476: - Re: Re: To už není idiocie, to je u Zemana kretenismus..... 

 Je to sice vzdělaný člověk, ale který svoji integilenci utopil ve svém způsobu života - již dávno není, to co býval kdysi. Kdeže staré sněhy jsou ???

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-01-15 12:24


Pane siditeli,pane siditeli proc mame clowna na Hrade? Protoz to cesko je poradny cirkus

#32644 Zeman ? Nevim jestli se mam smat nebo brecet.

2015-01-15 12:43

Priznam se ze pri sve skodolibnosti cekam na to co  dnes zase ten kreten  vyvede. Je to ale opravdu draha zabava mit BOZO na Hrade.

 


Nepřihlášený uživatel

#32645 To už není idiocie, to je u Zemana kretenismus.....

2015-01-15 13:21

....je to bohužel naprostý ubožák. 

 Zeman: Postižené děti se nemají učit s těmi zdravými

 

Zeman je bohužel opravdu zrůda. 


Nepřihlášený uživatel

#32646 Re: Re: Re: Re: To už není idiocie, to je u Zemana kretenismus.....

2015-01-15 13:31

#32642: - Re: Re: Re: To už není idiocie, to je u Zemana kretenismus..... 

 Zeman vzdělaný člověk? A jak by se mu taková věc vlastně mohla přihodit? Studiem bolševické ekonomie na jedné z nejideologičtějších VŠ v bolševickém Československu? Nebo se snad dokázal vzdělat bez znalosti základního jazyka - angličtiny? Jak? Jak by to dokázal? Kde by tedy ony znalosti potřebné k tomu, aby se o něm vůbec dalo mluvit jako o člověku znalém mohl načíst. 

Zeman je bohužel analfabet, neboť nedílnou součástí vzdělání je kromě znalostí v oboru i kultura a morálka. Zeman je amorální a nekulturní blb, to je je bohužel smutná realita. Jeho znalosti z oboru ekonomie bych řekl jsou také na úrovni absolventa bolševické VŠE, tedy dnes naprosto k ničemu, zastaralé a navíc mnohdy naprosto nepravdivé (bolševická ekonomie). 

Bylo by opravdu skvělé, kdyby bylo možné o Zemanovi říci alsespoň to, že je odborník, ale ani to možné není. Navíc Zeman nikdy za jeho prašivý prochlastaný a prohulený vlastně nevyprodukoval ani korunu daní, neboť nikdy nepracoval v komerčním sektoru a v demokracii prakticky nepracoval vůbec. Vždy tedy daně jen na jen spotřebovával. K čemu je takové hovado v ústavní pozici? Co může přinést? 


Nepřihlášený uživatel

#32647 Re: To už není idiocie, to je u Zemana kretenismus.....

2015-01-15 13:33


Nepřihlášený uživatel

#32648

2015-01-15 13:37

 Vztah normální, zdravé, společnosti k lidem s tělesným, mentálním či kombinovaným postižením odráží úroveň její vyspělosti. Pokrok v medicíně, protetické pomůcky či funkční sociální systém je nezanedbatelná, nicméně pouze technická stránka věci. Musí ji doplňovat snaha o socializaci a integraci lidí s postižením do běžného života. Jedličkův ústav, založený v roce 1913, vznikal právě s takovouto vizí a také ji minimálně do začátku druhé světové války plně naplňoval. Komunistický režim však jakoukoliv integraci nepřipouštěl, přestože zdravotnická stránka péče patřila k světové špičce. Jinakost lidí s postižením – jako jakákoliv jiná jinakost – nepasovala do jeho ideologického rámce natolik, že ji schovával za zdi specializovaných ústavů na periferiích republiky. K skutečnému plnění odkazu Rudolfa Jedličky tak dochází až dnes.

Sakuranbo

#32650 zemana by měli vozit na besídky po školách

2015-01-15 13:40

a ukazovat na něm mládeži, jaký devastující vliv na mozek má nadměrná konzumace ethanolu a nikotinu. Stačil by pětiminutový proslov ředitele, ve kterém by seznámil žáky s problématikou "společenských drog" a pak nechat 40 minut zemana blábolit na libovolné téma. Ovčáček by ho mohl na závěr show pro obveselení dětí provést po tělocvičně. Myslím že by tahle akce měla silně preventivní účinek a zeman by byl alespoň v něčem užitečný.