MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#32623

2015-01-15 10:10

Zeman je rozpadlá osobnost, má vypitý mozek, jeho výroky jsou výplodem blázna, patří na protialkohol.odd.do Bohnic. K tomu všemu se zřejmě ještě přidružila stařecká demence,cukrovka v kombinaci s alkoholem, léky s alkoholem....

Jak dlouho ještě půjde udržovat ho vůbec na nohou je otázka času,lékařům kteří ho ošetřují, není co závidět.

Estébáci, mafiáni a oligarchové kolem něho spolčení se budou snažit udržet ho v prezid.křesle co nejdéle.Ještě si musí dodělat svoje kšefty,nahrabat miliardy ze státního rozpočtu a dotace z EU, zamést pod koberec různé kauzy,mafiáni si potřebují vyřídit účty mezi sebou, ruské tajné služby mají také zájem udržet Zemana ve funkci.

Nabízí se otázka, kdo mu do jeho dementního mozku nasazuje výroky,které vždycky rozjitří veřejnost, komu se hodí, že může v tichosti upevňovat svoji moc, dosazovat do vysokých funkcí další a další estébáky? ANO-olicharchovi Babišovi a dalším (Křetínský,Tkáč atd.)potřebují nahrabat miliardy.....stát začíná být závislý na komoditách, které vlastní oligarchové!!!!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#32626 Re:

2015-01-15 10:16:30

#32623: -  

 Miloš Zeman je pilným čtenářem neonacistických parlamentních listů, zvedavce, blistů, euronetu, svetakolemnas, atd. atd. tak hezky sdružených na pravdive.eu. 

Problém se Zemanem je bohužel ale v tom, že nepodléhá propagandě těchto nesmyslů, ale bohužel je dokonce z velké části jejich zprostředkovaným autorem. 

Je to bohužel opravdu idiot.