MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#32518 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-14 19:57

#32509: - Re: Re: Re: Re:  

 Připadá vám něco vulgárního na tom, když Miloš Zemana charakterizuji jako komunisticko-nacistickou zrůdu? Co je tam vulgárního? 

Je typické pro komunisty a nácky se k moci dostávat porušováním volebních zákonů v demokracii a je zrůdné zneužívat takto získanou politickou moc. 

Miloš Zeman masivně porušoval Zákon o volbě prezidenta republiky, který má tři zásadní limity. První z nich je, že kandidát musí mluvit pravdu. Miloš Zeman masivně lhal prakticky o všem o čem promluvil. O historii tohoto státu, o jeho týmu, rodině, jeho působení v roli premíéra, o privatizacích, o oponentech, tam se dokonce za neonacistické lži omlouval, atd. atd. 

Následně zneužívá moc pokaždé kdy k tomu dostane i jen tu nejmenší příležitost. Jeho oplzlá dehonestace odvázných mladých lidí je jen "špičkou ledovce" když si pomyslím, že v Rusku na postu velvyslance sedí komunista a velmi pravděpodobný KGBáka Remek a vedle Zemana nepřetržitě stojí člvoěk, který není schopen získat bezpečnostní prověrku, aniž by byla prolomeny základní demokratické principy tohoto státu. 

Tedy Miloš Zeman je komunisticko-nacistická zrůda. Vidíte to snad jinak? Neváhejte a napište jak. 

Odpovědi

Vyhodit a vyvetrat nebude nas vice srat.
Nepřihlášený uživatel

#32520 BEZ ZEMANA K RADOSTNEJSIM ZITRKUM.

2015-01-14 20:10:30

#32518: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Nemohu jinak nez s Vami souhlasit. Ten prdola Zeman je neskutecny vozembouch.