MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#32509 Re: Re: Re: Re:

2015-01-14 19:19

#32504: - Re: Re: Re:  

Myslíš, že já jsem placený Zemanem, abych jej obhajoval? Asi tě to překvapí, ale obhajuji Zemana zadarmo. Když si přečtu Tvé vulgarity, Tvůj slovník, tak mi přijde NEFÉR, aby jsi zrovna Ty kritizoval vulgaritu Zemana !!!!!!!!!!!!!!!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#32518 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-14 19:57:21

#32509: - Re: Re: Re: Re:  

 Připadá vám něco vulgárního na tom, když Miloš Zemana charakterizuji jako komunisticko-nacistickou zrůdu? Co je tam vulgárního? 

Je typické pro komunisty a nácky se k moci dostávat porušováním volebních zákonů v demokracii a je zrůdné zneužívat takto získanou politickou moc. 

Miloš Zeman masivně porušoval Zákon o volbě prezidenta republiky, který má tři zásadní limity. První z nich je, že kandidát musí mluvit pravdu. Miloš Zeman masivně lhal prakticky o všem o čem promluvil. O historii tohoto státu, o jeho týmu, rodině, jeho působení v roli premíéra, o privatizacích, o oponentech, tam se dokonce za neonacistické lži omlouval, atd. atd. 

Následně zneužívá moc pokaždé kdy k tomu dostane i jen tu nejmenší příležitost. Jeho oplzlá dehonestace odvázných mladých lidí je jen "špičkou ledovce" když si pomyslím, že v Rusku na postu velvyslance sedí komunista a velmi pravděpodobný KGBáka Remek a vedle Zemana nepřetržitě stojí člvoěk, který není schopen získat bezpečnostní prověrku, aniž by byla prolomeny základní demokratické principy tohoto státu. 

Tedy Miloš Zeman je komunisticko-nacistická zrůda. Vidíte to snad jinak? Neváhejte a napište jak. 

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-01-14 20:55:20