MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#31735 Re:

2015-01-11 09:57

#31731: -  

 Vypadáte jako dost odporný manipulátor. Ona událost, kterou tak jednostranně popisujete má, dle dostupných informací, i stranu provokace, střelbu do demonstrantů, kterou si demonstranté nenechali libít. 

Vlastní zapálení budovy je dodnes celé podivné. 

Pře vše, co se na Ukrajině událo platí jedno velice důležíté. Nejprve začalo vykrádání zbraní velmi podivnými bandami vedenými ruskýi profesionály, pak teprve došlo k obraně celistvosti Ukrajiny. 

Nejprve přišla okupace Krymu, násilná výměna politického vedení Krymu a až následně jakési prapodivné "referendum". 

Tedy z mého pohledu bylo vše vyprovokováno Ruskem, mimo jiné proto, že se politické vedení Ukrajiny včetně Janukoviče zavázalo k dojednání a podpisu asociační dohody s EU a proto také bylo zvoleno. Přesto tuto dohodu z voleb nesplnili a dokonce Janukovič po návštěvě Putina podepsal cosi o čem občané vůbec nebyli informování, že se dojednává, ale co horší, s velkou pravděpodobností o tom nebyl informován ani ukrajinský parlament. 

To je počátek všech problémů na Ukrajiny a proto jsem přesvědčen, že je za vším ruská provokace, kdy nastálé situace chtěl Putin využít k destabilizaci celé Ukrajiny a co více stále o to usiluje. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#31743 Re: Re:

2015-01-11 10:11:26

#31735: - Re:  

 Jenomže ty co napadli ten průvod fandů byli provokatéři bylo to uměle vyvoláno.

Masakr v Oděse -CZ