MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#31743 Re: Re:

2015-01-11 10:11

#31735: - Re:  

 Jenomže ty co napadli ten průvod fandů byli provokatéři bylo to uměle vyvoláno.

Masakr v Oděse -CZ

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#31748 Re: Re: Re:

2015-01-11 10:28:06

#31743: - Re: Re:  

 A podle čeho určíte, že těmi provokatéry nebyli Rusové? 

Znovu tedy. Počátkem jsou volby v roce 2010 - dohoda všech zvolených s občany, že bude uzavřena asocičaní dohoda s EU. Občané tolerují Janukovičovi i takové zrůdnosti, jako změny ústavy tak, že posiloval radikálně svojí osobní moc, do té doby, dokud dojednával asociační dohodu. 

Přišlo ale cosi velmi podivného - návštěva Putina, přerušení jednání s EU a především podespání čehosi s Ruskem, o čem občané neměli ani to nejmenší tušení, že se snad i jen dojednává natož, že je to nějak finalizováno. Toto bylo v přímém rozporu s dohodami z voleb 2010. 

Následně dokonce byly přijaty represivní zákony vůči občanům Ukrajiny, byla dokonce použita síla ze strany Janukoviče (OMON, titušky), byla tedy dále zneužita politická moc proti občanům země. 

Následně dokonce došlo k okupaci Krymu, došlo k útěku Janukoviče a jeho vlastizradě - napsání zvacího dopisu pro Rusy. 

Došlo pak za pomoci rukých profesionálů k vykrádání skladů zbraní, dokonce k odzbrojování armády Ukrajiny a policie. 

Tedy není co řešit, Rusko je zločinná země a já nepochybuji, že za všemi a to opravdu naprosto všemi násilnostmi se zbraněmi je Rusko. Není to nic, co by Rusko neumělo a především není důvod, aby Ukrajinci sami takové násilnosti prováděli a to i Ukrajinci, kteří se hlásí k Ruské národnosti. Jsem jednoznačně přesvědčen, že je celá násilnost importována z Ruska za účelem destabilizace celé Ukrajiny. 

Představa, že na tom Rusko vydělá i díky zvýšení ceny plynu a ropy se naštěstí nenaplnila a dokonce došlo k tomu, že Evropa s USA pedvedly, že se dokáží bez plynu a ropy z Ruska docela dobře obejít a to v čase vskutku naprosto "šibeničním". Rusku se může stát, že už příští roky EU žádný plyn ani ropu z Ruska nebude potřebovat nakupovat, především z důvodu naprosté nestability dodavatele a jeho vyděračských praktik, které dostatečně předvedl právě v posledním roce. Mimo jiné i to je dostatečným důkazem, že Rusko je zločinná země a násilnosti na Ukrajinu importuje, stejně tak tomu nasvědčuje ovládání části hranic Ukrajiny, což je věc veskrze absurdní, aby vlastní stát nemohl své hranice ovládat. Posílání tzv. "humanitárních konvojů", které nikdo a nikdy nemohl překontrolovat co obsahovaly je další věc, která je naprosto absurdní právě v kontextu s Ruskou propagandou.