podporujeme prezidenta Zemana

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#1270 Re: Dýchlo na mne mládí....

2015-01-10 21:37

#1263: - Dýchlo na mne mládí.... 

Další trouba. Každej, kdo nesouhlasí s rozdmýcháváním válek je prostě komunistickej soudruh. Já na rozdíl od Tebe hlavně o světe přemýšlím. Kdežto ty se soustředíš na jedno dogma a - slepej hluchej-

Je mi z Vás smutno. Kolik lidí musí ještě zhebnout, kolik zemí musí být zlikvidovaných než Vám to dojde.

Asi by tě měli poslat do Sýrie mezi ty kteří podporujou svého prezidenta. Oni by ti to vysvětlili.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#1273 "Zhebnout" by měli podporovatelé zločinců jako ty

2015-01-11 09:00:35

#1270: - Re: Dýchlo na mne mládí.... 

Jestli tak nesouhlasíš s "rozdmýcháváním válek", tak už dávno máš stát někde před Kremlem a řvát tam. Hlavní rozdmýchávač války v XXI.století sedí zrovna tam a tam byla také rozdmýchána "zatím" poslední válka v Evropě. Jenže o to ti nejde: ty jsi jen rusácká putinovská tlama, hraješ si na strašně "neutrálního" a "spravedlivého", ovšem spravedlivého jen tam, kde se to Putinovským zločincům hodí. Ne náhodou jsi stoupenec našeho Ožraly na Hradě, stejný prolhaný nečestný grázl: ten je také nesmiřitelně proti "zlodějům" kteří mu nejsou sympatičtí a podporuje všiváka Mynáře, neboť je to jeho člověk.... Takže svůj problém nazvi (když jsi takový "přemýšlivý" a "spravedlivý") správně: stojím na straně zločince Putina, Rusáků.... Já zase stojím vždy na straně USA a našich západních přátel a spojenců. Ona žádná "střední cesta" není, blbečku.