svetlo pro sluknovsko

Quoted post

kismet

#49 Re: Re: Re: to už budou zase volby ?

2011-09-12 14:36

#47: - Re: Re: to už budou zase volby ?

I má práce má velký dopad pro výběžek. Řeč je ale o kriminalitě, nezaměstnanosti a chudobě. Řeší toto zmíněná agentura ? Zná příčiny a aktivně je řeší ?

Jaké oblasti se paní Lampová (v případě zvolení) hodlá v parlamentu věnovat - školství, vnitru, zdravotnictví, financím, zahraničí ? Bude tam přece tvořit obecné zákony pro celý stát. Náplň její agentury je lokálně viditelná, pro kvalifikaci do senátu ale málo.

Odpovědi

Filip Šimonovský
Rumburk

#51 Re: Re: Re: Re: to už budou zase volby ?

2011-09-12 15:28:55

#49: kismet - Re: Re: Re: to už budou zase volby ?

Díky za reakci. Možná byste mohl napsat konkrétněji, jaký má Vaše práce dopad na výběžek. To bych byl rád. A pak, dkyž si dovolím za paní Lampovou mluvit, její aktivita spolu s námi ostatními proti rasismu a násilí nemá v žádném případě za cíl nějak se zviditelnit a uspět v nějakých volbách. O to vůbec nejde. Možná se jí zeptejte, třeba osobně, ona Vám jistě odpoví, pokud to bude slušný rozhovor.

Agentura Pondělí tu dělá obrovský kus práce a soustředí se především na lidi s handicapem a jim pomáhá. Nemůže dělat přirozeně vše, co bychom tady ve výběžku potřebovali, ale to je asi jasné. Přesto to jistě nebrání, aby třeba paní Lampová, či kdokoli jiný, podpořil nějakou dobrou věc, třeba vystoupení proti rasismu.