svetlo pro sluknovsko

Quoted post

Filip Šimonovský
Rumburk

#51 Re: Re: Re: Re: to už budou zase volby ?

2011-09-12 15:28

#49: kismet - Re: Re: Re: to už budou zase volby ?

Díky za reakci. Možná byste mohl napsat konkrétněji, jaký má Vaše práce dopad na výběžek. To bych byl rád. A pak, dkyž si dovolím za paní Lampovou mluvit, její aktivita spolu s námi ostatními proti rasismu a násilí nemá v žádném případě za cíl nějak se zviditelnit a uspět v nějakých volbách. O to vůbec nejde. Možná se jí zeptejte, třeba osobně, ona Vám jistě odpoví, pokud to bude slušný rozhovor.

Agentura Pondělí tu dělá obrovský kus práce a soustředí se především na lidi s handicapem a jim pomáhá. Nemůže dělat přirozeně vše, co bychom tady ve výběžku potřebovali, ale to je asi jasné. Přesto to jistě nebrání, aby třeba paní Lampová, či kdokoli jiný, podpořil nějakou dobrou věc, třeba vystoupení proti rasismu.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#52 Re: Re: Re: Re: Re: to už budou zase volby ?

2011-09-12 15:54:06

#51: Filip Šimonovský - Re: Re: Re: Re: to už budou zase volby ?

Podpořím boj proti některému nešvaru zapálením svíčky ? Utržením jablka ? Nepodpořím. Nic nevyřeším. Nutno pátrat po příčinách a tyto řešit. Samosebou vedle řešení akutních následků.

V petici je i tvrzení "...s neziskovými organizacemi, jakožto zkušenými partnery a odborníky". Které neziskové organizace to jsou ? Co v minulosti dělali a udělali ?  Je touto neziskovou institucí právě Agentura pondělí ?