MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#30255 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-05 20:26

#30250: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Pane vy se prostě chcete jenom hádat.Jesli že zákon prošel v listopadu tak na to zeptejte Kalouska proč rozkrádaní tak dlouho podporoval.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#30263 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-05 20:51:12

#30255: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Nikoliv, naopak, chci zjistit proč jste volil Babiše, neb mi připadá, že si ten člověk jenom výmýšlí. 

O jakém "zákonu" v listopadu hovoříte? Nějaký zákon, který má zajistit, aby se nerozkrádali desítky mililard DPH z pohonných hmot ročně? 

Na to skutčně žádný zákon nikdy nebyl a co horší nikdy nebude, neboť kdyby se tu rozkrádali desítky miliard ročně na DPH z pohonných hmot, tak veškeré pohonné hmoty v tomto státě by musely být z černého trhu a to kompletně, neb kdybycho úplně všichni platili DPH jako, že spousta podnikatelů naopak si DPH za pohonné hmoty nárokuje, tak by se tu vybralo cca 24 mld. a tedy pokud by se měly rozkrást desítky, tak by prostě kompletně vše, co se tu spotřebuje, muselo být z černého trhu :-). 

To je důvod, proč Babiš přišel s deficitem 100 mld. protože se ti prostě všchno vymyslel. Byly to naprosté bláboly, ale vy jste mu na to skočil. Babiš teď vymýšlí hovadinu jednu za druhou, normované místo, poplatek za natankování, 50 mld. na účtu s ročním úrokem 0,22 %, noteboky ve skladu, prověření faktur od roku 1992, kdy zjistil, že skutečně na 16 mld. nemuselo být výběrové řízení, neb to zákon nepožadoval :-), ale ono prověření stálo min. 100 mil. neb se prověřoval 64 000 faktur, atd. atd. atd. atd....

Babiš, to je bohužel naprostý blázen. Nepochopil ani to, že stát má jediný příjem a tím jsou daně. Pokud si tedy stát "investuje" tak jediná cesta jak udržovat onu investici, je následně zvýšit daně, neboť vliv státu na růst HDP, zaměstnanost, se i za Babiše jeví skutku diskutabilní. Investovat na dluh, tedy půjčit si 100 mld. a "investovat" v tom má sice soudruh Babiš obrovskou praxi, ale problém je v tom, že mu ty úvěry platíme my, kdož si kupujeme ty jeho "produkty", u státu je to jen a jen tak, že to můžou zaplati jen a jen daně, nic jiného a daně rostou jenom tak, že se prostě na to udělá "zákon" např. o poplatku za natankování jak s ním přišel blázen Babiš, když současně říká, jak nehorázné daně se tu platí. 

Tedy nechci se hádet, jen prostě napište jediný rozumný důvod, proč jste volil ANO. To mne opravdu velmi zajímá, neb mi ta parta připadá jako parta naprostých diletantů a navíc lhářů.