MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#29804 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vivat Miloš Zeman!

2015-01-04 12:56

#29795: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vivat Miloš Zeman! 

 Taky nechapu, co melo byt vytrzene z kontextu.  Normalni posluchac neveril vlastnim usim, jak se v tech sprostarnach vyzival, rekl bych primo rochnil.  Nemluvil k veci, nepadla jedina otazka na skupinu Pussy Riot.  Manipulator Zeman to mistrne prevedl na tema, ktere chtel a ukazal narodu opet svoji "moudrost".  Upozornuji, ze nejsem fanouskem a obhajcem skupiny blaznivych devcat.  Opravdovy statnik by se tim nezabyval.  Nevim, jestli nektery z prezidentu jejich vystoupeni komentoval.  Na to se musel najit az pablb, ktery stoji v cele CR a hraje si moudreho prezidenta.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#29806 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vivat Miloš Zeman!

2015-01-04 13:03:41

#29804: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vivat Miloš Zeman! 

 Věc je dle mého skutečně vážnější právě v části oplzlé dehonestace Pussy Riot.  Problém je práve v kombinaci oplzlé dehonestaci z pozicie politické moci. 

Přes vše, že se nám nani náhodou nemusí hudba Pussy Riot libít, mnozí to mohou považovat za brak nemění nic na odvaze děvčat a nemění to nic na tom, že při svém mládí a citu evidentně prorocky vycítila zločinost Putina, možná zahlédly i věci příští okupace Krymu, válku na Ukrajině atd.

Je skutečně zrůdné zneužívat politickou moc na dehonestaci takových lidí, neboť takové věci končí mnohdy i politickými vraždami, které následně vedou k vraždění masovému. Proto je potřeba se takovému zrůdnému jednání postavit, ohrožuje každého a v prvním sledu dokonce ty, kteří se pohybují v Zemanově bezprostřední blízkosti.