MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#29732 Signatáři této petice čekají co bude dál......

2015-01-04 08:40

Jestli se svolá nějaká větší demonstrace při vhodné příležitosti, jestli se petice předá i Sněmovně a Senátu k vyjádření, kdy do Senátu půjde jednoznačně petice papírová. 

Věci mají svůj vývoj. Také přijde brzo pokles "preferencí" Zemana někak k preferencím komunistů tedy kolem 10 %, tedy drtivá většina občanů přestane věřit, že mluví pravdu. Což také jistě bude muset mít své důsledky, neboť to byl právě Zeman kdo ničil Sněmovnu v době vládní krize s odkazem na to, jí občané dle průzkumů nedůvěřují, tedy Zeman na věc bude muset reagovat - pravděpodobně abdikací ze zdravotních důvodů. 

Také se musí začít řešit bezpečnost. Na Hradě se pochybují lidé bez bezpečnostní prověrky v bezprostřední blízkosti Zemana. Zemanova pornografická dcerunka si vymínila 4 auta, která mají volný průjezd do chráněných objektů bez kontroly. Věci jsou opravdu již naprosto kritické a je potřeba je začít řešit okamžitě. Je více než pravděpodobné, že ze země unikají informace do Ruska. Je možné, že opět přijde rána v podobě výzvy USA, stejně jako v době, kdy byl Zeman premiérem. Situace je naprosto obdobná. 

Je možné, že nás také vyzve EU k řešení bezpečnostní situace. Je možné, že Sněmovna bude muset přistoupit k drastikému opatření mimořádných opatření, např. výběru úředníků, kteří budou moci na Hradě pracovat a přitlačení Zemana k tomu, aby je akceptoval. Možné je dnes opravdu všechno i potom, co právě dnes Zeman zase nažvanil. 

Velmi pravděpodobné je ale tvrdé politické řešení a abdikace ze zdravotních důvodů, je možné a že přijde do tří měsíců. Pokud bude banda kolem Zemana si chtít udržet alespoň základní zdání legitimy a mít vůbec naději na nějakou budoucnost v ČR a to především v politice, budou muset Zemana přinutit k abdikaci. Je logické, že část této bandy přesune k novému kandidátovi od Zemanovců a budou chtít prodat sociální kapitál a vazby na Rusko. Je otázka, jestli občané vůbec budou ale jakéhokoliv kandidáta od Zemanovců akceptovat, když Zemanovcům jako takovým naprosto nedůvěřují. 

Věci jsou velmi vážné, jsem přesvědčen, že Zeman ale již do Ruska rozhodně neodjede..

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#29734 Re: Signatáři této petice čekají co bude dál......

2015-01-04 09:16:54

#29732: - Signatáři této petice čekají co bude dál...... 

 Také přijde brzo pokles "preferencí" Zemana 

Spomeňte si, aké preferencie mal napr. Sarkozy alebo Holland a ako to po tom, ako skončila jeho víťazná kampaň s preferenciami, keď bola predvolebná eufória konfrontovaná s povolebnou spoločenskou realitou, šlo rýchlo dolu. To je úplne normálne, to sa deje vždy. Z Margaret Hildy Thatcherovej, najrešpektovanejšej a najsilnejšej ženy sveta, sa postupne stala najnenávidenejšia. 

Vám je Zeman nesympatický a nepáčia sa Vám jeho postoje. Preto si želáte, aby abdikoval. Ale kto na jeho miesto? Myslíte si, že nebudete sklamaný? Skoro si želám, aby Vám to bolo dopriate, aby ste zistili, že ste stavili zase na zlého koňa... a že sa hazardovať neoplatí.