MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#29726 Re: Re: Re:

2015-01-04 08:04

#29641: Marta Semelová vzorná soudružka hrdina posteli soudruhů komunistů..... - Re: Re:  

Ty, debil, si tak ľahko rozpoznateľný pod tými všelijakými prezývkami tých, ktorých sa snažíš zhadzovať, že je jedno, akú si dáš, aj tak si to len TY, neschováš sa za nijaké ukradnuté meno, buď si retardovaný mládežník, alebo dementný starý pako, naživo by si nemal príležitosť takto si vyskakovať, veľmi skoro by si dostal po papuli a bol by pokoj. 

Demokrat

#29727 Diktatura proletariátu

2015-01-04 08:07

Tak je malinko jinak, soudružka Semelová skutečně odjíždí, stejně tak jí doprávází douzi Zeman, Nejedlý, Mynář, nově se přidává soudruh ze Slovenska, kterému sice ani soudružka Semelová nemůže přijít na jméno, ale nějak to prý už zvládne.  Jen cíl pětiletého pobytu se radikálně právě změnil, bude se studovat, jak zatoči s diktaturou proletariátu, neb my komunisti nejsme žádní diktátoři a je potřeba tedy tomu konečně udělat přítrž.  


Nepřihlášený uživatel

#29728 Odkaz pre súdruhov Asenada a Demokrata

2015-01-04 08:20

Ja súdruh v zbrani vyjadrujem podporu svojim spolubojovníkom súdruhovi Asenadovi z FSB a súdruhovi Demokratovi z KSČM.

Česť vašej práci, práci česť, česť vašej práci, práci česť, česť vašej práci


Nepřihlášený uživatel

#29729 Re: Odkaz pre súdruhov Asenada a Demokrata

2015-01-04 08:21


Nepřihlášený uživatel

#29730 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-04 08:28

#29706: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Tak ďalší už napíšem po slovensky, pretože v češtine mi to predsa len ide trochu horšie:-).

Slovo zrůda po slovensky obluda, netvor, rusky asi tvar /tvor/, u nás podobné archaické stvora, znamená ne-ľudský, z ľudského hľadiska opovrhnutiahodný, zatrateniahodný, niečo, na čo treba vziať kosy, krompáče a sekery a hromadne sa na to vrhnúť...  To slovo vyvoláva jednoducho tieto asociácie a mobilizuje podvedome k takému jednaniu...

Takže, aj keď sa snažíte písať ako kultivovaný človek a nepoužívate pouličné vulgarizmy ako to robím ja (KOKOT, CHUJ, ČURÁK...), keď chcem ukázať vulgaritu schovanú za navonok uhladenými slovami tých, čo sami seba pasujú za "slušných občanov", v podstate ste ešte hrubší, len nie tak priamočiaro, ale zákerne.


Nepřihlášený uživatel

#29731 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-04 08:32

#29730: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Mioš Zeman je sktečně zrůda. Zneužívání politické moci je zrůdné. Není na tom nic složitého. Zeman dokonce zneužívá politckou moc na dehonestaci lidí odvážných, ralalitiviza hodnot a dehonestaci oponentů. 

Zneužívání politické moci končí v masovém vraždění, proto je zrůdné a je potřeba se mu skutečně rázně postavit. Ano máte naprostou pravdu, Miloš Zeman je skutečně zrůda. 


Nepřihlášený uživatel

#29732 Signatáři této petice čekají co bude dál......

2015-01-04 08:40

Jestli se svolá nějaká větší demonstrace při vhodné příležitosti, jestli se petice předá i Sněmovně a Senátu k vyjádření, kdy do Senátu půjde jednoznačně petice papírová. 

Věci mají svůj vývoj. Také přijde brzo pokles "preferencí" Zemana někak k preferencím komunistů tedy kolem 10 %, tedy drtivá většina občanů přestane věřit, že mluví pravdu. Což také jistě bude muset mít své důsledky, neboť to byl právě Zeman kdo ničil Sněmovnu v době vládní krize s odkazem na to, jí občané dle průzkumů nedůvěřují, tedy Zeman na věc bude muset reagovat - pravděpodobně abdikací ze zdravotních důvodů. 

Také se musí začít řešit bezpečnost. Na Hradě se pochybují lidé bez bezpečnostní prověrky v bezprostřední blízkosti Zemana. Zemanova pornografická dcerunka si vymínila 4 auta, která mají volný průjezd do chráněných objektů bez kontroly. Věci jsou opravdu již naprosto kritické a je potřeba je začít řešit okamžitě. Je více než pravděpodobné, že ze země unikají informace do Ruska. Je možné, že opět přijde rána v podobě výzvy USA, stejně jako v době, kdy byl Zeman premiérem. Situace je naprosto obdobná. 

Je možné, že nás také vyzve EU k řešení bezpečnostní situace. Je možné, že Sněmovna bude muset přistoupit k drastikému opatření mimořádných opatření, např. výběru úředníků, kteří budou moci na Hradě pracovat a přitlačení Zemana k tomu, aby je akceptoval. Možné je dnes opravdu všechno i potom, co právě dnes Zeman zase nažvanil. 

Velmi pravděpodobné je ale tvrdé politické řešení a abdikace ze zdravotních důvodů, je možné a že přijde do tří měsíců. Pokud bude banda kolem Zemana si chtít udržet alespoň základní zdání legitimy a mít vůbec naději na nějakou budoucnost v ČR a to především v politice, budou muset Zemana přinutit k abdikaci. Je logické, že část této bandy přesune k novému kandidátovi od Zemanovců a budou chtít prodat sociální kapitál a vazby na Rusko. Je otázka, jestli občané vůbec budou ale jakéhokoliv kandidáta od Zemanovců akceptovat, když Zemanovcům jako takovým naprosto nedůvěřují. 

Věci jsou velmi vážné, jsem přesvědčen, že Zeman ale již do Ruska rozhodně neodjede..


Nepřihlášený uživatel

#29733 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-04 09:05

#29731: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Nemáte nárok nazývať ho zrůdou, kriminalizovať ho. Ak sa niekto hrá na demokrata, mal by mať na zreteli aspoň tú zásadu prezumpcie neviny. Ľudové súdy tu už boli nie raz. Napr. aj v tých "mojich zdrojoch", ktoré tu označili za "ruskú propagandu" , by sa našlo niekoľko záznamov z takých ľudových zhromaždení na území Donbasu, kde do prijatia nových zákonov takýmto spôsobom súdili rôznych záškodníkov - napr. ľudí, ktorí sa dopúšťali rabovania a šikany bezbranného civilného obyvateľstva, zneužívajúc vojnový stav. Zhromaždení občania hlasujú v zasadačke o trestoch - očividne aj hrdelných. Lenže tam sa to dialo za občianskej vojny a chaosu. Podobne bol vynesený a vykonaný rozsudok nad Causescom - videli sme to vtedy takmer v priamom prenose. Tak jedná zbesilý dav. A ten (z)lynčuje hlava-nehlava, na koho sa ukáže prstom. 

Tu sa sugestívne opakuje dookola niekoľko stereotypov o osobe pána Zemana. Napr. tvrdenie, že "lhal"... Možno to nie je práve správny argument, ale kto z politikov "nelže", poriadne "lhal" aj Václav Havel, či si to pripustíte, alebo nie. Možno aj sám sebe. Predvolebné kampane sú plné lží a osočovania.

Okrem toho tú "lož" treba konkrétne pomenovať, dokázať zlý úmysel, ktorému mala údajne slúžiť. "Sebestředný" a "ješitný" máloktorý človek nie je - pán Zeman je rozhodne silná osobnosť a aj keby bol ješitný, na druhej strane to o sebe určite vie, o čom svedčí jeho sebairónia. Takú schopnosť, uťahovať si aj zo seba a hlúpo sa neurážať, ak si z neho uťahuje niekto iný, zas hocikto na druhej strane nemá. A ktorý politik nechce moc? Havel nechcel? ... Aspoň v istej fáze svojho života CHCEL. Ja si nemyslím, že Dubček by bol býval vhodný za pezidenta, ale spôsob, akým ho odstavili, bol neslušný. A pán Havel si umyl ruky, hoci mu na tej funkcii záležalo očividne... možno aj z ješitnosti.

Predvídať a predpovedať, že prezidentovanie M. Zemana povedie k "masovému vraždeniu", to je už ozaj silná káva... To je výsledok patologického spôsobu myslenia.


Nepřihlášený uživatel

#29734 Re: Signatáři této petice čekají co bude dál......

2015-01-04 09:16

#29732: - Signatáři této petice čekají co bude dál...... 

 Také přijde brzo pokles "preferencí" Zemana 

Spomeňte si, aké preferencie mal napr. Sarkozy alebo Holland a ako to po tom, ako skončila jeho víťazná kampaň s preferenciami, keď bola predvolebná eufória konfrontovaná s povolebnou spoločenskou realitou, šlo rýchlo dolu. To je úplne normálne, to sa deje vždy. Z Margaret Hildy Thatcherovej, najrešpektovanejšej a najsilnejšej ženy sveta, sa postupne stala najnenávidenejšia. 

Vám je Zeman nesympatický a nepáčia sa Vám jeho postoje. Preto si želáte, aby abdikoval. Ale kto na jeho miesto? Myslíte si, že nebudete sklamaný? Skoro si želám, aby Vám to bolo dopriate, aby ste zistili, že ste stavili zase na zlého koňa... a že sa hazardovať neoplatí.


Nepřihlášený uživatel

#29735 Re: Odkaz pre súdruhov Asenada a Demokrata

2015-01-04 09:22

#29728: - Odkaz pre súdruhov Asenada a Demokrata 

 Ty si bol na vojenčine na Slovensku? Alebo tam máš nejaké utajené nemanželské dieťa:-), pretože taká fanatická nenávisť k "súdruhom" sa na Slovensku vyskytuje len u potomkov českých komunistov:-))).


Nepřihlášený uživatel

#29736

2015-01-04 09:40

HEJ bojovnící za svobodu, rasistickou toleranci, demokracii a lásku. Za co budete bojovat, až zaujatý senát rozpoutá divadlo o odvolání prézi? Dosadí se tam nějaký huhla a co? Pak teda konečně začneme řešit tunely jako Opencard? Je zajímavé, že takové sračky vám nevadí. Nechápu. Stálo nás to tolik peněz z daní a nic. Kvičíte jako slepice, že Zeman mluví sprostě. Ale jo, vždyť to má logiku... A co cigáni? Nic? Taky budeme svolávat petici na deportaci někde do USA, ať si je tam veznou, vždyť jsou demokrati a láskaři...


Nepřihlášený uživatel

#29737 Re:

2015-01-04 10:00

#29736: -  

 Zeman je důchodce z Vysočiny, který si nasadil masku přihlouplého strýce, které se doposud nemůže zbavit. Svými výroky může vystupovat nanejvýš sám za sebe, nikoliv být prezidentem ČR. Při setkání s ostatními prezidenty jen ten náš mezi ostatními vyniká - koulí očima, hlavou, má nemístné vtípky a poznámky.


Nepřihlášený uživatel

#29738 Re: Re:

2015-01-04 10:06

#29737: - Re:  

 A jak se to týká dotazu...  buď odpověz relativně vecně, nebo raději nic nepiš.


Nepřihlášený uživatel

#29739 Re: Re: Re:

2015-01-04 10:10

#29738: - Re: Re:  

 Hej Počkej, týká se to osoby Miloše Zemana, našeho "oblíbence".


Nepřihlášený uživatel

#29740 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-04 10:15

#29733: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Vy jste slovenský blbe zábavný. U Zemanových lží, není potřeba dokazovat zlý umýsly, jeho úmysly byly z jeho pohledu dobré, zneužít volební zákon a získat moc.  Problém je právě v tom, že aby získal moc, musel zneužit volební zákon lhaním. Typycko toto dělají komunisté a nacisté, právě proto, aby následně mohli zneužívat moc až např. do té míry, že vedle sebe vyznamenají StBáka Čubu a pana Wintona, nebo vskutku šíleného Renče, když právě z jeho generace naprosto pomine člověka veskreze mravného Vladimíra Michálka nebo člověka komerečně veleúspěšného mladého Svěráka. 

Jak byste vy nazval takové zneužívání politcké moci takovou relativizaci hodnot, je mi naprosto ukradeno, já to nazývám, jistě dosti expresivně, zrůdností a proto Miloše Zemana charakterizuji jako komuisticko-nacistickou zrůdu. 

Nesoudím ho, žádná "presumce neviny" tady tedy nemá žádný smysl, já Miloše Zemana charakterizuji a je to dokonce mojí povinností voliče tak činit. Je povinností voliče se vyjadřovat k těm, kteří se ucházejí o naši důvěru. 


Nepřihlášený uživatel

#29741 Re: Re: Signatáři této petice čekají co bude dál......

2015-01-04 10:16

#29734: - Re: Signatáři této petice čekají co bude dál...... 

 Je vskutku zajímavé, že se tentáž argument nepoužil v době vládní krize, kdy komunistciká zrůda Miloše Zeman ničil Sněmovnu a ještě drze o takové věci mluvil jako o dárku voličům či splněném slibu. 


Nepřihlášený uživatel

#29742 Re:

2015-01-04 10:22

#29736: -  

Cigáni... Prečo stále musia byť témou, aj keď ide o niečo úplne iné? Ako sa oni sami podieľajú na mocenských šarvátkach v štáte, okrem toho, že sú nástrojom boja jedných proti druhým? Okrem toho, nie je to žiadna jednoliata skupina, aj keď nepochybne mnohí práve z ich etnickej skupiny patria k niektorej kontrakultúre, čo má mnoho veľmi zložitých príčin, nejednu na strane majority, politiky štátov v rôznych historických obdobiach... Nie, nesympatizujem s tým teoretickým bojom proti rasizmu a za toleranciu, ako si na tom prihrieva polievočku pán Kocáb, nech ide namiesto vykrikovania sloganov do terénu... nech niečo tiež obetuje, potom uznám, že to myslí úprimne a neslúži mu to len na sebapropagáciu.


Nepřihlášený uživatel

#29743 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-04 10:25

#29740: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 tak v prvom rade... za blba ste tu z môjho pohľadu nepochybne VY... alebo TY, KOKOT, ak chceš rovno medzi oči

a v druhom... ani som neprečítal tie Tvoje kydy, len prvú vetu, tak na Teba nemôžem reagovať a ani nemám prečo, s blbom nedebatujem 


Nepřihlášený uživatel

#29744 Vivat Miloš Zeman!

2015-01-04 10:38

Pan president Zeman je za posledních 25 let prvním presidentem, který národu neškodí. Proto propaganda pana presidenta Zemana dehonestuje, kde jen může. Napravit zvěrstva na našem národě, která Havlovi komunistobijci napáchali, zejména likvidace průmyslu, zemedělství, kultury, morálky bude trvat desítky let. Občanská válka na Ukrajině je organizována z téhož důvodu jako byla organizována sametová občanská válka u nás. Havlovci rozeštvali český národ, zavedli perzekuci, diskriminaci, ostrakizaci, mezilidskou nenávist a pak nás lehce připravil o 8 bilionů národního majetku vytvořeného za socialismu. Po dlouhé době prezident,který se nebojí veřejně říct,co si myslí většina národa!


Nepřihlášený uživatel

#29745 Re: Vivat Miloš Zeman! - Miloše do koše!

2015-01-04 10:45

#29744: - Vivat Miloš Zeman! 

 Já se také nebojím říct, co si o současném prezidentovi myslím.


Nepřihlášený uživatel

#29746 Re: Vivat Miloš Zeman!

2015-01-04 10:46

#29744: - Vivat Miloš Zeman! 

 A proto jeho popularita prudce klesá, vy většino národa. :-)


Nepřihlášený uživatel

#29747 Kam vlastně "vyšuměla" Kmoníčkova kampaň, že Zeman není ruský šváb?

2015-01-04 10:46

Rozplynula se v jeho bláholech z povánočního "projevu" a včerejších blábolech a denohestacích občanů této země.

I na tomto je zřejmé, že se působení Miloše Zemana na Hradě blíží ke svému závěru. Nikdo v jeho okolí se jej už nesnaží usměrňovat, nikdo se nesnaží ani o tu nejmenší korekci, všichni včetně Kmoníčka, Nejedlého, Mynáře, Augustina, Ovčáčka i šílenou Burianovou už si začali chránit vlastní existenci. 

Nejedlý s Mynářem se snží dostat evidentně k informacím, které by mohli prodat a v budoucnu prodávat, tedy především ke spisu soudruha Babiše a lidí z jeho party, tedy Krnáčová, jeho předsedy poslanců atd. atd. Buriánová neříká nic, Augustin jen trne, kdy na něj někdo podá žalobu ke Správnímu soudu, neboť v dopise úředníka nestoudně lhal, což ústava přímo zapovídá. Ovčáček se ještě nedávno zmohl na pochlebování, ale kdyby s ním dělali rozhovor dnes, už se hodně mírně v tom, jak je "Zeman vnímavým nadřízeným". 

Řekl bych, že se věci v nejbližších čtyřech týdne velmi pohnou. Je možné, že prijde masivní úprk lidí z Hradu. Ovčáčka pravděpodobně Klausova banda drží pod krkem, ale ostatní se teď "bude hodit", že nezískali prověrku a útěkem se budou snažit uniknout z dosahu svých zločinů, které se Zemanem na Hradě napáchali. 

Hrad bude mít obrovský problém se získáváním nových lidí, mimo jiné proto, že Zemanovci nemají koho nabídnout.  Do věci se budou muset vládní strany a převzít odpovědnost za situaci na Hradě, což udělají jedině tehdy, pokud banda kriminálníků kolem Zemana donutí Zemana k abdikaci. 

Řekl bych, že již dnes je vidět světlo na konci tunelu Hrad a řekl bych, že s bandou na Hradě již dávno probíhají zákulisní rozhovory, přsněji prostě pracovní jednání o situaci na Hradě.  Řekl bych, že ale mnoho lidí velmi trne, především Babiš, který je se Zemanem spojen pupeční šňůrou archivu KGB, kdy možná vůbec přesně neví, co všechno je či není k dispozici. 

Myslím si, že politické divadlo v nejbližších šesti měsících bude obrovská zábava pro ty, kdož jej nějakou dobu již sledují. Myslím, že se budeme velmi bavit, jak parta kolem Babiše a Zemana bude škvařit na vlastním sádle. 


Nepřihlášený uživatel

#29748 Re: Re: Vivat Miloš Zeman! - Miloše do koše!

2015-01-04 10:49

#29745: - Re: Vivat Miloš Zeman! - Miloše do koše! 

 Ano, to co vám nabulíkovala média.


Nepřihlášený uživatel

#29749 Re: Re: Vivat Miloš Zeman!

2015-01-04 10:51

#29746: - Re: Vivat Miloš Zeman! 

 To jste slyšel v "nezávislé" čété, na nově, četl na idnesu, na novinkách, nebo v blesku? Hodnověrné zdroje informací :-D hádám, žádný zaručeně poctivý průzkum mezi lidmi.


Nepřihlášený uživatel

#29750 Re: Vivat Miloš Zeman!

2015-01-04 10:52

#29744: - Vivat Miloš Zeman! 

 Jak jsem již psal mnohokrát, Mioš Zeman dokázal za čtyři roky zvýšit státní dluh na dvojnásobek a to za současného růstu nezaměstnanosti. Podobně "skvěle" hospodařili socani v následujích čtyřech letech, ale za současného masivního poklesu nezaměstnanosti, růstu HDP a masivního růstu průměrné mzdy, tedy i zvýšeného výběru daní, zdravotního a sociálního pojištění. 

To, jestli Miloš Zeman nekrade, není právě z jeho úst nijak důvěryhodná informace, neboť Miloš Zeman vlastně jenom lže, tedy věřit mu, že nekrade, když lhal o privatizaci MUS v tak vypjaté chvili, jako byl přímý přenos z preidentské kampaně, je vskutku spíše účelová hloupost než je prostě hloupost "věřícího". 

Tedy Zeman bohužel je daleko pravděpodobněji odporným škůdcem tomuto státu, než cokoliv jiného. Věc je opravdu velmi vážná.